33

ХАН КРУМ

преди 13 години

ХАН КРУМ НЕ Е ПОЗВОЛЯВАЛ ТАКОВА МИСЛЕНЕ У БЪЛГАРИН...добавен от: Веско преди 50 секундиДа сте мислили, когато сте си избирали жените бе суртуци :)Айтос срещу Англия ?! Много ясно е кое е по добро за детето

32

Анонимен

преди 13 години

Като почнат да им прасяшват ....... се сещат че имат деца

31

an

преди 13 години

Горкото дете, какви прости родители има. С тази "мода" за безбрачие, бедна им е фантазията след време какви неприятности могат да имат те или децата им, особено когато става въпрос за наследство.

30

хан КРУМ

преди 13 години

26ХАН КРУМ НЕ Е ПОЗВОЛЯВАЛ ТАКОНА МИСЛЕНЕ У БЪЛГАРИН...добавен от: Веско преди 50 секундиДа сте мислили, когато сте си избирали жените бе суртуци :)Айтос срещу Англия ?! Много ясно е кое е по добро за детето

29

Анонимен

преди 13 години

ТЯ САМА ЩЕ СИ ИЗБЕРЕ КОЙ И КОГА ИЗБОРА СИ Е НЕИН НЕ МОЙ

28

Тръпко

преди 13 години

Абе Веско ли си Веска ли си .Ама суртук е *** че те е родила .Баща си едва ли го познаваш .И майка си да питаш и тя толкова ще знае

27

Надарен

преди 13 години

До 21:Похвално е за теб че си отгледаш дъщеря ти сам! Но искам да те помоля след десет години като стане на 18 да ми звъннеш!

26

Господин никои

преди 13 години

А какво го чака това дете в Айтос според вас????? Знаете ли , че всеки вторник пускат хуманитарна помощ там. Голям глад е, да бяга в Лондон и да прави милионите.

25

ДО Азъ

преди 13 години

В БГ важи едно право правото на парите

24

Веско

преди 13 години

Да сте мислили, когато сте си избирали жените бе суртуци :)Айтос срещу Англия ?! Много ясно е кое е по добро за детето

23

Един от Адамовците

преди 13 години

До Една от ЕвитеЗамълчи, ребро адамово!Кифло, бегай да кандидатстваш за гвардеец или за танкист.Отглеждането на деца остави на човеците, а "майките" да се ръчкат в Англия за пари с ***, а не да разчитат на помощите за самотни "майки"!

22

do 15

преди 13 години

Що не вземеш да пишеш романи *** много ти се отдават измислиците .Аман от .....

21

Азъ

преди 13 години

А къде са правата на детето????

20

Анонимен

преди 13 години

ПРЪСКАМ И ТИКВАТА МАМКА МУ И АЗ СЪМ БАЩА...САМ ГЛЕДАМ ДЪЩЕРЯ СИ ОТ 2 ГОДИШНА,ДА МИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ВЕЧЕ Е НА 8

19

На дали

преди 13 години

А сефте! За какво мислиш ,тъпата адвокатка (Българка) е помагала за това?Заради пари,толкова са нагли и гадни,че няма на къде по-вече ,Мам................. и адвокатска!

18

На дали

преди 13 години

Коментара беше за "Една от ЕВИТЕ".

17

jovanotti72

преди 13 години

След като български съд е забранил на майката да доближава детето на повече от 100 метра,значи тя трябва да обжалва,а не бащата или България е колония на Кралството и отсъждането на техния съд е по важно за ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО.ПАК НЯКОЙ ПРИБРА ПАРИ ПОД МАСАТА

16

На дали

преди 13 години

Къде да секси ,отпред или отзад?А?

15

Инкогнито

преди 13 години

До 4: Зловещо си ***, Саше. Я потърси в гугъл информация за една малка организацийка, която може да си чувал, но може и да не си - Европейски съюз се нарича. Като я намериш, почети малко, после се върни тук и кажи "Извинявам се, че дрънках глупости, не разбирам" ОК?

14

Анонимен

преди 13 години

До 4 .А да си чувал за Евр конвенция за ..../ не помня цялото име / Българин си взе детето по този начин от Италия.Процес в Италия текъл с години ,но нашия направил ново дело в България и на едно от поредните заседания се появил с решение на български съд ,че детето е негово .И местните жабари останали с отворена уста .Според законите на ЕС му признаха решението и му дадоха детето.Така ,чев момента вече не се знае кое решение е последно и за какво е валидно.