316

нормален

преди 13 години

Тези СРС казват КАК ШЕФА на митницата И ФИНАНСОВИЯ министър си говорят че МИНИСТАРА НА МВР Е ЗАМЕСЕН в контрабанда и нашия МИНИСТЪР ПРЕЦЕДАТЕЛ Е НАЯСНО С ТОВА,ако има някой *** от ГЕРБ или нормален човек да не го е разбрал да ми звъне.ПО-голям скандал в съвремената история на БГ не е имало.ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е МАФИОТСКО.ДА СИ ХОДИ-ТОЧКА

315

истината я няма

преди 13 години

И накрая.......................................идва най-красивата част На ;Партията вярност на народа чиста вода

314

Анонимен

преди 13 години

Измина година и половина от парламентарните избори. Това е повод отново да оценим свършеното от Правителството на ГЕРБ. 8. Обещание. Премахването на монопола на здравната каса и въвеждането на индивидуални здравни партиди. Неизпълнено!9. Обещание. Ревизия на всички заменки, спорните приватизационни договори и сключени концесии.Неизпълнено!10. Обещание. Върховенството на закона и независимата съдебна система. Неизпълнено!11. Обещание. Премахване на безконтролното следене в Интернет от МВР. Неизпълнено!12. Обещание. 10-12% икономически растеж годишно. Неизпълнено!13. Обещание. 20% ръст на доходите годишно. Неизпълнено!14. Обещание. Средна работна заплата 1500-2000 лева. Неизпълнено!15. Обещание. 15% ДДС. Неизпълнено!16. Обещание. Премахване на данъци върху наследството и дивидентите. Неизпълнено!17. Обещание. Отпадане на минималната работна заплата. Неизпълнено!18. Обещание. Намаление на пенсионната осигуровка от 23 на 10%. Неизпълнено!19. Обещание. 7% данък върху доходите и 1000 лева необлагаем минимум. Неизпълнено!

313

истината я няма

преди 13 години

Така като гледам.....Октопод премина в Кръстникът.......Очаквайте скоро......За честта на фамилията Прици.....Просто парата намаля и Червените фамилии почнаха да се отсвирват една друга....Сега по някое време ще дойде Чистачът и ще завършим филмовия преглед с ...........С чисти ръце

312

da,da

преди 13 години

Това, което доведе Бойко Борисов на власт, са МВР и медиите. Това, което заплашва правителството, са МВР и медиите. Енергичните действия на МВР продължават да имат обществена подкрепа, но расте страхът, че службите за сигурност злоупотребяват с власт.Всеки подслушва всеки, а след това всички четем подслушването в медиите. Малко сме на етапа "подслушват ме, значи съществувам". Действията на МВР породиха страх, но страхът, вместо да мобилизира администрацията, я парализира. Върна се популярната реплика от соца "да не говорим за това по телефона". Някои в службите за сигурност повярваха, че ако цял живот си подслушвал банкери, ще можеш да управляваш банкова система Но реформата не може да се сведе до повече дисциплина.

311

хм да

преди 13 години

точно.. защо не пискаха когато имаше протести срещу подслушването в интернет и прочие... сега се почва голямата патаклама.. а Яне си има приятелчета в израелското разузнаване.. колко му е да скалъпиш нещоза вас не знам ама си вземам бира и пуканки и почвам да гледам сапунката "Кой ще го извади по-голям ... СРС-то"

310

Анонимен

преди 13 години

Ела Цецо, да ти го тура!

309

Анонимен

преди 13 години

Поли, ама си проста ...

308

Цветан Цветанов

преди 13 години

Тези, които така упорито "плюят" срещу Герб и "подслушванията" явно има от какво да се страхуват и да крият! Те, или близките около тях! Така, че ще продължим експеримента и ще се поразровим в компютрите им и архива на телефонните разговори да видим дали са толкова"честни и добросъвествни".

307

поля

преди 13 години

За кое да ги уволни? Мен дали да ме уволнят, че ходатайствам пред шефа на една фирма за един съсед? Да ви у простаците безработни всички..я се хващайте да бачкате и да създавате семейства и да се грижите за тях, я си изчистете къщите и тротоарите пред блока, а не да се занимавате с олигофрении, тя за тва България е на тоя хал, щот е пълно с нещастници без мозък и големи усти

306

Анонимен

преди 13 години

Герберасти, споко. Избори нема да има. Боко и Цецко чакат имотите на БАН, Имат си контрабандата, нема да пуснат на никого. И на вас нема...

305

поля

преди 13 години

Яне трябва да го пратят на нивата да копа, хем да придобие занаят, хем да му избият хомо..раслъка

304

Анонимен

преди 13 години

Охранител/рекетьорите на 90 -те години, СИК, гл. секретар на МВР,Кмет, Мин.председател, Първи приятел на А.Меркел, Х.Клинтън.. Съвестта на нацията, последната инстанция на истината, справедливостта, морала .. изобщо "най-най.. та до нанаий.." Достойна кариера, Завиждайте му....

303

Бачо

преди 13 години

Като е толкова честен Боко да уволни Фидосова и Стоянова....и онази гадна комунистка Ц.Цачева

302

Анонимен

преди 13 години

"Борисов не откри нередности в поведението на Искра Фидосова и Менда Стоянова и бе категоричен, че действията им не са лобизъм."...мда.........не са, как ша са , особено на фон на израза на Федосова - "и що има 2,90" и "ся ша стани еб***си м***мата, 20 общини обиколихме...", нали бе ТИКВО:))

301

Gabi

преди 13 години

До # 299,303: Как разбрахте,че това правителство си отива; коя партия ще го замести: Синята коалиция с 3,8%, РЗС с около 1% ; БСП с кравите и овцете на село общо около 11%? Спонги,струва ми се,че името ти го чета отвреме навре ме и в "Дневник". Хайде да бъдем коректни, ако това правителство падне, за нов кабинет трябва да се обединят БСП+ДПС+СК+РЗС+АБВ+Лидер.Как я виждаш тази работа - коалиция от 6 партии коя от коя по-изпаднала и НС, доминирано от ГЕРБ! Не е ли по-добре Десен блок с/у БСП?

300

Бай Онзи

преди 13 години

Това пале Янето да продължи да стреля с халосни патрончета и да радва другарчетата комунистчета. Ах, колко им е драго да си пригласят. Особенно пък и когато бачо им Иван Костов ги подкрепи от време на време с дълбокомъдренни слова.Помня го тоя мъдър икономист когато преди много години се изцепи, че един малък подбалкански град е известен с лозята си.Колко е умен!!!

299

Анонимен

преди 13 години

Братоци, напомнете на нас незнаещите, кой е Пашата?- казват, че бил работодател на ББ, но не му е плащал редовно осигуровките.

298

Mery

преди 13 години

Г-н Борисов, не би ли било по-добре по-рядко да се изказвате и да предоставите тази възможност на ресорните си министри,някои от които - Плевнелиев,Младенов, Трайков, А.Ангелов,Константинов са умни и могат да говорят не по-лошо от Вас. Такива като ген.Ангелов пък хич не обичат президента да им се бърка в работата и го режат при всеки опит да се намесва. Ако продължавате да отговаряте Вие на всяка "закачка", има голяма вероятност да се преекспонирате като мин. Цветанов и да отнесете в отговор компромати като него.

297

Василев

преди 13 години

Кога си отива???Наесен???Е бати и кефа църен Ваньо на бял кон ще се носи към властта!!!Може ли да направим коалиция с вас - сините ***,няма да ни го връщате че се дупихте за министерски кресла, а Бойко ви показа среден!Костов е голям премиер ама с неговите бивши министри ли ще е-Евгений Бакърджиев,Надежда Михайлова,Марио Тагарински,Муравей Радев,Богомил Бонев,Вилхем Краус,Венцислав Върбанов,Иван Нейков.