122

Анонимен

преди 13 години

bravo

121

Анонимен

преди 13 години

Най-големият идиотизъм е учебна година от 1-ви септември ! По-скоро 5-10 дена по-късно да свършват ,но 15-ти септември е дата ,която не е забучена просто така в календара

120

Анонимен

преди 13 години

Сега ще правят стачки че не искат от 1-ви септември. Просто не знаят какво искат освен това че не им се учи и само купони в главите им.

119

Гр

преди 13 години

Това е абсолютен идиотизъм да започва учебната година от 1-ви септември.Предполагам, че го е мислил някой който отдавна няма деца в ученическа възраст.

118

Анонимен

преди 13 години

bulgarskite u4enici otivat na u4ilishte samo da izpushat po edna kutia cigari i da napravqt plan za piene a u4eneto e dale4 ot glavite im. no nqmat vina te, a osnovno tehnite roditeli s nezainteresivanostta im kak se spravq deteto im... vuobshte malko krivorazbranata demokracia.. sega stanah durt komunqga i az ve4e ;-)

117

Мария

преди 13 години

Междувременно стана ясно, че около 5% от британските ученици вярват, че Хитлер е бил германски треньор по футбол.При анкета, проведена сред 2000 деца на възраст от 9 до 11 години, същият процент ученици отговорили, че Холокостът е празник, свързан с края на войната.Един на всеки шест британски младежи смята, че известният концлагер "Аушвиц" е увеселителен парк.Ех, защо не бяха родни ученици, та да им стоварим цялата тая омраза по българщината, дето става плашещо популярна напоследък?

116

Aeryn Sun

преди 13 години

Много сте смешни всички дето плюете, поогледайте се малко, говорете с някого от Франция например и питайте как е там системата. Точно такава, с балансирани почивки. Дърти завиждащи *** сте всички тука, ако на вас ви е било зле нека и на нас, ама не виждате ли, че така системата не работи? Не само за моето поколение се говори, че е неграмотно, сигурно и за ващо така се е говорило, ама никой не се съобразява...

115

Aeryn Sun

преди 13 години

Чета,чета и не мога да повярвам, казвате че сме неграмотни, мързеливи, че щял да се развали ритъма, ама само да ви питам някакво понятие как работят образователните системи в Европа?-точно по този начин и като гледам добре се развиват всички държави, освен нашата. Колкото до неправителствените организации, поне някой се опитват да подобрят нещата ами не са някакви "разбирачи" оправляващи държавата, защото са били до дясното рамо на Бай Тошо, погледнете се малко всички си оставате долни ***

114

бивш даскал

преди 13 години

Хайде, лека нощ на всички ви! С надеждата, че пак няма да се вземе решение,което след половин година ще се окаже Голямата грешка и ще се свикват съвещания и кръгли маси, за да се променят нещата. Жалко за ученици, за учители и за родители......Приятен уекенд!

113

Уважаеми родители

преди 13 години

Няма за какво да ми се извинявате. Просто тая работа с Черни нищо не означава, не е просто мерило за нищо и едва ли някой в Чехия днес я помни, защото този е световнонеизвестен творец дори и в собствената си страна! Друго е Азис в Бг да изпее някоя песен за Чехия! Тогава да видиш какво става... Бирата Staropramen ще се продава 300 пъти повече...

112

Анонимен

преди 13 години

Ще кажа само " О,sancta simplicitas" и ще замълча.С прости хора не можеш се разправя..

111

Анонимен

преди 13 години

Ми то си личи по начина по който пишете какви сте.Може ли на едно момиче, на едно дете,което е доста по-грамотно от пожечето тук,да се пишат епитети като "ще станеш ***" или "*** смотана"?

110

Анонимен

преди 13 години

голям, по нищо не личи, че имаш!

109

до 134

преди 13 години

А на мен пък не ми дреме за теб и за твоята жалка злобна душица. И да знаеш,че злобата убива, пази се :)

108

Анонимен

преди 13 години

"За щастие моите родители не са озлобени и изпростели като повечето които пишете по форумите и плюете,за да успокоите жалките си,нищожни душици.Но за съжаление все повече хора в България за такива.."тогава от къде си сигурна за горното твърдение!

107

до 128

преди 13 години

Ми то и аз не ги харесвам, ама не съм тръгнала да ги плюя,нали? Все пак всеки си отговаря за себе си, дали ще учи или не.Аз защитавам тези от нас,които имат желание да учат и го правят, но явно тук всеки ученик ,който напише коментар,бива моментално поставен в графата "Мързеливо търтейче" .

106

намръщен

преди 13 години

До 124Да, извинявайте. Зам.-кметица на Пд му подари ролка тоалетна хартия, когато бешена някаква изложба в Пд. Мненията се разделиха, някои културтрегери защитихаЧерни

105

Анонимен

преди 13 години

когато имаш деца тогава можеш да говориш по темата, а сега си налягай палцалите и не изказвай неподготвен!

104

Валя

преди 13 години

Понеже изгубих къде е началото и края на спора, някой ще каже ли от кое е недоволен точно? (Освен от изпускането на промоциите)

103

до 126

преди 13 години

За щастие моите родители не са озлобени и изпростели като повечето които пишете по форумите и плюете,за да успокоите жалките си,нищожни душици.Но за съжаление все повече хора в България за такива..