54

Антитиква

преди 13 години

От както е дошла тиквата на влас, държи държавните пари по данките и не се разплаща за да печелят такива като Цветелина.Топлофикация софия е държавна и съответно нейните сметки се ръководят от Бойко.Бойко ви плюе в лицето от както е дошъл. Пляска само глупости по червените но единственото което прави е да отклонява вниманието от себе си.

53

Анонимен

преди 13 години

Аз живея с София и плащам 6 пъти по високи данъци от вас. Когато плащам ще получавам метро, зали, пътища и т.н

52

некои

преди 13 години

И как са се увеличили 3 пъти задълженията. Нали герберите са на власт. Крадливи въшкарници.

51

Анонимен

преди 13 години

ДА ФАЛИРА !!!! ИЗМАМНИЦИ, КРАДЦИ, ОБИРДЖИИ. НИКЪДЕ В ЕВРОПА НЯМА МОНОПОЛ !!! ЩЕ ЧЕРПЯ С ВИНО АКО ФАЛИРАТ ТИЯ ***.

50

Анонимен

преди 13 години

да фалират беот газа има файда когато е евтин,сега е скъп и няма файда в негоедно време давахме по 2 лева на месец,сега по 200да си го държат тоя газ и да фалират тъпите руснаци

49

до 62

преди 13 години

Евала бате, успокоявай ги, да ги цицаме, докато ги има, щото с тези евросъюзи, като заминат, ще ни е гадно. Те се ежат, ама си плащат, не ги притеснявай.

48

Анонимен

преди 13 години

"От началото на отоплителния сезон задълженията на столичната компания са се увеличили три пъти, допълни Гогов."Мммммммм. Това при положение, че беше топло. Смятайте!

47

!?!?!

преди 13 години

Щото Вальо Топлото е бушон! и на Р.Овч. и на още няколко като него! В диркторския борд на топлофикация има представители и *** Министерство на икономиката и енергртиката и на общината! Странния микс от държавно-частно-общински интереси ни е*ава майката! С други думи - интерес на дърйавата, общината и гражданите е в ръцетена шепа хора!

46

poohy

преди 13 години

до 41 - Топлофикация е АНТИКОНСТИТУЦИОННА - задължава те да плащаш за "услуга", която не желаеш! и НЕ ПОЛЗВАШ!!! В нашия вход от 23 апартамента, само 4 не са си свалили радиаторите и ползват парно - НО пращат сметки на всички. Отоплявам се на ток и сметката за парното / при свалени от 10г. радиатори/ е в пъти по-висока!!!! В Бруната преди години ми обясниха, че ако искам да не плащам парно, трябва да си купя нов апартамент без ТЕЦ. ФЕОДАЛИ - ДА ФАЛИРАТ!!!

45

Нончо

преди 13 години

имам си два климатика плащам 400лв ток и ми дреме на шлиферо за Герб и БСП едно време бях и от БСП после от Герб сега не ми трябва никой

44

тати

преди 13 години

Нормално е, когато луд ходи по улицата, майките, да си прибират децата, а когато аз изляза, да се разходя, майките излизат, на улицата, но ти няма как, да го разбереш.

43

Анонимен

преди 13 години

еми да идват на село да палиме печките да изхвърлят пепел да се задими в стаятя и да ни е хубаво

42

GOSHO

преди 13 години

2222 година.Сряда.Официално откриване на Тера-Гига-Мега-Плаза-Център, най-големия мол в Северното полукълбо, по щастливо обстоятелство и национална гордост намиращ се на малките Пет кьошета.Малко факти за инвестицията:- построен е за седем часа и осем минути- предлага удобен достъп отвсякъде отгоре, отдолу, отстрани, по хипотенуза, катет и диагонал- през зимата работи и директният вход от Черни връх- поради липса на сухоземна връзка, специално за клиентите от Източна България, се предлага безплатен морски транспорт през Дарданелите (магистрала Хемус и магистрала Тракия отдавна представляват голяма обща Дупка, в която бавно и мъчително са се удавили няколко концесионери)- има един милион триста и петнайсет хиляди седемстотин шейсет и три паркоместа, девет площадки за хеликоптер, метростанция, летище, железопътна гара, космодрум, родилна зала и кът за велосипед (един брой).Официалното откриване е в 8 часа с празнична заря, тържествен молебен, отслужен от патриарх Максим, и концерт-рецитал на Лили Иванова, а церемонията по случая ще продължи до 2223 година.Събитието ще се предава пряко по всички телевизии, радиа и сайтове. Водещи Иван и Андрей, жените им, децата им, братовчедката на Иван и лелята на Андрей (или обратното).Специален гост на шоуто Азис, който ще ни разкаже за трудните времена през 2006 година, когато в страната е имало само един мол, и ще ни покаже първия си чифт сандали, купени от него.В деня на откриването собствениците очакват около сто-двеста милиона клиенти. За тяхното удобство и сигурност ще бдят силите на НАТО, Световната здравна организация и Агенцията за борба с градушките.Поради очаквания наплив от пришълци (включително и на извънземен разум), Гражданската защита е поела грижата за нещастниците, които живеят в околностите на мола.Те (нещастниците) са длъжни да се запасят предварително с консерви, марли, чиста питейна вода, тоалетна хартия и аспирин. Препоръчително е да заковат прозорците с пирони, да пуснат пердетата и да барикадират входната врата.Всеки понеделник, между 5 и 6 сутринта спасителни екипи с хеликоптери ще хвърлят на нещастниците пакети със салам, хляб и чисти ***. Който има домашен любимец, най-добре да го евтаназира да не се мъчи.В първата седмица от откриването всичко в мола не само че ще е безплатно, ами на клиентите ще им плащат, за да взимат.Всеки магазин е подготвил специални изненади за потребителите, но най-атрактивна засега остава промоцията на консерва леща плакия плащаш две, получаваш три плюс една година безплатен абонамент за пуканки в киното.Разбира се, това не е всичко. Клиентите ги очакват още много изненади, но единственият начин да усетят истински тръпката, наречена шопинг, е като се снабдят със спален чувал, газов котлон и супа на прах и си устроят бивак пред мола два месеца по-рано.Който оцелее уин, който не оцелее люн. Успех!

41

Перник на 3 морета

преди 13 години

Алооо да внимавате с Бъртана че е каратист. В Перник се носят легенди за неговите подвизи. А цяла София трепери само като му се спомене името и майките прибират децата от улицата и хлопват кепенците, като се чуе, че ще минава през техния квартал.

40

1212

преди 13 години

А ми сега какво ще правим............................

39

555

преди 13 години

Ало Анонимен, чакам те утре в 11: 00 на Руския. Не се крия като тебе с прякори и ми викат БЪРТЪНА. Иначе се казвам Мирослав Тодоров. Ако си толкова отворен и мъж нямам търпение да де видим !!!

38

?

преди 13 години

Когато фирмата фалира едно от задълженията на синдика е да събере дължимото към фирмата и да се разплати с кредиторите!

37

Патриот

преди 13 години

И защо България да плаща за кефа на една пасмина от ***,крадци Тикви и Калинки!!!!*** в *** ,гадни софияндурници!!!!

36

Даола

преди 13 години

Да вземат парите от Вальо топлото и другите крадци и да се разплатят.

35

Анонимен

преди 13 години

Сега искат и топлофикация да я набутат на частен монополист, както направиха с тока. ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН или подобни ще ви цакат и чрез топлофикациите. Ейййй, как не им омръзна от тъпотии.