604

Анонимен

преди 13 години

Във всяко стадо си има ***. Немога да разбера, как така една здравона организация неможа да изреже тумора, а зарази цялото тяло. Туморът Горна Оряховица трябваше да бъде изрязан, а Лекарския съюз със своята тотална защита зарази цялото лекарско съсловие, като ги направи съпричастни с деянията на 4-***. Цветанов заслужава поздравления, защото единствен той разкри една миришеща афера. И като чакали върху му скочиха "защитници на злото", вменявайки политиката в частния медицински случай.

603

GMG

преди 13 години

Смятам,че сте изопачили думите на министъра. Той се извини на ЧЕСТНИТЕ,СЪВЕСТНО ГЛЕДАЩИТЕ РАБОТАТА СИ ЛЕКАРИ, а не на цялото лекарско съсловие.Би било добре когато цитирате,да не изопачавате думите му - не е коректно. Аз също когато имам проб леми,си плащам и отивам в Транспортната болница,защото зная, че ще бъ да обслужен като бял човек, а не като навлек.При GP-то не съм ходил от 2години,защото е полулекар-полубизнесмен. А да се прекланям пред всички лекари,бога ми,нямам никакво нам ерение. Защото през последните 15-ина години те станаха пове че бизнесмени и много по-малко лекари специалисти.Затова частн ите болници са на мода,защото в тях работят ЛЕКАРИ, а не каса пи и/или некадърници..

602

1111

преди 13 години

ти се наакай пък после се извинявай.много МИРИШЕЕЕЕЕЕ вече колега Цветанов.

601

Спонги

преди 13 години

Акушерката сигурно го е изпуснала при раждането. От там е и единствената гънка в мозъка на ЦЦ.

600

Хасан Ружди

преди 13 години

Аз и другото сичко избирател на ГЕРБ (то сме се *** и роми от маалата) искам да посдравим министарото с най-новото сиганско хит "Милисионерче". Давай милисионерче, ни съ стискай! Сичкото *** сме с тебе. И да знайте, се за ГЕРБ ша гласуваме щото ги видяхме, най многу кинти и кебап те дават, па и чаветата много им са радват шото голем цирк прават....

599

Анонимен

преди 13 години

По-добре за ченгетата е да не се коментира случаят "Белнейски", защото там експертизите са последният проблем на полицията. Покриха го доста добре полицаите и другарите журналисти.

598

1

преди 13 години

Хубаво се сещаме за сестрите Белнейски и за лекарски издънки,но да присетя за случая Терзийски и малкото момченце,убито в угода на някой.Как става така, че се избра дете,бащата на което е представител на голяма гилдия-таксиметрова, способна да направи преврат в солидарност с колегата? Как така обичано,гледано дете става жертва на собствената си майка,която се оказва психично нестабилна и убийца,а след половин година е върната на работа?Правителството излезе от ситуацията тогава-хитро, умно.

597

Анонимен

преди 13 години

Добре опасявам се че ти ме мислиш за лекар. Ако е така бъркаш. Както и да е крайно цинично е да кажеш че лекарите работят по лесни доктрини. Но още по цинично е да се изказваш за професия от която си нямаш и понятие. Успех в живота с такова поведение.

596

GMG

преди 13 години

До # 600: В София има вече доста частни болници,в които може да се лекуваш като бял човек.Вярно парите за операция са доста,но ще излезеш излекуван, а не "излекуван", но умрял,с краката напред. В голямото село,понеже дойдоха за петнадесетина години и доста хора от провинцията и почти всички с големите вили са бивши селяни , има и болници,които държат на реномето си - Втора градска,Трета градска,Транспортната болница,някои клиники на Окръжна та болница. В провинцията, с изключение на окръжните болници в Пловдив,Варна,Стара Загора,Благоевград ,Плевен,отчасти в Бургас,положението е безнадеждно. В малките градчета ще си умреш,без някой да ти обърне внимание.Справка Г.О.Така че,уважаеми жители на провинцията,не се разболя вайте! В най-добрия случай ще си умрете излекувани.

595

Мунчо

преди 13 години

абе не знам Цецо *** ли е, не е лифизкултурник ли е или баничар, не ме интересувамен ме интересува да върши работата за която съм гласувалаз гласувах да спрат отвличанията и магистралните грабежи, да спрат далаверите със заменки и имоти, престъпниците да се арестуват, а не да се канят на кафе, както правеше предишния вътрешен министър.това е изпълнено, доволен съм, моите уважения към Цецо, Бойко и компанияестествено пак за ГЕРБ ще гласувам, те оправдаха доверието миВесели празници!

594

Анонимен

преди 13 години

*** ПО *** НАЙ ***-ЦЕЦО МИЛИЦИОНЕРА!

593

ЦЦ

преди 13 години

Стига сте ме плюли, че ще накарам Вескода Ви попее!

592

Ива

преди 13 години

Как може да си позволявате да се обиждате?! Сигурно, защото сте анонимни всички и няма къде да изкарате злобата. Това е преди всичко просташко!!! А на този Анонимен ще кажа първо да се научи да пише. Не можах да разбера как решава къде да сложи запетайките, та те никога не са си на мястото. Изобщо всеки си има мнение и си бълва простотията. Не разбрахте ли, че всичко е политика и нищо не зависи от нашите мнения? Или просто искате да си изкарате някъде агресията?

591

ор

преди 13 години

До 633 Не ми е гуро, от 20 години, не гласувам, но не приемам доктринерската ви работа, а работите по доктрини, не най-добри, а преди всичко по-лесни, защото това позволяват възможностите ви! Исключван "Пирогов"!

590

До ЦЕЦО ПЬПЕША!

преди 13 години

Кой те упълномощи да го вориш от името на пациентите бе, *** милиционерски? Като какьв се вживяваш?

589

Цецо пьпеша- нещастн

преди 13 години

***!!!Сега разбирам по какъв критерий ще го лансират за президент, защото е ясно!Дано си патиш от лекари!

588

Анонимен

преди 13 години

Мдам мисленето е сложен процес който ти си занемарил преди много време. Не стига че вашия гуру се извинява вие пак си ревете за глупости. Но то е много лесно да чуеш рецитала на някого и край истина е. А това че биологията като наука ти казва друго защо да и вярваме.

587

ор

преди 13 години

На човек, нищо не можеш да дадеш, хеле пък акъл, само да вземеш, разбра ли, ме или напротив? Възприятието, разсъждението и умозаключението, не са ти силната страна, нали? Ама, то мисленето, е сложен процес и не се отдава на всеки! Хайде, със здраве и да не ходиш, на лекар!

586

Ник

преди 13 години

Кой те упълномощи да го вориш от името на пациентите бе, *** милиционерски?

585

бегача

преди 13 години

ей, тука само червени *** сте се събрали !!! и турци, нали сте си дружки