28

Dan

преди 13 години

Е тия що сега се сетиха да говорят за кворум, като станаха една каруца хора в парламента?

27

we

преди 13 години

Комунистическите глупости нямат край.Един парламент проявява малко дисциплина и пчеличката мая жужи ли,жужи.Ама много боли, а?

26

Анонимен

преди 13 години

Хубав ник имаш .Напълно ти подхожда .

25

Анонимен

преди 13 години

***,червени глави не могат друго да родят,освен кретенски предложения.Тяхната мисия е да подлагат крак на всяко решение и да спират работата на парламента.Иначе са със самочувствие.

24

vini

преди 13 години

Ох тези червени да ги ожалиш те горките от ден на ден се чудят каква простотия да скалъпят само и само да са в центъра на внимание.Но това още повече ни отблъсква нас избирателите РАЗБЕРЕТЕ ГОСПОДА КОМУНИСТИ.

23

ор

преди 13 години

..."и да казва ясно: аз, тук... Нова тъпня! Ако каже -"Аз", то значи, че е там! Защо трябва да го потвърждава, с "Тук"? Аааа, това е като Народна Република, два пъти народна, сиреч, повече от 45г., но не я направи и един път Република! Тафтологията, е признак на глупост!

22

Анонимен

преди 13 години

Прилича на лейди ГАГА.

21

Анонимен

преди 13 години

ако всички си седяха на дебелите ***,квесторите щяха да броят само празните столове и да е по-лесно ! ...ама,пусто,като в същото време текат промоции на телефони и други благинки !

20

Анонимен

преди 13 години

Какви комунисти, бе? Какви 5лв?За мобифон от 6 бона хукнаха с двеста, а сега на морал ми се отвориха! Герберисти, циркаджии и си останахте.

19

Анонимен

преди 13 години

do 15 tebe te qd 4e nemoje6 i na malkia i prast da stapi6

18

вижда ви се края

преди 13 години

Не в парламента комануиди в панделата ви е мястото.И там има проверки така че тренирайте *** не до изродени Цецка знае какво прави просто ви подготвя.Няма лошо .А да не забравя много вазелин ще ви трябва .

17

Загрижен съм

преди 13 години

Аз съм член на ГЕРБ (преди това съм членувал в други четири партии, както всички членове на ГЕРБ, разбира се). Рейтингът на моята партия пада, на лидера също. Има изход. Г-н Борисов и останалите от ГЕРБ които обхождат телевизиите да спрат да го правят. Ако пък г-н Борисов престане да открива обекти построени от неговите предшественици, рейтингът отново ще се вдигне до 110 %. А какво по хубаво от това ? Ще членувам в ГЕРБ докато е на власт. Да живее ГЕРБ и нейният пръв ръководител. Сиреч.

16

Анонимен

преди 13 години

do 14 ei ti si varxa otkril si amerika xa xa

15

ШВЕЙК

преди 13 години

На снимката имитира Бойковата поза.А била ли е бкп?

14

Анонимен

преди 13 години

Цецка символ на гейберите. Ама и без това е доста по-умна от всичките взети заедно :-). Направете си извода сами...

13

електорат

преди 13 години

АКО НЕ ОТИДА НА РАБОТА ,ЩЕ МЕ ИЗГОНЯТ ВЕДНАГА , А ТЕЗИ КАКВО ИСКАТ . ВСЕКИ НЕ МОЖЕ ДА Е КАТО ДОГАН!! АКО СЪМ НА БОЙКО БЕЗ ЗАПЛАТИ ЩЕ ГИ ОСТАВЯ , НО ПАК НЯМА ДА СИ ОТИДАТ ,ЧЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ СПОНСОРИ!!!

12

Анонимен

преди 13 години

za6to im davate pravo na tezi 4erveni da se iskazvat te nqmat dymata

11

мухала

преди 13 години

ей тука само гейберска агитка се е събрала. А бе като ви гледам подръжниците и електората пази боже направо не мога да разбера в какво се е превърнала България. Няма да коментирам управляващите от пп гейб, то като им гледаш снимките направо да ти се дореве, ужас . Хайде сега да наскачат гейберите да ме оплюят. Българи от герб тежко ни и горко ако не си промените вота на другите избори ще ни затрият тия *** боко, цоко, цека, фидоска, и тн. въплъщения на малоумито и простащината.

10

До пост № 1 и № 3

преди 13 години

До тук си избрал само два ника. Препоръчам ти трети - ***, например. И да не забравиш да поздравиш майка си от мен. Тя знае защо.

9

Торбаланко

преди 13 години

Мор за комунистите, разплакали са се, хленчат като новобранци пред клетва. Ако е необходимо, ще козируват на Цецка, съсипаха държавата и сега нямат право да се оплакват. Болшевишки мекерета.