87

2,5

преди 13 години

така,така запо4нете отгоре и така до най-малкото селище из4истете *** който 60 г залива България...ама наистина го направете ина4е в скоро време 6те останете без поданици българи, само продажни *** *** и други ***...

86

Анонимен

преди 13 години

ПРЕМИЕРА И ТОЙ ЧЕНГЕ, АМА ОТ НИЗШИТЕ, ЩОТО ТОЛКОВА МУ БИЛ ПОТЕНЦИАЛА

85

Анонимен

преди 13 години

За посланниците ясно какво правим с президента ГОЦЕ Точно той ги назначава и жащитава БРАВО БОРИСОВ

84

Анонимен

преди 13 години

В държава в която дори президента е бивш ДС агент е напълно нормално и половината дипломати да са такива. Смешно е сега да се правят призиви за оставките им при условие, че повечето политици от последните 20 години се страхуваха от думата ЛУСТРАЦИЯ, като дявол от тамян.

83

Анонимен

преди 13 години

Новите дипломати - верни на герб.

82

аман бе

преди 13 години

Всеки си развява лицемерието и се мисли за много хитър!Всички са много изненадани и "нямат думи"!И никой не е знаел!?Ах,недей!И сега кво ще ги правим "големите специалисти"!?Сигурно ще ни съдят в Хага,и после тихичко ще им дадат по 100 заплати!Друго ми е чудно!Как Бойко,вместо да нареже още един кашон лентички и да се покипри по ТВ, намери време да ги порицава!?Изборът е бил тежък!Ама мноого тежък!Чак ми е мъчно за него!:)

81

Милчо

преди 13 години

Така се прави. БЕЗ МИЛОСТ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ.

80

Agent-009 GREB

преди 13 години

Ministyryt s vejdite Reshet Reshetko i Bujo Kokyla DimitroFF i koi li oste ne ot minstrite na GERB , koito sa nazna4eni ot Pyrvanova dokazani agenti.demek da vyrnat poslannicite stoto bili agenti, a agentite w blgaria da se izhvyrliat ot BG-towa li e pohodyt kum Sibir

79

Дедо Гаджа

преди 13 години

Всички ние, старите емигранти от 60 години на миналия век, сме отлично запознати със съставите на българските посолства по време на Мракобесието, наричано от някои слепци до ден днешен за "Социализъм". Че комунистите използваха най-безсрамно и собствените си малолетни деца за транспорт на откраднати военни и икономически данни.

78

79

преди 13 години

Да не забравяме и още нещо:С какви очи ще гони Боко "дипломатите" след като си има собственоръчно назначени и от Него самия защитени под крилото Му ДС-министри?Аре у лево бе, Боцко!

77

Pencho

преди 13 години

Едва ли всички контраразузнавачи са вредили на българите. Особено на Балканският полуостров е мноооооого тъпо да си оставиш държавата без Национална сигурност и агенти. Не може да се смесват агентите от 6ти отдел на ДС и контраразузнаването...Дори ако не се бъркам преди да влезем в ЕС имаше изказване на испански политик, който определи разбиването на мрежата ни от агенти като наивна и глупава постъпка.

76

Анонимен

преди 13 години

Емчи, убаво!Ама се оказва, че 15 от огласените агенти - една трета - са назначени с укази от Георги Първанов по предложение на сегашното правителство на ГЕРБ. Някой пак .... ъъъъ .... такованка ..... ви .... ъъъъъ .... в гащите?Бойкооооооо, аре стига със шменти-капелите, а?

75

До 75

преди 13 години

Абе какви разузнавачи бе. Къде живеете вие, като чеи не знаете, че българските служби имаха една единствена цел да следят и да вредят на българите в чужбина. Ако могат да убият някои, да злепоставят като се върне в България. Това бяха най-мръсните хора без никакъв морал.

74

Дядо Петър

преди 13 години

Да си ходят и министрите-ченгета.А за ченгето-президент да не говорим. Той трябва да си отиде с особени почести (най-добре в раиран костюм).

73

шапка

преди 13 години

С гняв и проамериканска кройка дипломация не се прави!

72

фанта

преди 13 години

Прозрачност, в разузнаването е криворазбрано у нас? Желев, Ф. Димитров, П. Стоянов и др. разсекретиха толкова разузнавачи, че сигурно в чуждите служби са им поставили портертите като пример на глупостта? Според мен прозрачност не означава да си разсекретиш службите, а да нариташ онези тарикати, дето използуват поста си най-вече за лични далавери и да ги блокираш? С това масово разконспириране на светло на нашите от МВР, сега ние сме просто блокирани по света. Трябва и искренност и предпазливост

71

До 72

преди 13 години

Врагът на моя враг е мой приятел. Обичат ли ББ комунистите, не защото какъвто и да е бил той единствен им разклати позициите.Къде бе Костов да свърши нещо, нищо само говорене по трибуните -- женен за партийна секретарка. Бе кой прави любов с партийна секретарка. така, че покажете ми свестен политик които да върши работа и да се бори с комунистите и ще го прегърна

70

Е крайно време е!

преди 13 години

Тези дато са се клели на БКП като нещо по-свято и от родини и от семейство и от все, да ходят да си ядат безплатните кебапчета на Бузлуджа, не да представят България, аман!

69

до 67

преди 13 години

Не си прав! Няма бивш комунист, предател и ***! Сега си е същият като преди, но обвит в лъскава медийна опаковка и панделка!

68

Анонимен

преди 13 години

На засаседание на МС проведено на 26.05.2010 ,в т.35 по предложение на вашите министри М.Найденов, и Т. Младенов в Европейския Икономически и социален комитет са изпратени хора нещатни сътрудници на ДС,т.е. агенти, като същевременно са сменени специалисти технократи. Е, господин премиер срещу какво точно се борите? Или няма да са "вашите" , а ще са "нашите"агенти.