382

Анонимен

преди 13 години

О Бойко наш, Който в министерството и на небесата!Да се свети Твоето име,да дойде Твоето Царство,да бъде Твоята воля,както на небето, тъй и на земята;насъщния ни хляб дай ни днес,и прости нам дълговете ни,както и ние прощаваме на нашите длъжници,и не въведи нас в изкушение,но избави ни от лукавия;защото Твое е царството,и силата, и славата вовеки.Амин.

381

Анонимен

преди 13 години

422 И добре, че не си дипломиран ;

380

Анонимен

преди 13 години

При бай Тошо нямахме никакво национално самочувствие. Всички много ясно осъзнаваха, че сме най-верните лакеи на Москва и че начело на държавата стои овчар, хората се срамуваха. единствено по вестниците и телевизията всичко беше ОК, както и по манифестациите, където се ходеше по принуда.

379

Sergio

преди 13 години

Този е абсолютно ку-ку :))) Както казаха по една телевизия - препушил с кисели краставички :))))))))))))))))))

378

Анонимен

преди 13 години

Не съм дипломиран психиатър, но...на този Мартин...само като му видя погледа и ми е ясно, че има някакво тежко олигофренично заболяване!!!

377

Охранител

преди 13 години

Първо ще поясня, че не симпатизирам на никоя политическа партия! Колкото и да ми е гадно да го кажа, но откакто бай Ви Тошо го няма нито национално самочувствие, нито собствено МНЕНИЕ ИМАМЕ...Ха сега кажете, че връщам ТОТАЛИТАРИЗМА...Държавата и народа имаше самочувствие...Това ГЕРБойко, колкото и да го е учил от бай Ви Тошо не може да го върне, защото народа вече е фундаментално повреден....след 22 години..."ДЕМОКРАЦИЯ" ... криво разбрана...също като "Криворазбраната цивилизация".

376

Анонимен

преди 13 години

След като фонодвете са "обществени" значи че не са държавни, и държавата няма право да посяга на тях! Боко всячески се мъчи да се задържи до президентските избори, а след това да става каквото ще - за това и прехвърлиха резерва на НЗОК към фискалния резерв на държавата...... Пари няма, защото няма от къде да дойдат - безработицата расте напук на глупостите на Боко....

375

Охранител

преди 13 години

До 415:Много ми хареса този пост! Ами да, клептокрация...от народа...безспир...а ние търпим ли, търпим....голямо крадене...нямат тук значение цветовете...на политицит! Е.ати клептократите наистина!?! Но кой ли им го позволява, не сме ли ние, чиито пари крадат...?

374

Анонимен

преди 13 години

Колега, много си образован за ченге? Коя школа си завършил ако не е тайна?

373

ШШД

преди 13 години

щом червените и сините реват в един глас значи ги ръководи един п е д е р а * !

372

Анонимен

преди 13 години

тия щом ревнаха толкова явно от джоба им вадят пари...

371

НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ,

преди 13 години

ИМА КЛЕПТОКРАЦИЯ и в нейна защита се вдига вой до небето , но всичко е до едно време.

370

Извинете

преди 13 години

Извинете,вие нямате ли си в къщи кисело зеле, греяна ракия и пръжки? То бива безхаберни коментари, бива , ама чак пък толкова! Някой на ясно ли е за какво става дума? Не съм сигурен. Но да пишем колеги.

369

кеф

преди 13 години

ох снощи чуках!

368

Нели

преди 13 години

Драги сънародници в България гостува цирк Герб

367

Хамериканец

преди 13 години

Защо обаче забрави да добавиш домовете за деца,старческите домове ,болниците и затворите?Нищо лично,само питам от името на потърпевшите ???!!!

366

Охранител

преди 13 години

До : Хамериканец :Най - добрите лекарства, които се използват в съвременната медицина са експериментирани и измислени точно в германските концлегери. Така, че всичко е относително. Алберт Айнщайн - Теория на относителността- най великото откритие на тази планета.

365

Охранител

преди 13 години

Колкото и да ми е гадно да го кажа, но откакто бай Ви Тошо го няма нито национално самочувствие, нито собствено МНЕНИЕ НЯМАМЕ...Ха сега кажете, че връщам ТОТАЛИТАРИЗМА.....Държавата и народа имаше самочувствие...Това ГЕРБойко, колкото и да го е учил от бай Ви Тошо не може да го върне, защото народа вече е фундаментално повреден....след 22 години..."ДЕМОКРАЦИЯ" ... криво разбрана...също като "Криворазбраната цивилизация".

364

Хамериканец

преди 13 години

Да деее,никой нищо друго не казва,но мислиш ли ,че тези изведнъж са сдали власта и са станали демократи?:Стефан Найденов е роден през 1932 г. в с. Крушовене, Плевенско. Точно по това време е била популярна песента Крушовене, Крушовене, хубаво си нощно време, но не е известно дали още оттогава е любовта на момчето към тъмните сили. Тази любов обаче е била толкова голяма, че почти веднага след като завършил медицинското си образование, младият доктор станал служител на Пето управление при Държавна сигурност, а наскоро след това и ръководител на три лаборатории 11, 13 и Биоелектроника. Административният ръководител на тези и още няколко други лаборатории бил Иван Горинов, известен като ръководител на група за изпълнение на специалните поръчки на Политбюро на БКП.Самият д-р Стефан Найденов има претенцията, че той и неговият колектив (!?!) са измислили твърде много лекарства за спасение на човечеството от най-страшните болести. Кога, къде и върху кого са експериментирани тези лекарства, не се знае. За две от тях се твърди, че лекували две от 380-те вида ракови заболявания. Като се има предвид, че именно дозата на отровата прави лекарството, можем да попитаме как точно е установявана границата между цитостатиците и цитостимулаторите? Или с други думи дали са произвеждани не само лекарства, а и вещества за скоротечно ликвидиране чрез ракови заболявания на хора, които не са удобни на политическата система.За нуждите на лабораториите на Пето управление при Държавна сигурност са получавани отровни растения и семена от Индонезия, Африка и Южна Америка. От тях са били произвеждани 6-7 основни вида отрови, но две от тях са били най-важните от семената на рицина и от семената на тропическото растение аброспреканторис. В минимални количества тези две силно действуващи отрови са залегнали като субстанции в лекарствата против рака, но точното количество е било опитно установявано не само в затворите, но и в повечето от болниците в София и страната върху нищо неподозиращи живи хора! Сред тях е имало болни от рак, но е имало и попаднали там по съвсем друг повод.

363

Анонимен

преди 13 години

Докога тия червени шарани ще се оприличават на СДС.Марто и Сергей да се хващат на хорото и да не се правят на опоненти.И децата вече ги разбраха що за стока са.От костов чакам вече 12 год. да признае защо си смени министрите.