42

!!!

преди 13 години

А бе я стига с тези митинги,защото и без това сте толко разпасани...!!! Пък и чупят даже...

41

Защо

преди 13 години

Защо ги наричате възпитаници ,след като това са неВъзпитаници.Малееее,че няма ли кой да им хвърли по една гора бой ,та да не си помислят повече да чупят.Вчерашни лайнарчета ще рушат.Ще ги видим тия мамини душици,като излязат утре от класните стаи и грабнат кирките в ръцете(ако не останат безработни те).Щом могат да се организират и да трошат,сега да им се приложат съответните мерки като за пълнолетни.Нали са порастнали вече.

40

Сашето и Ванката

преди 13 години

Да виждаме че дори не сте научили кирилицата

39

Плюшкин

преди 13 години

Аве ***? Нали майките и бащите ви отиват на работа, че да блокирате кръстовищата ве? Вървете на майната с и на някое футболно игрище а не се мотайте в центъра където се бачка! Тоя свят и едните и другите полудяха май? Като искате дълга ваканция, съберете се заедно всички не ходете на училище колкото решите и вие доволни и всички! Ние какво сем виновни, че да ви чакаме с часове да си мъкнете задниците по улицата, трошейки скамейки и плюейки наред? Откачени хора? Вървете на стадион "Локомотив"!

38

Георги

преди 13 години

Българското училище е толкова разпасано. И в училище си правят к'вото им кеф, по време на час си приказват излизат по прозорците.....т.н. Това са 20 години преход. Който не иска да учи да не ходи на училище. Такива само пречат на другите деца , които искат да научат нещо и да постигнат нещо в живота. Пишете им отсъствия и да повтарят, аман от свободия

37

ludiq

преди 13 години

Dnes Nqkolko hilqdi y4enici pokazahme na cqla bulgariq 4e mojem da sme edinna durjava da otstoqvame svoeto i za tova koeto se borim,a nie se borim za edna po dulga vakanciq :)

36

toni

преди 13 години

ако ги питаш и те незнаят за какво протестират. За още 2 дни, в които да стоят по барове и в кафета. нека да се радват и на това, което имат, защото като станат студенти ( в което доста се съмнявам, ако мама или тате не платят) ще забравят, че съществува тази дума и ще полагат изпити на 2ри януари, интересно ми е тогава ще протестират ли за ваканция?!

35

не съм полицай

преди 13 години

Тия наш ли как бих ги изпочупил, ако ми бяха пред очите и бях полицай. Айде граната със сълзотворен газ, айде яко бой с палката по тъпата чутура, ритници с кубинки в ребрата и слабините. Да ви видя дали ще чупите нещо друго освен собствените си китки от ужас, когато видите полицейска куртка, нещастници невръстни...

34

Анонимен

преди 13 години

В ИЗКРИВЕНАТА У НАС ДЕМОКРАЦИЯ СЕ ОПРОПАСТИХА ПОКОЛЕНИЯ МЛАДИ ХОРА, КОИТО ИЗРАСНАХА БЕЗ ЦЕННОСТИ И ПОРОЦИ, КОЕТО НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЗА НАЦИЯТА НИ. КАТО ПОПИВАТЕЛНА ПОПИХА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОРОЦИ НА ЗАПАДНИТЕ ОБЩЕСТВА КАТО ПРОСТИТУЦИЯ, НАРКОТИЦИ И ХАЗАРТ. ЯВНО ЗА ДА ИМА ЗДРАВА НАЦИЯ ТЯ ТРЯБВА ДА Е ВПРЕГНАТА В ХОМОТ. НИЕ ТАКА МНОГО СЕ РАДВАХМЕ, ЧЕ ПРЕМАХНАХМЕ УБИВАЩИЯ ХОМОТ И СМЕ СВОБОДНИ.

33

Теди

преди 13 години

То само с искане не стават нещата. Какви хора ще излязат от вас бе ? Засрамете се..

32

лалал

преди 13 години

дали ще чупят и заради по-дългата с два дни пролетна ваканция-от 30 март,а не от първи април-и пет дневната по Великден, и многото неучебни дни заради матури и изпити през май?

31

Българин

преди 13 години

Стояне ,Стояне,Ясно ,защо децата се държат като ***.Такива като теб им дават пример.Пиша ти тези редове с пълната отговорност и опит на човек с над 38 г. трудов стаж.

30

inatut

преди 13 години

е все пак.. един ден при по-силна икономика, фабрики, заводи.. капитализмът ще има нужда от работници на поточните линии.. Продължавайте да протестирате, за да не ходите на училище, че идва глад на необразована работна ръка, на общаци...Че ще стане като преди 2 г. на строежите в София, под 100 лв. никой не стъпва на стрежа!

29

Анонимен

преди 13 години

хехе как омаскарихте протеста веданта никакви счупени спирки няма това са брутални лъжи !!!!!!!

28

1

преди 13 години

Малки разглезени олигофренчета един ден нищо няма да става от тях като трябва да започнат някаква работа

27

възмУтен

преди 13 години

Гаменска история!!! Да им имам възпитанието!!!! Нека протестират, но не по този начин - грозно е!!!

26

бай Стоян

преди 13 години

срам срам а дядовците им бяха прекрасни хора партизани ходиха по горите да палят мандрите

25

гражданин

преди 13 години

деца,рожби на безидейното време,когато на властт са мутри,по улиците са колите на мутрите,в тях са мутресите и ни принуждават да се държим като мутри,за да оцелеем.

24

Обективен

преди 13 години

за ваканцията ги подкрепям, ама ако счупят спирката пред дома ми ще им нашамаря девствените бузи

23

Новото поколение

преди 13 години

"Омряха", а? Май си бил във ваканция, когато в първи клас е трябвало да учиш как се пише думата "умирам"... А на т.нар. "ново поколение" изобщо не им е ясно за какво стачуват - важното е да не са на училище и да рушат спирки....