117

Анонимен

преди 13 години

Направо да си ги вземат в партията и да си им плащат помощите, тока, водата - всичко!

116

2541

преди 13 години

терминация на ***

115

Amenhotep

преди 13 години

Хомосоциалистите от днес ще ги наричам РОМОсоциалисти!

114

до г-н кутев

преди 13 години

Уважаеми господин депутат, поне веднъж видяхте ли блока на какво приличаше, какво да му оправят и още повече защо за дамогат още хиляди да се наместят в него. вие не живеете в ямбол затова моля ви стига толкова интегриаме вече 20 години и нищо, правят каквото си искат, където си искат това, че собориха бл. 20 ямбол е единственото хубаво нещо в Ямбол

113

Amenhotep

преди 13 години

Абе Антон Кутев, като е толкова "социален" що не раздаде на *** от блок 20 по един кашон *** от неговата фабрика?

112

Анонимен

преди 13 години

Боже, та те дори не могат да говорят правилно...

111

Айша

преди 13 години

А защо държавата толкова години не ги осъди за нанесени матриални щети ?

110

Цццццц

преди 13 години

*** *** и долна. За съжаление много сериозно ни превземат и само до 20 години сме *** държава. На българин държавата никога нищо не е дала, но за *** ще им строй апартаментите по 5 пъти. Отвратена съм от животинския им произход.

109

Анонимен

преди 13 години

az vikam sega da po4nat da ru6at bogata6kite kvartali do sofiq kak vi se struva

108

Ай стига!

преди 13 години

Държавата- държавата - нали тя, тоест - ние, им плащаме и ги носим на гърба си тези мургавелковци, пак ли ние бе????? Изядохте ни , политици, *** и др. подобни *** бе!

107

Amenhotep

преди 13 години

Влезте във ВБОКС7, изгледайте видеото "*** - комунисти на Бузлуджа" и реакцията на БСП ще ви се изясни.

106

do 95

преди 13 години

Ami zashto vashite roditeli ne sa si izvadlili doseganotarialnite aktove, ..a vie ,tehnite "zagrigeni " deza, zashto ne izvadihte dosega notarialni aktove, nali iskate da gi nasledite......ili i vie ste samonastanili se zigani....

105

RRR

преди 13 години

Да ги бяха оставили тези *** да ги затрупа блока. Хем държавата щеше да си спести парите по събарянето и изхвърлянето на тоновете влъсотия, хем сега нямаше тези *** да създават проблеми.

104

Бай Колю

преди 13 години

А бе аз не съм юрист, затова вярвам на съда! Пък съдът, като единственият орган в България, който има право да преценява кой крив, кой прав, каза, че събарянето на блока е незаконно! Какво има да се умува повече?! А ти, ако верно си юрист, защо се напъваш да доказваш недоказуеми неща?! Още повече, че никой, нищо няма нужда да доказва, след като съдът се е произнесъл! Това е истаната! Това е основата на демокрацията и на правовата държава! Аз поне така го разбирам! Има и още една друга истина! Гербавите ***, които ни управляват в момента, и на централно, и на местно ниво, не стига че не са заковали един пирон и само рушат, ами нямат акъл и един блок да бутнат, според изискванията на законите! Това е основия ни проблем в момента! Че всеки се пъне да прави всичко така, както му харесва, без да се съобразява дали е законно или не! Не са един и два примерите! Като почнеш от блока в Ямбол, да то простотията със старите отпуски... Толкова шамари отнесоха, от съд, от Ес, от къде ли не и не им дойде акъла! Ама то....май няма и да им дойде никога....

103

Анонимен

преди 13 години

МНОГОУВАЖАЕМИ Г-Н АНТОН КУТЕВ - ВИЕ АКО СТЕ БЪЛГАРИН ЩЕ СЪДЕЙСТВАТЕ - ДЪРЖАВАТА ДА СЪДИ *** ОТ БЛ. 20 В ЯМБОЛ - "НАНЕСЕНИ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ В ОСОБЕНО ГОЛЯМ РАЗМЕР НА ДЪРЖАВАТА" - А ПЪК НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ НА ТАЗИ "ДЪРЖАВА" ЩЕ СИ ПОМИСЛИМ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМЕ. ПРОДАЖНИЦИИИИИИИИИИ.

102

От 103

преди 13 години

До 96

101

v

преди 13 години

Накрая ще ни принудят да ги изгоним със сила и да хвърчи кръв и сополи и.. !

100

Ганьовист

преди 13 години

Има си граница, зад която си проличава, че опозицията на ГЕРБ не пюе с цел да критикува, а плюе просто от злоба и от нуждата да внушат на народа, че ГЕРБ не си вършат работата. Те може и наистина да не си я вършат, но бих желал да стигна до такова заключение след като ми са предоставени факти, а не внушения.По въпроса за *** - ще се въздържа от коментар. Вероятно сами можете да се досетите какво ми е мнението за тях и блок 20, щом ги наричам "***", нали?

99

Amenhotep

преди 13 години

БСП и АБС ще "поституират" против събарятето на блок 20!

98

estate agent

преди 13 години

1.моите родители не живеят по селата2.всичките имоти в нашето семейство са с уредени документи и заплатени данъци.Аз проблеми нямам...ти може би имаш :)