476

Анонимен

преди 13 години

ЧУДЯ СЕ ДА ТИ ОТГОВАРЯМ ЛИ

475

Анонимен

преди 13 години

Ред Законност и държавна Сигурност - с лидер лудия Яне.Тази "партия' е едно своеобразно оръдие, което стреля с какъвто снаряд го заредиш... По-точно - оръжието работи с арсенала, който има в склада на ДС.

474

Анонимен

преди 13 години

"...КАЗВАМ БАНДИТИ С НАДЕЖДАТА ДА МЕ ОСЪДЯТ ЗА КЛЕВЕТА НО НАДАЛИ ПО СКОРО БИХА ПОРЪЧАЛИ МОЯТА СМЪРТ НА ПЕШО СУМИСТА ,БЕЗ МИЛОСТ ДА ИЗРИНЕМ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ШАЙКА "Господине, объркващ е вашият вопъл-призив!Вие в случай жертвате ли сте както в началото намеквате, или сте палачът както огнено заявявате накрая?Не мога да разбера да страдам ли за вашата саможертва или да вземам оружие в ръка и да гоня душманите по улицата под ваше ръководство?

473

тото

преди 13 години

хахаха, тука има някакво доносниче, което сигнализира за неуместни коментари и копира никове.... Баси, колко сте жалки.

472

Усмивката

преди 13 години

Слушах изказването по радиото.Доколкото успях да разбера от заплетените обяснения за 5 години Цв.Цветанов е получил доход от 362 000 лв. Една бабешка сметка показва, че средният месечен доход е около 6000 лв/мес. Пък и ако е спестявал и от закуски - не е лошо. Като слушах и как бъркаше години и периоди - явно някой друг му е писал доклада и подготвял материалите в папката. Един печен безпристрастен счетоводител ще открие за нула време несъответствията.

471

тото

преди 13 години

за 475Ти плъх притиснат в ъгъла виждал ли си? Точно така се държат тия които си изброил. Дано само тоягата да е по-дълга, че да се споминат един път за винаги. И после в историята на България изобщо да не фигурират.

470

Анонимен

преди 13 години

Не бе другари далавераджии не го канонизирайте Цветанов сакън той не е светец , имате късмет че в нашата мила родина живее морално сринат и *** народ ,повярвайте ми драги *** начело с Георги Парванов -гоце агент на ДС ,Сергей Станишев ,Яне Янев ,Филчев ,Овчаров ,Миков ,Р.Петров и куп ощеот тази сбирщина БАНДИТИ, КАЗВАМ БАНДИТИ С НАДЕЖДАТА ДА МЕ ОСЪДЯТ ЗА КЛЕВЕТА НО НАДАЛИ ПО СКОРО БИХА ПОРЪЧАЛИ МОЯТА СМЪРТ НА ПЕШО СУМИСТА ,БЕЗ МИЛОСТ ДА ИЗРИНЕМ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ШАЙКА

469

тото

преди 13 години

хаиде сега прочети и останалото, знамче любима дисциплина ви е ваденето на определени редове от контекста и изопачаването им... Толкова си можете, не ви се сърдим...

468

Алексей Петров II

преди 13 години

Най-обичам да пера гащите на пудела!

467

Алексей Петров II

преди 13 години

Леле мале - кво става тука! Кръв се*ат ***! Само така ***-***, кефите ме - пенете се, пи*кайте газ - това ми радва душата. Още мноooго, ама мноооoooo-o-o-o-o-o-го ще ви влиза дебелия на Боко, ще ви разпори яко ду*енцата! Цецо и Боко ще размазват масово червена слуз по асфалта!

466

Анонимен

преди 13 години

470, Забрви за дезинформацията....

465

Анонимен

преди 13 години

"... Царе сте в плюенето, криенето и краденето. Толкова си можете, не ви се сърдим..."Че защо да се сърдите, другарю Тото. Че вие само да плюете можете! Затова и ви харесва, като ви плюят, другарю! Познато ви е и се чувствате спокоен!

464

Анонимен

преди 13 години

467 Е СерГей де....

463

Анонимен

преди 13 години

Миналата нощ сънувах моят идол СерГей, но се изплаших от него и се събудих напишкан...

462

до 464

преди 13 години

Бивша простит***а има ли?

461

тото

преди 13 години

След като е член на БКП, сега защо толкова ви е страх от него? Май ви обърка сметките, а? И не е член на БКП от доста време! Ама това нещо ти се губи, май. И аз съм бил член на ДКМС, ама след като окрадохте държавата ви мразя и в червата! Ясен ли съм?

460

тото

преди 13 години

Миналата нощ сънувах моят идол Бойко, но се изплаших от него и се събудих напишкан...

459

Анонимен

преди 13 години

462 Разгрничавай Комунист преди 89 от старата класа и тези продажни след 89 год.Следвай логиката- Луканов, Доган, Испанска ротативка, Гоце, СерГей....

458

тото

преди 13 години

чакай сега, излезе един който успя да върже преко сили 4 реда, ти сега ще вземеш да го стреснеш...

457

Анонимен

преди 13 години

Ми Бойко къв е бе тиква, не е ли член на БКП и най-големия комунист?!!