220

Анонимен

преди 13 години

pravilno .smart

219

до Васко

преди 13 години

Изроде! А искаш ли ти или жена ти да лежите насред площада с премазан череп! Няма да я екзекутират днес - недей да се кефиш - екзекуцията е отложена.Все пак тя не е ли знаела, че закона там наказва кръшкането със смърт? Справедлив или несправедлив закон - когато го нарушаваш трябва да си поемаш и отговорността за това!

218

Сталин

преди 13 години

до 220Поне пиши грамотно турчино.

217

Анонимен

преди 13 години

po tiq zakoni trqbva da izbiqt vsi4ki balgaki i balgari

216

до 212

преди 13 години

По-скоро жените са дъвка в моите ръце, защото те са женени и подобно нещо не им приляга, а аз съм необвързан и мога да спя с когото си искам!

215

Кан Крум

преди 13 години

Да много мюсюлмански фанатици са се събрали тука.Колко ви плати ДПС-то ве чоджум?

214

Васко

преди 13 години

Например твоите Бурчино с ФЕС можем да разтворим и да се погрижим никога да не получаваш запек, какво ще кажеш?

213

Турчин с фес

преди 13 години

Спокойно братя българи, и тук ще стане така, но търпение трябва. Нагърбили сме се с тежката задача да оттървем света от противоестествената евроатлантическа толерастия и ще изпълним дълга си, но трябва време. До тогава съжалявам но ще трябва да търпите престъпниците да безчинстват на воля и да им угаждате, за да не ви осъдят ако случайно вземете да ги нараните докато се защитавате. Ще трябва да обръщате и другата буза, както ви учи християнството, или да разтваряте бузи казано по друг начин :)

212

mestessa

преди 13 години

Прав си.Не познавам историята и законите им.Като човек се възмущавам от всяко насилие.

211

Васко

преди 13 години

Вече са я убили жената!!!!!!!! Оставили са я с премазан череп насред площада.

210

avraam

преди 13 години

Евала!

209

до 203

преди 13 години

Не виждам и как ще се ожениш с тоя месарски манталитет! За никоя жена не е комплимент да има такъв мъж като теб, ако въобще си мъж!!! Нали знаеш, че истинските мъже не се хвалят със сексуалните си завоевания?! Но откъде такова овчарче като теб ще ги знае тези неща?! Ти си просто дъвка за омъжените жени, нищо друго!!! ***.

208

haha

преди 13 години

Иран ли е ислямска джамахирия бе, муньооооо... аман, наистина, аман от илитерати ( :

207

аман

преди 13 години

Разсъждаваш като бял/а европеец/ика, но забравяш, че това е ИСЛЯМСКА ДЖАМАХИРИЯ и там се прилагат законите на шериата, и те са такива за убийство или съучастничество - бесило. На който не му харесва, става студентин по медицина или стоматология в България за вечни времена

206

43

преди 13 години

***!!!

205

Любомирчо

преди 13 години

Абсолютно е така и това ме дразни този двоен стадарт. Иран терористи не е прозвела напротив САЩ подкрепят терористични организации които правят атентати в ИРАН(Справка Муджахидин Халк). Е значи има добри и лоши терористи. Косоварите дето избиха сърбите и им продадоха органите са добри ама палестинците дето са им взели всичко и земята и да се взривяват е единственият начин да се борят са лоши така ли ?Всеки човек който ще умре е за съжаление ,но тази жена е знаел законите на ИРАН

204

Васко

преди 13 години

Ами защото в тия бушменски държави жените са като кучетата, всеки може да ги бие и унижава. Защото са *** държави, ето защо. Зашото Бог е дарил жената с красота да привлича мъжа, а там жените ходят като нинджи забулени, нямат право да се изпикаят без мъжа им да разреши.

203

mestessa

преди 13 години

А ако тази жена е невинна.Дори за съучастие в убийство трябва да лежи до живот.А убийството с камъни ми изглежда като набиване на кол.А ти 156 си голям комплексар.Аз не понасям чалгата и не харесвам пайнер-ките,но чак пък толкова.

202

Васко

преди 13 години

Ти смяташ тия държави за нормални? Наясно ли си че там кучетата по улицата имат повече права от жените? Или може би си мазохистка и ти се живее по този изродски начин?

201

Любомирчо

преди 13 години

България се е сахраниля по време на Турското Робство благодарение на1. Семейството и семейните цености2. Църквата 3. УчилищатаВсичко това сега се развраща и премахва зада се загубят устоите и моралните цености на Българина. Това е планът.Затова уважавам Иранците че пазят устойте на обществото си от западната "проказа". *** ----да са звезди и да служат за подражание на младите. Да си *** да е качество че даже и министър председател да станеш. Това е в България сега