40

до 36

преди 12 години

И за теб левче.

39

Анонимен

преди 12 години

Една позната е убедена,че Плевнелиев е по професия строител и всичко е постигнал сам. Явно някои хора не правят разликамежду ВИАС и МЕИ( Техническия) между инженер по електроника и строителен инженер. Все бил инженер. Някои дори и не са прочели Помня,че в ония години наш близък за една нощ от разносвач в "Плод и зеленчук" се събуди милионер и един от собствениците на "Булгарплод" твърдеше същото за себе си,. А Росенчо, без пари, нужното образование и опит става предприемач в Германия?! Айде д

38

таки

преди 12 години

Умни,работливи,честни,с приятна визия-може само да се гордеем с такава двойка. Да не измисляме недостатъци ,а да се впрегнем всички,за да си вършат работата както следва.Поздравления и успехи.

37

МУСТАФА

преди 12 години

С тези кандидати, Борисов сам се гръмна в главата. Според мен, е грешка на ДПС, че Доган не се кандидатира за президент на страната, по този начин би обединил партията си, а шансовете му да стане такъв не са никак малки.

36

до 29

преди 12 години

абсолютно вярно и точно

35

ДО 29

преди 12 години

Печелиш левче от Кутев за написаното!

34

Анонимен

преди 12 години

не е никакъв гей, женен е за жена.

33

Bai Hoi

преди 12 години

wiktor ako moishe i da glasuvash po 100 puti kat moishe da pishesh mojeshe i da spechelite ma sam vijdash che vsichki vi pluqt vas gerberite i nz na kakvo razchitash kak she spechelite izborite 3 ma choveka simpatizanti nemoga da si obesnq i zabeleji az nepisha za nikoq partiq kato teb da mi vikash posle che sam ot bsp dps sds :)))

32

македонец

преди 12 години

Аз не виждам нищо гейско в поведението на Плевнелиев. Човекът е просто с по-благ характер и не е като вас татарите да издавате смрад дори и с изражението на завстливите си изкривени физиономии...

31

Анонимен

преди 12 години

европейската геймафия си избира водещи гейове за президенти във гейския ес.това е жалката истина.роди ме мамо *** *** ама със власт.

30

До Хетеро

преди 12 години

А, Дим Дуков аркадаш ? Щом и него като герберист (правилното е "гербераст") го броите за хетеросексуален....Явно си имате ваши си партийни критерии по въпроса.

29

Характеристиките:

преди 12 години

За кандидата:Слушко-Послушков, *** от Гоце Делчев, стартирал бизнеса и забогатяването си не без участието на ДС. Мишок по-голям дори от Желю Митев Желев !В министерството, което ръководи умишлено бяха изляти милиарди, за да стане "успешен министър" ...Кукла на конци на Бойко Борисов.За кандидатката: Сива дама и злобен човек. Лоша министърка отнесла много критики за министерството, което ръководи дори от ЕС. Посредствена личност, чието единствено качество е вярност към властимащите ...

28

yazoniks

преди 12 години

Например след като през май 2008 г. една скандална заменка не се случва, лично Ивайло Калфин през юни 2008 г. е внесъл следното искане в Mинистерския съвет - да бъдат изключени 560 декара гори и земи от горския фонд. Това били 7 километра златна земя за строеж на 514 минихотели между Каварна и Балчик до с. Топола. А сега де! Училище за дипломати ли е щял да прави на тези земи с нечия помощ или...?! И Mинистерският съвет веднага откликва- да не би да скърши хатъра на господин външния министър Калфин? Не, как може! Напротив - Mинистерският съвет веднага изключва тези земи от държавния горски фонд! Държавен мъж е това, не е шега работа! Успоредно с тази далавера има и далавера със заменки, свързани с бащата на министър-председателя Станишев и тези далаверки са обсъждани в предаването на Георги Коритаров Коритаров онлайн година по-късно, излъчено в Пловдивската обществена телевизия с директора на Зелени Балкани Христо Николов по онова време, но ГЕРБ не проявяват сериозно внимание.Какъв ли е бил мотивът на Министерския съвет да постъпи така? Ами мотивацията е била слаба, но важното е кой иска, а не каква е мотивацията?! В искането си министър Калфин е записал, че земите са необходими за създаването на нови отделни урегулирани поземлени имоти извън урбанизираните територии. При толкова аргументирано искане на Министерския съвет не му остава друго, освен да гласува да! Това е помощ от истински приятели, които не се интересуват от банални подробности!!!Гласуването е факт и реализира замисъла на Калфин, но в чия полза?!

27

erik

преди 12 години

хубава двойка:)),но ще пропусна да гласувам за тях!!!

26

Хетеро

преди 12 години

Гейовете в политиката са запазена марка на една стара партия....ГЕРБ са хетеро от ББ до последният герберист,

25

ДО16

преди 12 години

Така е,справка-СерГЕЙ.

24

Bai Hoi

преди 12 години

wiktor kaji kakva ti e zaplatata ve che mi e interesno zema i az da sa natisna za platen pisatel axaxaxa ti nespish vchera do 2 napisa 100 statii vazhvalqvashti gerb ot obshto 101 podobni :D

23

Анонимен

преди 12 години

нищо не пречи гея да има деца.има много такива случаи.някой ги работи със жена му .

22

IrD

преди 12 години

Искате ли да си купите много неща ще трябва да се продадете.Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията?Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

21

Bai Hoi

преди 12 години

Gledam platenite draskachi na gerb sa se naspali veche 2,12 axaxaxaxaxa :)))