39

Лъже

преди 3 години

Тоя лъже повече от Костинбродското Кречетало и е по-нагъл.Кой ли му вярва?!?!

38

СССР

преди 3 години

До изборите какви неща ще научите за БИБИ ,че ще ви се иска времето да се върне 12 години назад.

37

Анонимен

преди 3 години

Интересно КОЙ ще се върже на глупостите,че Премиер на държава ще се занимава с някакъв бизнесмен?При служби, с които държавата разполага?А че премиера сам ще се компрометира на такова ниво?Рашков,ти си медицински случай, с елементи на патология!

36

Анонимен

преди 3 години

Щом така върло наскочиха чакалите на ГЕРБ значи това е истина. Паниката се забелязва у тях и това ги издава.

35

Анонимен

преди 3 години

Това е гавра с хората! За толкова *** ни мислят!Ами, виж сега... Народ, дето го управлява над десет години човек, който се гордее с факта, че е прочел една книга... Да ти кажа, надали се състои от особено интелигентни единици.

34

до Цървул

преди 3 години

хайде всички Цървуллии да защитим Вожда

33

Анонимен

преди 3 години

Ох, продължават с глупостите. Поредния сигнал, няма лошо, но защо трябва винаги да е пред медиите. Всеки, който не харесва Борисов да подаде сигнал до Рашков. Колкото е по-живописно описанието толкова по-добре.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28 "Защо не излезе подобна "неистина" (както твърдят гербавите ***) например за Герджиков?" Защото Герджиков не е политически опонент, който ще се състезава на идните парламентарни избори.

31

Майора

преди 3 години

Аз не знам що за вътрешен минисрър имаме , след като той не посочва никакви факти , а се доверява на медиите , тоя казал , оня казал и прочие .Надали такъв специалист може да говори с недомлъвки, това не е времето на комунизма когато ще те изкарат без вина виновен! А и не мисля че ББ е канибал че да яде човешко месо?

30

Анонимен

преди 3 години

Ей, тоя народ много продажен, преди - хвала Бойко, ти си слънце, сега Бойко у лево.

29

Анонимен

преди 3 години

От днес.бг с контра-коментар в защита на Борисов в директно време, това не го бях виждал до сега, значи вероятността да го е казал това е доста голяма. Щом сте се загрижили толкова и ни подготвяте от сутринта, с премиера който предварително казва че видиш ли само в канибализъм не го обвинили....горкияАх вие.....

28

Гигов

преди 3 години

Тежко преживяхме прехода към комунизма с СССР ,ама наследниците на нашите изедници чак пък толкова да са се опростачили и Иисус не го е очаквал.

27

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко Познати неща от цялото съществуване на тайните служби. Даже не се крият. Буквално всеки ден нови "Слухове", "един човек ни каза", "има съмнения" и т.н.

26

Анонимен

преди 3 години

е те хората сега един по един ще започнат да си казват, мутро мафиотските структури трябва да се изчегъртат. В момента по някое от БНТ тата върви Октопод. Италия 80 те е България днес. С тази разлика че при нас и прокуратурата е част от пипалата

25

Анонимен

преди 3 години

Защо не излезе подобна "неистина" (както твърдят гербавите ***) например за Герджиков? Само че човекът е юрист, а не престъпна мутра като Тиквата!

24

Смешник

преди 3 години

Гешев ще каже че месото първо през ХЕИ трябва да мине , като записите всички чакахме експертиза на тях той незаконно за заснемани вика.

23

Анонимен

преди 3 години

Звучи като заплаха отправена от гангстер, но реално такива неща трябва да се докажат в съда. Да не стане така, че изборите минали, някой натрупал политически дивидент а виновен няма. Защото и това вече сме виждали.

22

Цървул

преди 3 години

Горкият, много е закъсал другаря Рашков!Трябва да се внимава такива "кукувици" да не доближават власт.Ей го де е Курило,д-р Гълъбова да си го прибира! Стига е драскала по Фейсбук,изтърваните пациенти плъзнаха по министерските коридори ....

21

Анонимен

преди 3 години

Това е гавра с хората! За толкова *** ни мислят!

20

Анонимен

преди 3 години

Абсурд Буци е веган!Картофено момченце.