94

6egadzia

преди 13 години

a be hora "radvaite" se sega imame ve4e frenskogovoria6ti romi. a kolko balgari govoriar frenski?

93

Анонимен

преди 13 години

А ние тепърва ще почваме да ги гоРим

92

воевода

преди 13 години

от години дават пари на така наречената ни държава ЦИГАНАРИЯ що не вземем ние да даваме пари на другите някой от нашите *** кото отиде при тях да си го държат

91

Amenhotep

преди 13 години

Я да те питам нещо. След като се караш на франсетата, отговори ми на въпроса:- Ти ако можеше да изселиш *** за към турция или Индия (от където са дошли), щеше ли да се двоумиш?

90

Amenhotep

преди 13 години

Това че по една тема имаме разногласия, не означава че по друга не може да сме на едно мнение. А за КЕЧ-а съм напълно съгласен. Подобно нещо трябва да се въведе и днес. Малко ли чудо има за строене - магистрали, блокове, АЕЦ БЕЛЕНЕ и т.н. Така джагаляците ще се научат на трудови навици, на занаят, та дори и на поведение в социума. Но, властимащите не си мърдат пръстите ... вече 20 години под формата на "антидискриминация", *** са се превърнали в най-привилегированото население у нас.

89

Анонимен

преди 13 години

Ако ги споставим с френския национален отбор по футбол тези горе на снимката са най-белите и красиви хора.

88

ааа

преди 13 години

нека се изселват от бг.тия французи за какви се мислят!все пак сме в европейския съюз.тия от човешки права разбират ли?ромите да си седят там във Франция,да ходят където си искат!

87

do 87

преди 13 години

*** да видиш какви са по фр улици арабските им граждани и тогава тия на снимката ще ти се видят като клаудия шифър

86

InLine

преди 13 години

Аменхотеп, ние с теб от вчера сме се зачесали, ама си наполовина прав тоя път.Защо по Татово време и Бг и *** си живеехе спокойно - защото тогава за *** имаше КЕЧ (кралски елитни части :) ), хем работиха без пари, хем получаваха занаят, а сега какво стана... *** без работа, без занаят само золуми прави.

85

Анонимен

преди 13 години

чиста сте, ***, чиста - събрана от 15-20 най-чисти раси:)))))))))))) пък ако вземете и да се поизкъпете и поизперете, хептен чиста ще станете ;)

84

Анонимен

преди 13 години

Само ги вижте на снимката и...кажете, кой ще ги иска тези в страната си!!!Мръсни, миришещи, необразовани, първични, нахални, безскрупулни, крадливи.И не искащи да се променят!!!Чисти животни.Обзалагам се, че един лабрадор е с по-високо IQ от тях.Е, ***, така не може и никъде не се позволява!Поне в цивилизования свят!

83

Анонимен

преди 13 години

над 8 милиона мюсюлмани законни а колко незаконни имат!!!???Франция е най *** държава в Европа ама 41 манала няма да им решат проблема.Сарко е смешен

82

Amenhotep

преди 13 години

Не е проблема в това, че Франция ще ни върне 1000 неинтегрируеми, проблемът е в това, че тук имаме още 700 000 такива. И този ПРОБЛЕМ си е чисто наш, защото никой няма да ни помогне, нито да ги интегрираме, нито да ги дезинтегрираме.

81

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми форумци, на снимката по горе виждаме лицето на България , пред Европа.

80

InLine

преди 13 години

упс.. пардон, грешка, не езиците, а клавиатурите....

79

InLine

преди 13 години

За какво си чешите езиците?Не виждате ли, че Франция, чрез нашите роми се опитва да замаже очите на французите с 4 милиона мюсюлмани. Нашите са бедни, от бедни страни, ще ги отсвирят нормално е. А да изгонят някой друговерец - мометално шейха ще им спре кранчето с петрол. *** политика е това.

78

манго

преди 13 години

Ние *** сме чиста раса. дошли сме от индия най старата цивилизация и сме най умни. А вие българите сте *** и ***. Умешвате сте се със всякакви народи , ***, араби гърци , инталянци. Мечта на всяко българско момиче е да се ожени за чужденец. Освен за разплод и г'юбре и тухли за градежа на други наци не ставате за нищо и салам за кучета даже.

77

хаха

преди 13 години

Ххааха , снимката кърти! Тия роми ,като искат в чужбина , що не ходят в Англия на бригади да побачкат, ами отиват във Франция да им плащат помощи, за да си лежат по цял ден в катуна.

76

Анонимен

преди 13 години

и вие ще им изкъртите паркета за огън, ще разбиете бетонните плочи и стълбищата за желязо и НАШИТЕ имоти ще се спутят и ще размажат ВАШИТЕ КРАТУНИ :)))))))))))))

75

логика

преди 13 години

***, ако наистина си ***, което ме съмнява, изчезвай. Ако не си ***, изчезвай! Въобще - изчезвай! Учудвам се, че някои ти се връзват да влизат в спор с теб. Не си желан, не само тук, но и в цяла Европа, на какъв език да ти го обяснят!