64

Анонимен

преди 13 години

защо да са майтапи ?според мен звучи достоверно.всички знаеме за грандоманията на първанов,а и за пътешествията и ловните приклщчения.има ли страна дето още не е посетил с пищна свита и самолет и всичко на държавна издръжка.добре че герб му касира двата нови самолета.като не може да се разхожда на държавни разноски,сега ще им трови нервите.ако го бяха пратили сега на нкое екзотично пътуване до виетнам,японния,мексико,израел,египет или койзнае още къде.но навсъде е бил.остава само космоса...

63

Анонимен

преди 13 години

Гоце,гуце,гуце,гъци,гъци,гъци........::))))))

62

Дядо Петър

преди 13 години

Гоце, престани да се обаждаш от коневръза!Аре малко си почини! Та и ние малко да забравим физиономията ти. С лечебна цел.

61

до 28

преди 13 години

Да, така е. Абсолютно си прав. Но за да има такава гордост поне трябва да си малко образован. Гледайки простотията в днешните управляващи се съмнявам, че това ще стане. Точно те дават пример и на пишещите по форумите, които нямат собствени критерии за оценка - неуважение към институциите (президентство, съд и т.н.) и величаене на един вожд...............резултата е ясен

60

радо

преди 13 години

да де знаем че няма да пусне кокала, ясно е не ни го казвай хахахахаха

59

Иванов

преди 13 години

до Петров Явно те притесни тази голяма истина за наш Гоце. За твое съжаление е точно така,както си го прочел.

58

АрхарАрхаров

преди 13 години

Заради Гоце ходя с бронежилетка.

57

Lehr

преди 13 години

Първанов е напълно прав. Той със сигурност ще остане в политиката на страната, докато за чалга-правителството и простоватия премиер - не знам. Много хора са почитатели на чалгата, в т. ч. и политическата - това личи и от коментарите. ББ е назначил Шкумбата в консулската служба в Чикаго - радвайте се!

56

агент Гоце

преди 13 години

(пауза).........................(мляс)...............Вижте........................(пауза) не съм деловодител...........(пауза)................ аз назначавам ................(пауза) (тънка, иронична, комунистически мазна усмивчица). (Край на изявлението на Гоце, голямата пауза)

55

Батака

преди 13 години

А бе, вас атакистчетата много ви е страх от Гоце, а?! Да изчезне, щото да не се повтарят резултатие от последните избои, когато се състезаваха в Болен! Щото то такъв провал, да вземеш по малко от 1/4 от гласовете на втори тур май не се е случвало на нито един кандидат за президент до сега....

54

аватар

преди 13 години

Браво на 28 това е истината и трябва да се замислим,за да няма повече издънки !

53

радо

преди 13 години

трай си че и за воленууууууууу се знае достатъчно не им е голяма разликата с Гоце

52

Атака

преди 13 години

Тоз предател е крайно време да изчезне от политическата сцена, ако може и от България!

51

Корнезов

преди 13 години

След неколко кратно прочитане на цитирания от другаря Първанов член, не установих някуде да пище че президента прелага или отхвърля кандитурите.Хайде в първи курс.

50

Мъдата

преди 13 години

АБЕ ГЛАВА, ТИ КАКВА ГЛАВА ТОЧНО СИ? ТАКА КАТО ТЕ ЧЕТА, МАЙ СИ УЙОВА, А?

49

Анонимен

преди 13 години

Контраразузнаването не разполага с отделни (свои) чинове и звания. Шеф на контраразузнаването може да стане всеки офицер предложен от правителството (МО) и потвърден от президента. Президентът няма право да назначава офицери на оперативни длъжности. Може само да даде съгласие или не.

48

Кой го е еня

преди 13 години

Кой го е еня за Гоце. Всички го заобикалят. Това побърква комунистите.

47

радо

преди 13 години

този Първанов няма ли да престане,егати селянина,бита карта си колкото и да ти е тъжно

46

:)

преди 13 години

Червените тъпани още не са надушили статията, иначе тук щеше да закипи от защитници на доносника Гоце ( също така педофил и убиец на редки животински видове)

45

Петров

преди 13 години

Иванов, другия пък като отидеш в Луксор, да не забравиш да разпиташ някоя ***!Току виж установиш, че президента ни Гоце е приспал с нея! Или някое пиколо, което му е отваряло вратата, да ти разкаже колко много куфари е мъкнал! Майтапа на страна, не се ли усещаш, колко си смешен с подобни "информации" в стил в-к Шок?!?!