166

Станишев

преди 13 години

Моля Ви! Не съдете от собственото си поведение за това на другите. Има и лоши социалисти и добри социалисти. Има и лоши гербаджии и добри гербаджии. Но постът Ви издава, че често прескачате да централата да ви дадат поредния пост. Моля Ви! Проявете повече инициативност. Не може само ББ да пише постове, трябва и да работи от време на време.

165

Анонимен

преди 13 години

Е сега ще падне голямо виене...........посредниците ще им се стъжни. Браво на ББ -време беше.

164

Dan

преди 13 години

Само не знам защо си мислите, че не се сещаме,че са Ви "активирали" от БСП да пишете глупост след глупост!При такава ОЧЕВАДНО ДОБРА НОВИНА ИСКАТЕ ДА НИ УБЕДИТЕ,ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДА ИМА ПОСРЕДНИЦИ СЛОЖЕНИ ОТ ОВЧАРОВ ЛИ???????СМЕШНИЦИ-ПЕТ ЧОВЕКА БЪЛВАТ КОМЕНТАРИ ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАТ МНОЗИНСТВО ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ!Имайте поне един път доблест,и кажете браво на очевидното,ама не-вие сте СОЦИАЛИСТИ у Вас ни доблест ни срам,само наглост и арогантност!Дано се задавите с откраднатото!БРАВО НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

163

Анонимен

преди 13 години

Gerp opraviha poraziqta (skliucheniq dogovor) na BSP. a tiq posrednici i tiq ceni

162

MURDOC

преди 13 години

" България и Русия са стари роднини"анонимен Руснаците може да да съгласни да смъкнат 1 -2 процента ама едва ли България е стояла изправена докато е преговаряла за тези проценти.

161

Анонимен

преди 13 години

1 + 1 = 1

160

Анонимен

преди 13 години

България и Русь са стари роднини и аз никога не вярвам на това, че Русь ще остави старата роднина без газ. А цените са чиста мате.

159

ГАЗ ПОТРЕБИТЕЛ

преди 13 години

както разбирам, първо България е договорила по ниски цени с 2-3 процента, второ от догодина ще се махнат 2-3 посредника, т.е. и от там ще има едно намаление с около 12-15%.До тук добре, питам обаче: С колко ще паднат цените за потребителите. Ако цените паднат пропорционално на закуенните, то тогава браво на Бате Бойко!

158

MURDOC

преди 13 години

Радвайте се момчета и момичета ,радвайте се той Боко до два -три дена ПАК ще оплеска нещата . Един ден добра новина ,а на другия лоша и така ...... до безкрай. Боко един ден казва да вдигнем ддс-то ,на другия ден казва че няма да го вдигаме. Това се прави за да имат избирателите емоция "радост и тъга- тъга и радост" . Хайде овчици радвайте се на падаря Боко ....

157

Анонимен

преди 13 години

До 1Прочети пост 168

156

Анонимен

преди 13 години

иначе идващата зима щеше да мине на *** и дръвца......честита аванта !

155

1

преди 13 години

До анонимния Прочети пост 167

154

Анонимен

преди 13 години

*** да преговаряш ти. Дано го докараш без пари. Ама не като р.ОВЦАров

153

1

преди 13 години

Абе тя е толкова транзитна колкото и до когато реши Русия - щото може да и минат тръбите и от другаде както стана ясно! По важно е за колко са се договорили да плащат руснаците за транзита на газ щото някакси не се чу? Да не би да сме намалили транзитни такси за сметка на посредници - И ДА Е СТАНАЛО ТАНТУ ЗА КУКУРИГО и на народа прах(Газ) в очите

152

kuber

преди 13 години

Булгаргаз е добра фирма.

151

Анонимен

преди 13 години

Нищо подобно! България е и транзитна страна!

150

1

преди 13 години

До АнонимнияМай не стопляш не Овчаров не Бойко ами и господ да дойде на преговри не може да промени нищо ТИ СИ ТОЗИ НА КОЙТО МУ ТРЯБВА ГАЗ а Газпром ти я доставя БГ Е ЕДИН МНОООГО МАЛАК ПАЗАР ЗА РУСИЯ ВЪОБщЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАМЕ!

149

коко

преди 13 години

Мрръсния Джо е напълно прав и аз го подкрепям. Учудвам се че Бойко има толкова мн.противници сред пишештете тук. Вероятно това е породено от лошият им живот и по-лошият в следствие т.н."криза" На тях искам да кажа да обръщат внимание повече на себеси, а не на "властта" може повечето от проблемите им са там. Това че Бойко е първият премиер доблестен, открит, некрадящ,нелобиращ, искрен и непринуден към избирателя ме печели на негова страна. Само го моля да премахне плоския данък, и пушенето наОМ

148

asos

преди 13 години

Ако това е истина ,че са елеминирани посредниците -трябва да очакваме война.Те посредниците си бяха на Газпром ,но с български служители ,които се изживяваха като богове.Незнам как ще се примирят ако им изстинат местенцата.Руснаците ще трябва да ги вредят пак на някакви синекурни солидно платени длъжности,иначе ще стане както в Петрол където се вихри скандал.А колкото до разсъжденията на някои ограничени-необорим факт е ,че газта е в РУСИЯ и тя затова извива ръцете не само на малка България ,но и на къде ,къде по-голями държави.Затова трябва разумно да се подходи към договорките-максимално държавата ни ,а не шепа разбойници да има полза от тези проекти.

147

Анонимен

преди 13 години

В Булгаргаз няма ***.