20

13

преди 13 години

БРАВО НА ЦЕЦО

19

Не съм полицай

преди 13 години

Цветанов е прав за съдебната състема, но не трябва да забравя ,че полицията е некомпетентна, корумпирана и във всяко престъпление имат участие настоящи или бивши полицаи.Никога няма да се оправи тази държави....Спасението е в бягството...Лошия пример на Гърция с орязани заплати и пенсии.... и пак получават три п ъти повече от нас....ха-ха-ха...Както каза едни дядо по телевизията... искам да съм пенсионер в Гърция.

18

Грамотен

преди 13 години

какво е "кумунист"...?

17

Amenhotep

преди 13 години

Съдебната система тотално е абдикирала от проблемите на хората, свързани с битовата престъпност.***Присмял се хърбел на щърбел. Цецо, министъре ... та нали ти наричаш *** престъпления на РАСИСТКА ОСНОВА "битова престъпност" бе?

16

колега

преди 13 години

зависи какви са ти критериите за Комунизъм и Демокрация.

15

колежка

преди 13 години

Пфуууууу, само кумунисти по тези форуми!

14

Анонимен

преди 13 години

тва трябваше 1990-та година да бъде направено, сега вече е късно, щото сме еврУпейци.

13

Юрист

преди 13 години

Популизъм, популизъм, популизъм........., но на кой му пука, погледнал се Илия и пак в тия.

12

вервд

преди 13 години

Цецо бе, смачкай ги тези ***. Те са най-големия бич за българския народ.

11

омбре

преди 13 години

Лекарството-един по голям стадион,и един Български Пиночет.Ако щете Робит Худ,Временно премахване на гражданските свободи и права и яка чистка на всичко гнило.

10

Анонимен

преди 13 години

а миналата седмица добихме престава от поредния клип на мвр как събират и доказателства - заплашвайки деца с физическа саморазправа, ако не си "признаят"...

9

Анонимен

преди 13 години

Цецо разбутай им кокошарника на тези *** !!!! Те от добра дума не разбират !!

8

коко

преди 13 години

До 3 При старата власт полицията нищо не правеше.Сега поне полиция добре се изявява в шоу бизнеса с блестящото представление съвместно с леещия пот задъхан Маринов./горкия,той и за певец не става/.Адекватно реагира гледайки когато *** убиват българи.Провеждат се операции от имената на които престъпниците се плашат както от буря в чаша с вода.С имената на някои шефове майките плашат злоедите деца.Как тогава да ти вярваме,че полицията не си върши работата?

7

Анонимен

преди 13 години

Цветанов към ВСС: Стига сте си гледали имотите!....Цецо,ти се радвай, че не са се сетили да погледнат твоите имоти.....

6

Цветанов е прав

преди 13 години

Цветанов е прав. Плюйте колкото искате, но човека е взел под мишница много отговорности!

5

RED STAR

преди 13 години

Браво Г-н Вицепремиер! Открихте топлата вода. Цветанов, ти не разбра ли, че твоята работа е не да създаваш проблеми, а да решаваш проблеми! А връзката между Боко и Октопода не я ли вижда?Вижда сламката а гредата в окото си не вижда?!? Димките и пушилките нямат край - сапука след сапунка, а резултат НИКАКЪВ.

4

Анонимен

преди 13 години

За нас е важно да пестим парите на данъкоплатеца, за да можеме със същите тези пари, да подслушваме същия този данъкоплатец...

3

Анонимен

преди 13 години

Когато полицията започне да си ВЪРШИ работата и да събира доказателства срещу престъпници, тогава съдът ще ги осъжда. Работата на полицията НЕ е да бъде балет на В.Маринов.

2

Анонимен

преди 13 години

А бре, Цецко. Ти и твоят патрон пожарникарчето да сте чували за разделение на властите? Единия дава акъл на законодателната - НС, другия - на съдебната. Отивате на авторитаризъм, момче!

1

Д-р Злобюл

преди 13 години

Какво са 100 удавени юриста на дъното на океана?Едно добро начало ;)