156

Анонимен

преди 13 години

Снимката носи посланието :))

155

Анонимен

преди 13 години

"защото няма вредни последствия от това, което се е опитал, според него, да помогне на приятел" - егати приятеля с джип за 100,000 долара??? Ама Бойко/ Лъчо не мислят за това...... Те се "борят" с корупцията у другите. С тяхната кой ще се бори?

154

Анонимен

преди 13 години

И дойде време разделно...Тези дето слушкат ще вървят с Боса в една посока,тези дето се правят на независими - на 9-та глуха,да ръждясват..........

153

Анонимен

преди 13 години

Значи според теб никой няма право да критикува ГЕРБ, дори и след низа им от гафове, така ли ?

152

Анонимен

преди 13 години

Интересно изказване на премиера - ...да помогне на приятел..." И както видяхме от репортажа е успял!

151

Анонимен

преди 13 години

Само така ! Браво на Борисов ! Така трябва да се работи , който е сгафил да си понесе наказанието , а не като комунистите - да покриват всичко ... Първото нормално правителство !

150

Анонимен

преди 13 години

В случая не става дума за Л.Иванов, а за това, че от БСП критикуват без да имат морално основание за това, тъй като през времето, когато управляваха не принудиха да подаде оставка нито един от техните ***, които грабеха и корумпираха на воля.

149

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ се лиши и от малкото "мозък" , който имаше

148

borabora

преди 13 години

Браво! По-добре късно отколкото никога.Има и друга истина за оставката на Лъчко, подготвяха я от около месец.прегрешенията му са повече от ходайстване.Общо взето в ГЕРБ цари шуробаджанашко кадруване, така че приятел митничар е най-малкото.Ако някой си направи труда да проследи развитието на Желева , ще видите че на някой хора им изписват вежди.

147

Анонимен

преди 13 години

Вижти ся - оплесках нещата, даже малко се поосрах...Заемам 4-5 поста всеки от които ми носи по 300-400лв отгоре на заплатата. Ама айди да зема да осовбодя само 2-3 поста а другите да запазя. И следва логичния въпрос - извършил си постъпка с която си нарушил етичен кодекс, уронил репутация на партия, парламент и т.н. Лошо! Трябва да подадеш няколко оставки НО всъщност всичко това което си направил не е чак толкова лошо, че да трябва и от Парламента да си ходиш. ???? Ех, Българийо..ех българино...

146

неда

преди 13 години

Всъщност факта, че по форумите с дни платените комунистически писачи се надпреварват да хулят Б.Б., дори за това, че принуди негов съпартиец да подаде оставка заради злоупотреба с власт, само доказва, че *** много са се активизирали и яко ги е страх. Дали броят дните до момента, когато ще им бъде повдигнато обвинение или ще бъдат направени поправки в НК и НПК, след които и "наши" адвокати няма да могат да ги отърват от затвора, където им е мястото, ако може -до живот.

145

Виктор

преди 13 години

Чета коментарите и се замислям дали такова алчно и кариеристично нищожество като Лъчко заслужава толкова много внимание от всички нас.

144

Анонимен

преди 13 години

Има и други за изриване от пейзажа. Например Ана-Мария Бойко Борисова. Проверете връзките и с френска фирма. Има сведения от колеги в бранша за лобиране в неин интерес.

143

неда

преди 13 години

Критиката е от БСП, лидер на БСП е Сер-Гей, а ДПС и Доган ги създаде БСП. Всяка критика се разглежда и в контекстта на това, кой и защо я прави. Куриозното е, че лица от БСП известни на български народ като измамници, крадци и агенти на ДС и КГБ, критикуват подадената оставка защото била дадена под натиск въпреки, че за 8 години между лицата в БСП и ДПС не се намери един, макар и под принуда, да подаде оставка заради корупция или злоупотреба с власт, пример Румен Петков, но критикуват.

142

Анонимен

преди 13 години

"Рева на социалистите в случая е гавра, защото ПОЧТИ ВСИЧКИ МЕДИИ СА СОБСТВЕНОСТ НА ОЛИГАЛХИЯТА, МАФИЯТА И КОМУНИСТИТЕ ОТ ДС" Защо пропускаш ГЕРБ? Те са и комунисти и ***......ти! Ако е вярно казаното от Дани Каназирева, то нищо ново под слънцето! Нови са само поредните мафиоти, които взеха властта!

141

Анонимен

преди 13 години

Сега ще потулят всичко от Брюксел, а Бойко Борисов няма да бъде осъден след като именно той предложи Иванов и другите депутати от ГЕРБ.

140

Анонимен

преди 13 години

Значи Бойко се хвали че е разрешил пускането на материала за оказване на натиск в случай когато не е имало упражнен натиск. Чудя се дали има материали за които не е давал разрешение и какви са били те. А и защо частна медия му иска разрешението и т.н. и т.н. Въпроси въпроси, и отговор не чакам.

139

Анонимен

преди 13 години

Сергей Бранков е назначен за шеф на митницата "Калотина" и е натоварен с отговорността началник смяна, съобщи БНР. От Нова телевизия пък съобщиха репортерът от "Темата на Нова" Диляна Гайтанжиева е подала оставка и съжалява за случилото се с Лъчезар Иванов!

138

1

преди 13 години

До 148 Мозъка ? Ще останем гладни !

137

анонимен

преди 13 години

Привет на всички комунистически драскачи! Поздравявам ви с песента......"Яжте ми ......" Ха-ха-ха