33

Анонимен

преди 13 години

Той е бушон бе! Евреите поемат ли контрола над близкия изток работливите прасета от сащ вече не са им необходими, а там се раждаш собственост на масоните така че и този момент ще дойде, няма смисъл да злобеем де като са по-голяма рая и от нас това заслужават.

32

Анонимен

преди 13 години

Нека да похапнат, и те са хора. А за мазни бургери от макдоналдс ще им останат ли? И Кока-кола да си пийнат.

31

Барак ще срине САЩ

преди 13 години

Баба Ванга беше казала:черния президент ще погуби Америка.Е гледайте и си спомняйте какво е казалаСъщо още каза,рано ще му побелее косата,а вижте го не може да смогне да си я боядиса.Всичко се сбъдва,скоро ващата черна Америка ще се срине.

30

ЕкстраГаля

преди 13 години

Може, ама това лято Полша лапна 14 милиона долара помощ от Русия за борба с последиците от наводненията.

29

САЩ глупаци

преди 13 години

Странджа негърски фен такъв,кой помогна на Полша при наводненията?Русия ;) Не говори глупости,всички били се обръщали към САЩ за помощ,САЩ се обърна към БП за помощ с нефтеното петно,щото сами не могат да го оправят.

28

ЕкстраГаля

преди 13 години

Говори за себе си, stan. Нелогично е да си мислиш, че няма да бъдат похарчени пари от бюджета за националния празник. Забавлявно е, че след като показват демонстративно-пренебрежителното си отношение към нас, някои все още смятат че сме им партньори. Да припомня унизителния отговор на САЩ, когато България поиска компенсации за старателно спазваното югоембарго: "Никой не получава пари за това, че има лоши съседи." Ще се оправим, ама когато започнем да следваме икономическите си интереси.

27

ще видим докъде ще я

преди 13 години

Те вървят към фалит,а пръскат пари като 13годишен тийнейджър от заплатата на мама.Ще видим докъде ще я докарат *** от Америка.

26

Ставри

преди 13 години

А ти,вземи първо понаучи английски и тогава се пъни да им се правиш фен на тези шматки,че само с руския някак не ти потхожда :)

25

един

преди 13 години

Това че си в НАТО че си в ЕС нищо ли не значи за тебе ***, не се ли плаща чл. внос а да не би само ти да го плащаш а? Тука става въпрос за конкретен случай, ТИ НЕ ГОВОРИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ защото не познаваш хората . Не можеш да казваш кой колко е дал и на кого? И още нещо лично за себе си нищо не искам,имам си всичко,здраве,деца,внуци,да са ми живи и здрави имам си и пари но не всичко е пари мой човек. На фона на цялата тая криза просто е предизвикателно всичко това а ако тебе те влече натам...

24

???/

преди 13 години

Е как реши че АЕЦ не е необходим. И какво ще стане като след 30-50 години , свърши нефта(или поне няма да има достатъчни количества). Франция е най големия енергиен гигант в Европа. И това е защото има 3 АЕЦ-а.Та който има най много и най ефективни електроцентрали той ще е богат.Ей като не разбирате от икономика защо си врете носа където не трябва?

23

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Галя, ако твърдиш, че си екстра - нужна е снимка... - а, ако не си забелязала привсеки природен катаклизъм - взорът на пострадалите е отправен предимно към САЩ. САЩ е първата държава, която се отзовава и то не символично...Всичкоостанало е политика на ЕС и НАТО към, която ние се придържаме...,а ти навярнопредпочиташ ОНД-тата...

22

Ставри

преди 13 години

Уникално *** същества.

21

луд

преди 13 години

България е втората държава в света по ядене на джънк фуд. Само тези американци са преди нас. Като на процентно отношение сме много близо до тях. Представи си колко пропадаме.

20

stan

преди 13 години

тея 2 милярда ще са пари похарчени от хората, такива като мен и теб. Не от държавния бюджет. И за това че американците харчат въпреки всичко , затова те ще се възтановят най бързо. А нашите стиснати душички ще се възтановяват много много бавно.

19

чревоугодник

преди 13 години

Ще се натъпчат с ГМО - джънк фуд за милиони !!! На това му се казва живот! Не че ние не ядем ***, ама поне по- скромно

18

Анонимен

преди 13 години

да казваш, че националния празник на Америка бил най светлия български празник и после вие говорите, че ние които изпитваме симпатии към Русия сме имали господари, то тези с господарите се показаха наяве

17

ЕкстраГаля

преди 13 години

упс, исках да кажа ех-ех )))

16

ЕкстраГаля

преди 13 години

.."за партита, за храна, забавление и пътуване ще бъдат похарчени 3 млрд. долара" а пък отказаха 30-40 млн долара за армията на едни балканки прошляци, дето им се дават безплатно под наем - от бази и наемници до приют за затворници - талибани, ...хе-хе!!

15

US POWER

преди 13 години

Така е. А рустутутките са готви да изхарчат 10 милиарда евро за АЕЦ, която няма да трябва на страната, само за да угодят на своите господари - руските олигарси. Важното е тяхната робска психика да бъде обслужена. Така бедни и надупени ще си отидат, докато не дойде ново поколение.За такива като тях - още 500г робство, както е казал Ботев.

14

Анонимен

преди 13 години

ами,гладувайте,като не щете да сте кравари,а все "бизнесмени" се писахте.