15

Анонимен

преди 14 години

а бе много смешни стават с тия глупости :) И сега като ги продадат тия коли какво ще си купят? Голф 3 може би? А пеш, с колело или с градския транспорт няма как да се движат - ще трябва редом с тях сума ти охрана да ходи, да се отцепват спирки.. хихихиА бе голяма излагация :)

14

aaаааа нееее

преди 14 години

Последният отчаян акт на популизъм....Милиарди изтичат от конрабанда,а те се занимават с покупко-продажба на стари трошки и пестене от закуски!!!

13

Желев

преди 14 години

,,Ще се подобри сигурноста на депутатите,,.Дали знаят колко ми пука за тяхната сигурност.Кожодери.

12

Анонимен

преди 14 години

Не само мерцедесите трябва да се намалят, а и депутатите, твърде множко са за България

11

Пламен

преди 14 години

Красимир Велчев стига се е правил на гъзар. Избран е за депутат, а не за рекламно лице на мерцедес. То ясно, че си ги мисли тия неща, че сме длъжни да му осигурим лукса, ама поне да не ги говори. Нямат срама някои хора вече. Само да си припомни, че няма да е вечно депутат.Да не му го припомня Бойко. Никой не е казал 240 кофтета да се качат на колелата. Но това, което той го смята за обидно, из Европа го правят за престиж.Егати селския манталитет у някои избраници.Ама и вие що му давате гласност?

10

бай Петко

преди 14 години

Да им дадат коне, ама лошото е, че след тях трябва да им ринем освен говната но и фъшкиите

9

Наско

преди 14 години

няма да ни се смеят че ходят с колела а за това че са толкова затлъстели че като се качат немогат да завъртят *** без да им се изтресе дебелият *** на паважа

8

Данчо

преди 14 години

Ой,какъв майтап!За тези дебелосери трябват рикши!Вижте ги какви са хърбави!Те не ходят,ами се търкалят!Файда от тях ще има,АКО ВЪОБЩЕ ГИ НЯМА!!!Алекооооо,колко си бил прав тогава и сега!И сега са същите маскари!

7

Аз

преди 14 години

В много страни депутатите пътуват с обществения транспорт, а преди няколко години един, мисля че беше австрийски, депутат си подаде оставката, защото журналистите разкриха, че отишъл на вилата си със служебната си кола. Те по-прости ли са от нашите депутати или България е по-богата и може да си го позволи?

6

Мишо

преди 14 години

Това пък с колите е супер несериозно... намерили откъде да спестяват. Цял свят ще ни се смее ако тръгнат с трошки или пък с колела.

5

Аз

преди 14 години

Депутатите могат да се срещат с избиратели и с обществен транспорт, като стойността на пътуването да бъде възстановена след представено заверено командировачно с дата и час на пристигане и тръгване от местната партийна организация, независимо на коя партия или от местното кметство. За всяка среща следва да има протокол с обсъжданите въпроси и подписи на представители на присъстващите. Иначе излиза, че всички избиратели са по вилите на депутатите.

4

2222

преди 14 години

Станишев, от друга страна, е на мнение, че депутатите не трябва да ограничават срещите с избирателите си. И зададе въпроса: И из страната ли депутатите трябва да ходят с колело?Що пък с колело?! Има влакове, автобуси...

3

Vik

преди 14 години

Ами то по тая логика да закрият Парламента- е тогава ще видим икономия- заплати, комисии, секретарки, сътрудници и съветници. За какво са ни то и без това решенията зе взимат само след одобрението и благославията на Св. Св. Бойко.

2

ЕС

преди 14 години

На въпрос на Станишев И из страната ли депутатите трябва да ходят с колело? Не пеша за да видят техните избиратели до къде ни докараха за 20г

1

ъ

преди 14 години

Мартичнооооо, същия търтей с уста си и ти като предните, кво се обаждаш изобщо..