20

До Калин

преди 14 години

Виж Калинчо-едно време за да станеш професор освен партиен билет както е според теб се минаваше по доста висока стълбица-Асистент,Главен асистент Доцент и чак тогава Професор.това ставаше за 25-30 год. И не си спомням да е имало Пожарникар-Доцент или Мутра -Доцент преподаватели или учени

19

sasho

преди 14 години

Най-после мутресата Игнатов ще стане професор в НБУ !?

18

Анонимен

преди 14 години

ветото не но ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ към управляващите ще мине съжелявам за това че гласувах за тия некадърници

17

Калин

преди 14 години

е по добре професор със статия отколкото професор само заради червеният билет!

16

до Пич

преди 14 години

Ти не си в ред. Не всички въпроси по които се изказват депутатите са с политическо мнение. За някои имат и лично, какъвто е този случай.И аз не съм от БСП, но мисленето ти в случая е супер ограничено. Именно от такава логика не можем да се оправим, защото всяко следващо управление смята, че се справя добре, щом опозицията му се газира.

15

Анонимен

преди 14 години

Добро утро - в авторския състав влизат и преводачи и редактори. Всеки преводач ще е професор поне по20 дисциплини, без да знае за какво се отнасят.

14

Аз

преди 14 години

АУУУ, ГОЦЕ ГЛЕДА МНОГО СТРАШНО. КАТО ЧЕ ЛИ НЯКОЙ МУ Е ИЗЯЛ ДЕСЕРТА

13

Чочко от Челопек

преди 14 години

Според неговия предшественик сега депутат от Синята коалиция, Веселин Методиев Първанов е загубил поредната си битка с 41-вото народно събрание, нещо повече с ветото е изложил президентската институция. Този герой би ли обосновал това си изказване? кой с какво и как е изложил ? Гн Първанов, моля ви правете каквото ще става и да ходим на избори че положението е повеше от трагично....

12

ааа

преди 14 години

Не си съгласен само защото ти не си станал никакаъв!

11

Анонимен

преди 14 години

добре дошли в държавата с най много професори на планетата....как може такъб идитизъм да бъде прекаран като закон ?копи пейст в ЛЕЧИТЕЛ и ставам професор ? машала доказан специалист съм

10

Dan

преди 14 години

Мисля, че в книгата на Марко Семов "За Япония като за Япония" (чел съм я преди доста време може и да бъркам) та пишеше, че "професор" в Япония е научна степен която се защитава на всеки 5 години. Аз не съм съгласен с изказването, че "с публикация във вестник, ще се става професор", както и не съм съгласен станалите професори благодарение на това "че мога да цитирам под черта" да са такива до живот!

9

Анонимен

преди 14 години

Я малко да поразровят как се ставаше професор в НБУ. Да видите как ще ревнат дебелаците.

8

Иван

преди 14 години

Апаратурата си е апаратура, тя не е за СРС или за граждански цели, СРС е апаратура, плюс способи, но това е по - сложно от плюенето по Президента.

7

еййййййййййййййййййй

преди 14 години

А бе гоце я ходи на лов за глигани,та остави тая интриганщина която не ти по силата,а ха ха да да да...

6

aaa

преди 14 години

Точно така ще стане както казва проф. Пантев. Ще има професори под път и над път. Ама така като онези които са в парламента са същите *** шарани като тези които пишат в този форум.

5

Анонимен

преди 14 години

Игнатов и наука? Нема такова нещо. Каква наука е българската египтология? Къде са и постиженията? Пълна глупост и измама за да вземат парите на студентите.

4

вампир

преди 14 години

А КАТО ИЗПОЛЗВАШ АПАРАТУРА ЗА СРС ДВА ПЪТИ ПРЕЗИДЕНТ В ЕДНА И СЪЩА ДЪРЖАВА С НАРОД КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗОМБИРАН.

3

Академик

преди 14 години

Значи Бойко Борисов е академик, вече - с тия стотици статии от него за него.Да живей, живей ...

2

Пич

преди 14 години

"Професор Андрей Пантев от БСП беше сред най-яростните противници на новия закон"Аххх, колко съм доволен. Щон подчертан комуноид като Пантев пуска пяна и подскача ядосано, значи нещата вървят в правилната посока. Започваме да се оправяме.

1

Анонимен

преди 14 години

Голям праз ! Защо пишете за политически трупове?