37

Анонимен

преди 14 години

TOZI CHOVEK NIAMA LI DA SE SPRE DA SE PRAVI NA PALIACHO

36

gogo

преди 14 години

Ето това е 2-ят *** след ББ в държавата,такова *** няма брадче,мрън,мрън-само на тях двамата няма угодия.В другите държави корупция и престапност все едно че няма и там има ама хората работят и не мранкат само той и пожарникара-НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ -ТЕ ГИ ПУСКАТ-ама кои сте вие и кои те бе как няма да ги пускат като скалъпвате обинения и после като видят садиите им става лошо и ги пускат за какво да ги даржът хората-за това че отказват да ви плащат ли за какво?

35

Анонимен

преди 14 години

това същия *** цуци ли е, който барабар с подчинените си ще стачкува срещу себе си?

34

Злостър

преди 14 години

Само с тази подробност,че не Гоцето поискал срещата,ББ е звенил за да я уреди,за да се стигне до скандала...Милиционерските номера са патент на милиционери,а именно ББ и Цуцки,който на 22 годишна възраст вече е бил отракано милиционерче,растящо в службата със благословията на Григор Шопов...

33

хъш

преди 14 години

Цецко е мишка. Знае да дава изявления пред журналистите , които са му на ясла , да говори глупости , а те да ни ги предават , ама когато го извикат да обясни простотиите си се крие. МИШКА ! Протестираща против себе си и постоянно оплакваща се от нещо. Затова и са го кръстили " ГЛАВНИЯ ОПЛАКВАЧ НА РЕПУБЛИКАТА ". То бива бива рев , ама чак пък толкова. Казано е " ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА !"

32

МУСТАФА

преди 14 години

Защо да се среща Цветанов с престъпници ? Всеки честен и достоен Българин би отказал среща с ръководители на организирана престъпна група, с предмет на дейност противоправна търговия с предмета на граждански, наказателни дела и субективни права на граждани и техните законни интереси. Ако членовете на ВСС притежават и капка чест и достойнство, биха подали молби за освобождаване от длъжност отдавна, дори само, поради липсата на капацитет за справяне със срива в доверието към правосъдието в страна.

31

мен да ме арестуват!

преди 14 години

Цуци: -"Искам да има нещо конкретно - може би арестуван съдия или мен да ме арестуват!"

30

Натаняху

преди 14 години

Съдебната система ако иска придобивки и пари от народа, да се прочисти сама, а и с малко външна помощ от държавата.

29

Анонимен

преди 14 години

Браво на Цветанов!Съдиите да си разровят вонящото блато и да почнат да се чистят!

28

Анонимен

преди 14 години

da smenat sadiite

27

чичо 27 и Феникс.

преди 14 години

Кой е този човек? Който така се гаври с държавниците в тази красива и развиваща се държава? Я веднага една разработка да се установят адресите,контактите и всички взаимовръзки и да ходи да *** камъни в някой концлагер!Навремето за един виц срещу говедаря и ставаха чудеса.А сега само глупости пишат.Може ли такова нещо.И моя коментар е от първите девет.

26

koko

преди 14 години

i sam si slagash plusove,nali.

25

Анонимен

преди 14 години

Първите девет коментара не са от един човек. Единият е от мен, а другите не знам. Това твоето мнение е чиста герберска лъжа - ваш патент.

24

ivanov,sliven.

преди 14 години

parvanov,sadiite i oste nekoi kroyat nesto.ste vidite,nai mnogo sedmiza,dve.

23

Халил паша

преди 14 години

Цецо ефенди ,аз корупцията съм я въвел ОФИЦИАЛНО още 14-v-МАШШАЛА ако я спреш

22

Dan

преди 14 години

Аз нещо не мога да разбера какво искат да изясняват съдийте, и какво очакват от Цветанов, да вземат доклада на ЕС за борбата с корупцията в БГ и да прочетат, не по добрпе ще е някой да им го подчертае с маркер, за да не кажат че не са прочели никъде , че съдебната система не работи!Разбира се и ние им го казваме ,но явно за тях сме плебей, нищо не разбиращи от правораздаване!Браво на Цветановв, те не искат нищо друго освен да го вкарат в капан,ще кажат видите ли меси се във системата,внимателно!

21

Анонимен

преди 14 години

За да си държавник, трябва да си интелигентен, образован, съобразителен и стратег. Да си честен и принципен е най-важно ако си старшина.

20

Феникс

преди 14 години

Първите 9 коментара са написани от един и същи човек, който в предпочита умрялата си партийка пред пътя на прогреса! Не виждат ли всички, че Цветанов работи за нас, за България и досега не сме имали такъв министър. Ако съдебната система и прокуратурата работеха така усърдно, както сега полицията престъпността щеше значително намаляла, а затворите недостатъчни.Но как тазди се борят срещу нещо, което е в всамите тях. Все едно да вървят срещу себе си! Докато не набутат поне 50-тина съдии и прокуро

19

az

преди 14 години

цялата съдебна система е корумпирана, така че един НЕ СТИГА..............

18

Анти ГМО

преди 14 години

Браво на Г-н Цветанов !ПРИНЦИПЕН !ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН !И ЧЕСТЕН !БРАВО !!!