437

ББ

преди 14 години

До 450Ти си кръгъл ***.

436

Анонимен

преди 14 години

Аз пък мисля.имам и доказателства. например качването на осигуровките е про-кризисно действие.или неплащането на сметките от страна на правителството....

435

БЕЗРАБОТЕН

преди 14 години

НЕ МИСЛЯ ЧЕ НАРОДА ОБЕДНЯ И ДЪРЖАВАТА Е В КРИЗА В РЕЗУЛТАТ НА 7 МЕСЕЧНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ОЩЕ ПО-МАЛКО НА ДЯНКОВ .ПО СКОРО ТОЧНО ПЪРВАНОВ Е ВИНОВЕ ЗА КРИЗАТА И БЕДНОТИЯТА В МОМЕНТА ЗАЩОТО СИ МЪЛЧЕШЕ КОГАТО ДРУГАРИТЕ КРАДЯХА А СЕГА СЕ ЗАГРИЖИ ИЗВЕДНЪЖ. КОГАТО НЕГОВИТЕ ИЗБРАННИЦИ БЯХА НА ВЛАСТ ЗАЩО МЪЛЧЕШЕ КЪДЕ ОТИДЕ ГОЛЕМИЯТ ИЗЛИШЪК НА СТАНИШЕВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗАЩОТО ТОЛКОВА НАРОД СТАЧКУВАШЕ А ТЕ СЕ ПОДСМИХВАХА И ПРАВЕХА СЕДЕНКИ...ЗАЩО НЕ СА РАЗПЛАТИЛИ ПАРИТЕ С ФИРМИТЕ А САМО СА

434

джо

преди 14 години

АБЕ КОЛКО ХОРА СА ГО ПОДКРЕПИЛИ ПРЕДИ КОГАТО НЕ СИ Е ПОКАЗАЛ РОГАТА Е ДРУГ ВЪПРОС СЕГА НЕ ВИЖДА ЛИ КОЛКО ХОРА СА ПРОТИВ НЕГО.ТОЙ ПОКАЗА КОЛКО Е КОМПЕТЕНТЕН КОГАТО СИ МЪЛЧЕШЕ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ КОГАТО НЕГОВИТЕ СЪПАРТИЙЦИ КРАДЯХА ТОЙ НЕ ЗНАЕШЕ ЛИ ? ИЛИ ПОНЕЖЕ И ТОЙ Е БИЛ НА ХОРОТО СИ Е МЪЛЧАЛ И ОТКАКТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НА ВЛАСТ ТОЙ БЕСНЕЕ НЕПРЕКЪСНАТО МНОГО ПРИКАЗЛИВ СТАНА И МНОГО СПРАВЕДЛИВ МОЖЕ БИ ГО НАСТЪПИХА ИЛИ ВЕЧЕ СПРЯ КРАНЧЕТО И ТОВА ГО ВАДИ ОТ РАВНОВЕСИЕ.ДА НЕ ПРЕПИСВА БЕДНОТИЯТА В М

433

Dimiter USA

преди 14 години

haide sega se usmihni kato za posledno za snimkata i kaji edno SBOGOM i PROSHTAVAITE Bulgari!Chao Goce, ti si izpiata pesen!Da jivee NEKOMUNISTICHEKA Bulgaria!

432

Анонимен

преди 14 години

момент, момент. защо имам чувството, че изпускаме нещо. за какъв импийчмант говорим, за какви пет лева ве хора. я да видим по хронология какво се случи. ПЪРВО, министър Дянков каза, че президента бил млад милионер. каза че ако не може да докаже своите приказки щял да подаде оставка. не се доказа. ВТОРО президента го извика за да се уточни това неразбирателство. така би постъпил всеки нормален човек, ойто чуе че за него се говорят всякакви глупости. ТРЕТО Дянков като комсомолче му козирува и му се разтрепереха коленцата като малко дете. е добре тогава. значи какво имаме. един министър който интригантства и който обещава че ще подаде оставка ако това което казва е лъжа. един президент който иска да уточни това недоразумение и на който не му е приятно да се говорят спекулации по негов адрес. и в крайна сметка се повдига въпроса за оставка на първанов. е чакайте ве. вие за толкоз глупави ли ни мислите. ама големи са хитреци от ГЕРБ. усещате ли как хитро хитро минават между капките. въпроса не е дали първанов ще подаде оставка, въпросът е кога Дянков ще подаде своята. той е обещал, а не го е изпълнил. защо прехвърляте топката ве герб???? защо???

431

Анонимен

преди 14 години

Добре де, аз задавам следния въпрос.Тия разправят, че Първанов бил нарушил КонституциятаЕдинствения, който може да каже - нарушил ли е Конституцията или не е Конституционния съд.Ако Конституционния съд каже, че НЯМА нарушение на Конституция, ще си подадат ли оставки всичките кресльовци, които казваха, че ИМА нарушение на Конституцията?И тези, които тук, в този форум уж се борят за истината, ще поискат ли оставките на тези, които ЛЪЖАТ че имало нарушение на Конституцията?ДА или НЕ?

430

Патриот

преди 14 години

Няма в парламента един полюс! Там са БСП и ДПС! Ти си президент, което значи единство на нацията и помирител! Щом твойта БСП отслабна ти ставаш полюс! Така ли?! Ха?! Ти заставаш начело и почваш битката срещу правителство, парламент и отделни министри! Това не ти е "Тройната коалиция"! Сега срещу БСП и ДПС стоят ГЕРБ, СК, Атака и независими! Долу БСП и ДПС! Всички срещу тях! Долу "Гоцето"! ГЕРБ да внимава и не направи поредна грешка!

429

Калин

преди 14 години

Гоце създаде мафия в лицето на Гергов, Марио Николов. Людмил Стойков и ред други .. но все някой друг му е виновен. Със Станишев управляваха заедно, кадруваха заедно и това си беше и си е все още еднополюсен модел!Сега бил против е на кого служи ГОЦЕ на Партията респективно мафията или на "държавата" и този лицемер се има за ИНСТИТУЦИЯ!

428

Роли

преди 14 години

Някой знае ли какви са тези работи, които са публикувани днес относно резерва на здравната каса, че е изнесен? Търсих инфо в днес.бг, но не открих нищо, кажете ако сте чели.

427

Анонимен

преди 14 години

до 443не може всеки да е заместник министър на финансите и да изкарва допълнително по форумите, нали :)

426

стилист

преди 14 години

ако искаш вярвай но стари нелачени чанти го харесват,както и зажаднялите за мъжка ласка хомяци :)така че,какво разбираме ниеСирищнишки тип мъже са много на мода в БГ,само го вижте на какво прилича,и това е този който ни представя пред света,,срам и позор!толкова години със същата си прическа мечтата на комсомолката и погледа -АХ,ПАК НИЩО НЕ СХВАНАХ !!!АРЕ ГОЦЕ ГО ХО:)

425

Деян

преди 14 години

Ако се обръщаш към мен, то аз съм Деян. Да, наясно съм за какво се събират тези пари: За да се 'гасят пожари', не както е по белия свят да се работи про-активно (извинявам се за високомерната дума. И аз не я харесвам много). Т. е. да се зне; тази болница се амортизира 10 години, след 8 ще трябва да преценим състоянието й и да преценим дали да похарчим пари за ремонт.Явно само аз не съм в час със задълженията на държавата и от кой са натрупани. Всички сте много вътре в бюджета.

424

ТЕ40

преди 14 години

Както аз нося на критики, и в правителството трябва да свикнат на подобно отношение", продължи Първанов. Защо да свикват и "те" да носят на критики ? Не хапете само мен - хапете и тях. Не е нормално Да кредеш 20 г. и да носиш критики наравно с тези които са отскоро пред реалните трудности. Каво и колко са виновни новите управляващи. Техните грешки ли са по тежки от греховете на предходните .какви толкова грешни и непоправими следствия има от техните действия ?

423

Анонимен

преди 14 години

инфлацията за февруари е 1,6%да живее дянков?...

422

пРЕЗИДЕНТА

преди 14 години

За да има ИмПийчмънт трябва Пич. Нищо не можете да ми направите защото не съм Пич.

421

Анонимен

преди 14 години

деан, стига детски приказки, моля.какви 3-4 години ви тресат, след като парите се събират СЕГА за да се запуши дупката СЕГА.ясно ли ви е въобще защо се събират тези пари?не за да се направи реформа, а за да се смогне да се плати на лекарите, защото (1. събраните преи пари дянков изхарчи за друго2. новосъбраните пари не стигат за старите и новите задължения на правителствотои става дума за задължения, натрупани последните 5-6 месеца, а не наследени от станишев......

420

SD

преди 14 години

Ако това е президент,лицето на България, олеле майко!!!Поне зъбките да беше оправил,криви черни,пълен ***.......

419

Деян

преди 14 години

Е да бре човек, ама неможе да се усети ефекта веднага, нали така. И аз съм потърпевш от вдигането на всички налози, а да ти обясняват, че е криза, ама ако след 3-4 години не получа по-добро здравеопазване какво ще ме спре да се бунтувам и тогава да недоволствам и да търся сметка на Бойко и Ко.? Разбираш от икономика и знаеш, че отнема време, докато се види ефекта от едно решение. колкото и да е банално това са икономически цикли.

418

Анонимен

преди 14 години

Що се отнася към този случай, отново искам да ви върна към това, ако искате след края на пресконференцията заповядайте в тази зала, в която се провеждат срещи и заседания, в която журналистите са присъствали и снимали хиляди пъти, на която стенографката стой отсреща точно срещу събеседника. Самият събеседник стои на 20-30 см от мен и сам по своя воля натиска едно червено копче не за да включи високоговорител, защото разбирате, че се чуваме добре и без усилвателна уредба, а за да се включи в записа. Това е 20 години. никой досега не е бил изненадан. Изненадан беше единствено г-н Дянков. Но изненадата не е в това, изненадата е, че беше показан в цял ръст. Иначе понеже говорите за стенограми, а защо никой не реагира когато публикувахме стенограмата на 4 февруари? Що тогава нямаше искане за импийчмънт, дами и господа?