452

Анонимен

преди 14 години

Възможно е, като дойдат редовните президентски избори, защото няма трети мандат. Този импийчмънт или там както е ни го поднасят за втори път и съм сигурен ще отшуми като предишния, аз даже и не помня за какво беше, народа свикна на подобни сценарии. Всички участвували в управлението на страната в последните 20 години са пладнешки грабители на държавата и най вече на народа и сега само ще измислят нови лица като Дянков, за да заблуждават народа, че нещо ще се промени, ако въобще някой им вярва.

451

Анонимен

преди 14 години

И тук опираме до въпроса, кой да управлява България? Тези които могат да управляват, но и много краднаха или тези които не могат да управляват, но твърдят че няма да краднат

450

Селянин

преди 14 години

До 499 Не ме интересува какъв е Гоце в живота, сега е важно да носи положителен ефект в страната и да се вижда нуждата от Президент. Не да се прави на по- голям селянин от мен.

449

Анонимен

преди 14 години

Гоце Едерасссс ...Едерассссс

448

Селянин

преди 14 години

до 496БВП може да е 66 милиарда , става дума за кинтите които ти остават за разпределение в държавата са 26 милиарда. И видно то това разпределение на тези пари в народно събрание май до никаде нестигат. колкото и да те боли Бойко си е нужен за момента , щото дойдат ли крадливите от БСП,ДПС пак ще сме без кинти от Европа. Това гледай?

447

Анонимен

преди 14 години

Комунистите верно го удариха на война. Пак ще си имаме тройна коалиция...Държавата ще я прекръстим на Комунизъм.

446

Анонимен

преди 14 години

БВП на България не е 26 милиарда лева, а 66 милиарда лева (на година) (има няма 40 милиарда лева разлика, но предполагам ти си над тези неща :))))

445

Анонимен

преди 14 години

От това което си написал най-важното е ПРОЕКТИ, е това се съмнявам да стане с този управленски капацитет

444

Simo

преди 14 години

Някои новоизлюпени демократи забравят че президента не е избран чрез телевизионно шоу а с гласа на народа.

443

Селянин

преди 14 години

Може да е тъпо, но на Бойко ЕС му отпусна всички спрени пари по програмите, които отрязя на корумпираните ***. Сега трябват проекти и да се усвоят средствата, от което ще живне и нашата икономика това са 13милиарда Евро за 7год. ,а вече 2 години изтекоха. На България БВП е 26милиарда лева на година, замислили ли сте се какво ни дава Европа, така че за момента Бойко е нужен, ако трябва да си ходи и Гоце, все пак той със Серго забъркаха кашите.

442

Анонимен

преди 14 години

Нормално е да си объркан, то пожарникаря от Банкя всеки ден си сменя позицията по важни теми, нормално е да не знеш каво да защитаваш:))))

441

Анонимен

преди 14 години

Всичките тия игри и постановки са заради Белене.Гоце и неговата дружина са го гепили здраво за руснаците и битката там ще е кървава!Ако има битка изобщо ,защото ми се струва,че Гоце и Пожарникаря-Каратист май вече са се договорили колко и на кого,а Дянков е вън от чадъра скоро

440

Анонимен

преди 14 години

Вече стана ясно, че бившият български комисар Меглена Кунева - президент

439

до 487

преди 14 години

Ти си ненормалният, нищо няма да има от нас или и ти страдаш от амнезия като ББ, а ако се строи с наши пари защо е този вой, че се подлагаме на руснаците и ако половината са от нас другата половина от къде са. Нещо си чул недочул или не помниш какво разправяха твоите кумири допреди няколко месеца.

438

Закон за...

преди 14 години

ЗАКОН ЗА ДОСТЪП ДО ОБЩЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯЧл. 2. (1) Обществена информация по смисъла на този закон е всяка информация, свързана с обществения живот в Република България и даваща възможност на гражданите да си съставят собствено мнение относно дейността на задължените по закона субекти.(2) Информацията по ал. 1 е обществена независимо от вида на нейния материален носител.(3) (Нова - ДВ, бр. 49 от 2007 г.) Информация от обществения сектор е всяка информация, обективирана върху хартиен, електронен или друг носител, включително съхранена като звукозапис или видеозапис, и събрана или създадена от организация от обществения сектор.Чл. 14. (1) Органите информират за своята дейност чрез публикуване или съобщаване в друга форма.(2) Органите са длъжни да съобщават информация, събрана или станала им известна при осъществяване на тяхната дейност, когато тази информация:1. може да предотврати заплаха за живота, здравето и безопасността на гражданите или на тяхното имущество;2. опровергава разпространена недостоверна информация, засягаща значими обществени интереси;3. представлява или би представлявала обществен интерес;4. следва да бъде изготвена или предоставена по силата на закон

437

до 485

преди 14 години

С руски инвестиции друг път!!! Ти за ненормални ли ни имаш? Половината ще са от нас!!!... А в процеса на строежа от 5 милиарда ще нараснат с още 2-3!!!

436

Анонимен

преди 14 години

Хайде да слагаме Боко Тиквата за президент и направо след 1-а година Тиквенско президенство да фалираме и да затваряме държавата България напълно и да се преключва с мъчението!

435

до 478

преди 14 години

Ти не разбра ли, че АЕЦ БЕЛЕНЕ ще се строи с руски инвестииции, дори пожарникаря от Банкя си го призна, като се измъкна, че такава била волята от ЕС.

434

Иво

преди 14 години

Махленско поведение на президента,не му прави чест.

433

хах

преди 14 години

Мале как ще се изкефя ББ да подложи Гоце на импийчмънт.Така ша са осери момчето от Банкя,че...мнооого ще се кефя.Ще има увяхнали гербери.