74

Анонимен

преди 14 години

Как един таен агент може да спечели доверието на мутрите и да се набърка в далаверите им, ако и той не върши престъпления. Изисква го конспиративния кодекс. Всички тайни агенти по света работят по този начин. Отвратително е това, което Ц. Цветанов прави с Алексей. Министърът на Вътрешните работи манипулира общественото мнение като тръби наляво и надясно, че Петров е престъпник заради престъпления, които е извършвал като конспиративен кадър на МВР. Та нали Алексей е бил нает от Полицията именно за да извършва такива престъпления, за да се внедри в мафиотските среди. Мисля, че Бойко Борисов жестоко се прецака с този арест. Защото Алексей Петров ще бъде оправдан.

73

kykyvica

преди 14 години

Bravo na sudiite ,tova e istinsko pravosudie , ne moje 1 4ovek da vleze v zatvora zaradi donosi na nqkakvi pi6man biznesmeni koito, koi znae samite te kak sa zabogateli ( apropo ediniq ot koito banker v purva 4astna banka koqto 1997 obra na horata spestqvaniqta kato falira v nai-podhodq6tiq moment) mnogo se radvate na boko ama ne mislite ako ytre sre6ty vas ili va6 blizak se namerqt 4-5 donosnika kak 6te izgnie v pandelata bez da e vinoven.

72

хехе

преди 14 години

Я, Хамстера пак на свобота и пак с/у патична гаранция. Тия срама нямат и съд и полиция. За какво ни разиграват този театър, да пълнят медиите със сензации.

71

Анонимен

преди 14 години

Боко , ти какво ще кажеш да те изпратим на сафари в Африка въоръжен само с джобно ножче ?Докато законите са от времето на Тато ,така ще е !Само с пръдна боя не се прави ! Докато ББ не ги насмете ония *** от парламента да осъвременят законите така ще е ! Няма на кого да се сърдим -Ние си ги избрахме!

70

Ахил

преди 14 години

Лъснаха лъжите на правителството -5 -мата ги пуснаха, остана А.П.Сиреч -само тоя дето критикува Герб и Борисов.:))))))))Режима на Борисов е модифициран вариант на управлението на Пиночет-абсолютен фашизъм.

69

Анонимен

преди 14 години

Завърза се Гордиев възел между Държавата и Алексей Петров. Въпросът сега е кой-кого! Няма законови основания Трактора да бъде съден, съобщи сензационно адвокатът му Анатол- Весел Луканов. Според член- 24, алинея Първа, точка- 11 от Наказателно-процесуалния кодекс, на бившата барета не може да бъде съден за престъпленията, които е извършвал като таен агент на Полицията. Дори да докажат участието му в свръхкрупни престъпления, законът го пази.

68

Бачо Кико

преди 14 години

Като писнат тези ми "независими"магистрати пред международните правораздавателни институции , неправителствени и не знам какви още други правозащитни организации ще ни изкривят от глоби и финансови тегоби ! Тогава Външния ни дълг ще ни се струва като близалка от кварталната бакалия!

67

фют

преди 14 години

ПРОВАЛ на МВР- това е акция ОКТОПОД сега. Други за затвора, но те сега нямат време защото постоянно ги дават по телевизията, а интервюта и снимки те им са във всички вестници. ШОУТО продължава.

66

mi da

преди 14 години

По всичко изглежда, титаничната борба на Б.Б. с миналото му няма да спре до Алексей Петров. От тук насетне следва да се установи, кой пусна Трактора в службите и с чия протекция ора необезпокояван толкова години.е ясно кой управляваше НСС преди 10 г. Същият този одиозен ген. Атанасов, превантивно разтръби из медиите, че не бил имал думата за внедряването на Петров. Странно. Кой, ако не директорът контролира работата със сътрудниците? Само по себе си едно подобно признание също би трябвало да доведе до разследване. Така или иначе , според закона, отговорност за кадрилите по онова време трябва да носи Атанас Атанасов. Генералът обаче добре си постла пред Бойко Борисов, за което се очаква да бъде възнаграден със спокойствие.

65

ac

преди 14 години

Сега от ДСБ искат да ни внушат, че Филчев е имал властта и смелостта да назначава хора в службите без санкцията на Атанас Атанасов и Костов. Това е абсурд и проява на наглост. Филчев е за затвора, но от ДСБ са последните, които могат да кажат нещо срещу него, защото тяхното лоби в лицето на Соколов, Катя Михайлова, Иван Григоров, Гоцев и лично Иван Костов го направиха главен прокурор и отгледаха това чудовище.

64

Гаргамел

преди 14 години

Съвременната престъпност е толкова добре развита ,организирана,информирана и материално обезпечена ,че с тези калпави закони от времето на БайТошо ще им дишаме праха и няма да правиме нищо друго ,освен в изблик на яд и безсилие да се мъчим да ги сринем икономически като им налагаме смешни гаранции ,които явно не ки впечатляват ,кой знае колко много!Или Крумови закони или Да ти Е.а Пено Панаирите!

63

Анонимен

преди 14 години

Ами то и в живота е така !Например ти като отидеш за риба всичката риба ли хващаш?

62

малко грамотен

преди 14 години

Добре де, как може даже в заглавията си да правите грешки... Че сте неграмотни, знаем всички, ама това вече си е жив резил.

61

Анонимен

преди 14 години

Ще вземем сопите,стига някой да каже кои са душманите,щото вече се объркахме ! Ще вземем в суматохата да се избием ние дето уж не сме от тях!

60

Анонимен

преди 14 години

Е то не може да ги пуснат всичките наведнъж! И то с Трастора на чело ! Все едно че се обезглавяват сами!

59

lolth

преди 14 години

Не разбирам в каква държава живеем. Уж сме свободна и демократична страна, а прибират честен бизнесмен като Алексей Петров и компания зад решетките!Това ли е страната в която искаме да живеем като хора? Така ли се спазват човешките права? Място... господи боже нямам сили да го кажа. Място в което... вкарват горките крадци, измамници и убийци в затвора. Ужас!!!Ако това е нормално, то тогава аз не искам да бъда нормален!*отива да организира протест за освобождаването на Алексей Петров*

58

Анонимен

преди 14 години

Ще има яка борба и от двете страни -със зъби и нокти ,с носене на вода от девет дерета ,шменти капели ,номера ,курвачки идр.подобни всяка от страните ще се мъчи да се докаже! Направо ще бъде като Опълченците на Шипка! Чака ни голямо шоу!

57

Ахил

преди 14 години

Лъснаха лъжите на правителството -5 -мата ги пуснаха, остана А.П.Сиреч -само тоя дето критикува Герб и Борисов.:))))))))

56

хамстера

преди 14 години

Определено не мярката за неотклонение е най - важна, но наказателните закони и тяхното прилагане - материални и процесуални е ужасно формално и лишено от справедливост. И знаете ли защо, защото когато един магистрат решава - водеща е нелепата статистика - колко прекратени, оправдани и т.н. лица има в досието му, а не професионалната му преценка. И когато има оправдателни присъди в пасива ти - няма как да израстнеш като магистрат - кой *** наложи тези критерии?

55

аз

преди 14 години

Не знам дали останалите са ги пуснали с намерението да ги подслушват и да чакат да се издънят, но не е много сигурно дали ще се издънят след като вече ще знаят че ги следят - по вероятно е да си заметат следите от далаверите и престъпленията....