42

TARNOVSKATA KONSTITU

преди 14 години

...nai-dobre E da doide ZARIAT...N.V.ZAR SIMEON II i da ia mahame tazi prognila republika na Zloto.

41

Браво, Яне!

преди 14 години

Абе хора, преди да бързате да оплювате Яне и да използватя клишета всякакви, прочетете внимателно статията и се опитайте да вникнете в същността на нещата. Яне е постъпил правилно, а изгонването му ще си тежи на съвестта на тази смешна Цецка, ако въобще има съвест подобно простовато мекотело.

40

Сашко

преди 14 години

Според мен в случая Яне има право. Да се засрами Цецка Цачева - постъпката й е смешна и това показва зависимостта на ГЕРБ от агента Гоце.

39

Тъпанар си Яне

преди 14 години

Абе Янев, абе дишльо, какъв си те ***, че ще даваш обенки? Ходи се лекувай и се балгодари, че още не са ти разледвали прдизборната кампания на идиотската ти партийка, че финансирането ти СМЪРДИ на ГНИЛО!!!

38

Prinz KIRIL

преди 14 години

Jane Janev e edna sinia DIMKA-republikanka

37

TANKIST

преди 14 години

SAMO QNE QNEV SE OSMELQVA DA IZKAJE ISTINATA CHE GERB I BSP SA LUBOVNICI POD PREKRITIE .... SHTE RAZBERETE VIE AMA SHTE E KUSNO

36

Младен

преди 14 години

Домакинката Цецка е толкова неопитомена ***, че направо ми е смешно като я видя да ръководи заседание на НС. Тя знае само две три думи, като най-много си харесва думичката "Категорично!" и я използва с повод и без повод. Явно й звучи доста градски и управленски някак си, така да се каже. Жалко за Яне.

35

Pojarnikar

преди 14 години

Ste im metne,Nai-mnogo da im metne/DA IM NAPRAVI EDIN HUBAV METAN/dupeto si smradlivo...

34

Андонов

преди 14 години

въобще не се учудвам - в редиците на ГЕРБ има повече ***, отколкото в самата БСП. Но все пак жалко че 70% от българския народ не могат да съзрат този толкова очеваден факт. Браво, Яне. Само така, ти си може би единстеният истински български политик.

33

Анонимен

преди 14 години

Овчаров под сурдинка каза, че Яне Янев е създаден от БСП, за да разцепва дясното пространство....само слепите и глухите не разбраха това. ОСтаналото е цирк за малуомни.

32

Петър

преди 14 години

Цецка Селското чедо го е изгонила, заради това че вчера РЗС напуснаха заедно с БСП. Няма лошо. Иначе на мне са ми адски смешни АТАКА и СК, които такива наколенки правят на Бойко, само и само да им подхвърли някое кокалче. Жалки са направо. Янчо поне има достойноство и дори да е малко смахнат е последователен.

31

Кирил

преди 14 години

Янеее метни им една димка на тия, да разберат кой си!!!

30

avraam

преди 14 години

Малко са хората като Яне Янев...Верно е, че той също си гони неговите интереси, но малко са тези като него-безкомпромисните! Такива ни трябва на нас, на България, защото властта и прсетъпността са се срастнали, и само безкомпромистността с нея, може да ни помогне да се измъкнем от тежкото ни минало!

29

Анонимен

преди 14 години

ЯНЕ ЯНЕВ Е ЕДИН ИСТИНСКИ И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН,ПОКЛОН

28

Анонимен

преди 14 години

прав си! нормално е един от най-младите депътати на Великото НС издигнат от БЗНС(БКП) да проявява прозорливост. Та нали е много информиран:-)

27

Анонимен

преди 14 години

Яне Янев е интересчия и циркаджия, обслужващ неясни и мъгливи интереси. Нарочно се държи провокативно, за да упрекне ГЕРБ в пристрастия към Първанов. Такива няма. Могат да се търсят само по оста на това, че Станишев и Първанов са двете силни фигури в БСП, които се борят вътрешно за влияние в БСП и ГЕРБ предпочитат Първанов пред Сергей.

26

86220

преди 14 години

преди да напишете коментарите си ви призовавам да обърнете повече внимание на това какво е казал,а не на това кой го е казал!

25

Фактофил

преди 14 години

Яне и Волен-единствените борци с синьо-червената куманяшка *** прикъткала се край Тиквата....

24

баш майстора

преди 14 години

по добре да си дойде бай Тошо той ще ги оправи всичките...

23

8888

преди 14 години

Като цяло Яне Янев не ми допада като политик, но в случая е прав. Не мога да си обясня защо Герб започнаха да подкрепят президента така изведнъж, защото по този начин и те се присъединяват към тези, които предадоха България! Първанов работи против българските интереси и който го подкрепя прави същото като него!