192

Свободомислещ

преди 14 години

Глупави по глупави,най глупави ипишещи срещу Лили ,,моралисти"

191

Антон

преди 14 години

Преди 15 тина години един наш вицепремиер каза "...ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА ЩОМ АЗ И СТАНАХ ВИЦЕПРЕМИЕР "...признай си ,че и ти си мислиш същото "...егати и ДЪРЖАВАТА ,ЩОМ АЗ И СТАНАХ КОНСУЛ...!!!!"БОЖЕ ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ,че ние сами НЕ МОЖЕМ... !!!

190

Мими

преди 14 години

Страшно е красива направо няма думу, с които да бъде описана красотата й неземна, чудя се дали ще издои козите по обяд или след паша!Айде малко по-сериозно да гледаме и коментираме нещата, защото колко е множеща и знаеща само тя си знае, не знам как прецени ти от това интервю, че е супер интелигентна, имайки предвид, че доста вероятно въпросите ги знае предварително и отговорите са подготвени, а не дадени на момента!

189

Григор

преди 14 години

ЛИЛЕ,ДАЙ СИ СКАЙПА И КАЖИ КОГА СИ ОН ЛАЙН,ЧЕ ДА ВИДИМ КАТЕРИЧКАТА БАРЕМ НА ЕДИН БЪЛГАРСКИЙ КОНСУЛ,,,И САМО В ИЗВЪН РАБОТНО ВРЕМЕ -НАЛИ ,ЧЕ ТОВА СИ Е ТВОЯ ЛИЧНА РАБОТА ...!!!Пък и сичкото чуждо дипломат НЕКА ОПЛАКНЕ ОЧИ ,ТЪЙ ДЕ ,МАЙ ЩЕ СИ ПЪРВАТА ДИПЛОМАТКА ,КОЯТО ЩЕ СИ Я ПОКАЖЕ...

188

Анонимен

преди 14 години

Питаш защо не са ме избрали за консул? Ами по няколко причини. 1. Нямам интерес в тази област. Развивам се в съвсем друга сфера. 2. Родителите ми не са били агенти на ДС. 3. Нямам желание да си показвам з...а в интернет.

187

Задръстен анонимен

преди 14 години

Това, че има интернет не е твоя заслуга а по скоро на хора като нея. Що не те избраха теб за консул а? Заради измисленяци като тебе теглим, Айнщан е казал, че от космоса по безкрайна е само човешката глупост. Не е вярно. Още по безкрайна е Българската глупост.

186

Дон Балон

преди 14 години

ВЪВ ВЪНШНО,СВЪРШИХА ЛИ ДИПЛОМАТИТЕ С ОПИТ,ЧЕ "ОПРЯХМЕ"ДО ТОВАРУСОТО.СПОРЕД МЕН,НА ТАКИВА МИСИИ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРАЩАТ ХОРА СЛЕДЩАТЕЛЕН ПОДБОР И КОНКУРС.КАТО Й ГЛЕДАМ БОИГРАФИЯТА И ВЪНШНОСТА,ТОВА МОМИЧЕ ЗА СЕКРЕТАРКА СТАВА,АМА ЧАК ДА НИ ПРЕДСТАВЯ В USA И ТОВ ЧИКАГО,КЪДЕТО ИМА НАЙ-МНОГО БЪЛГАРИ! Г А Ф.Ф.Ф...

185

До 182

преди 14 години

Пак ли ви изтърваха от манастира.

184

баща

преди 14 години

Наистина ли с 4 год. работа във външно министерство (една от които не трябва да се брои) можеш да станеш консул? За посланници знам, че може за бивши висши политици. А госпожата си е обикновена служителка в министерството, при това наказвана.

183

t66

преди 14 години

Напомня ми на 1 виц за секретарки но перифарзиран за консул ще звучи така:Като консул е абсолютен ***, ама като *** е Номер 1 !

182

Анонимен

преди 14 години

Колкото и да е умна след тези снимки в ИНТЕРНЕТ, просто няма как в САЩ да я вземат насериозно. Или си мислите, че онези там вече не са проучили що за човек им пращаме? Това е целия проблем! Може да е гении, но е к...ва! И нямам желание моята родина да бъде представена от такава жена! Само си представете какво послание отправяме към хората. Излиза, че едва ли не всички жени в България са с леко поведение!

181

Брей

преди 14 години

За първи път я виждам но по това което чета за нея стигам до заключение, че доста от хората които и дават квалификации не могат да се опрат и на малкия и пръст.

180

Дон Балон

преди 14 години

"Брей",да не си от ВЪНШНО и да си я "препитвал"новата консулка,преди да яизпратите на тази "отговорна"мисия.Най вероятно знанията си,е предобила отживота - те са "най-трайни".

179

Брей

преди 14 години

Почти всички които които плюят тази жена могат да я настигнат само с голи снимки, не и по знания.

178

Дон Балон

преди 14 години

Абе това "олекотено"..момиче,БЕЗ "ЯК ГРЪБ"КОЙ ЩЕ ГО ВЗЕМЕ ВЪВ ВЪНШНО!КАЧЕСТВА,ЧЕ КАКВИ КАЧЕСТВА МОЖЕ ДА ИМА ЕДНА ИЗРУСЕНА БЛОНДИНКА,на 30.Такива и даже по-добри,с "лопата да ги ринеш".Поредната ЧЕРВЕНА,ИЛИЖЪЛТА ПОДВОДНИЦА.хАМЕРИКАНЦИТЕ ОБИЧАТ РУСОЛЯВИТЕ,СИГУРНО ЗАТОВА СА Я ПРАТИЛИ.

177

lokster

преди 14 години

Е голяма работа че си беше направила секси снимки. Има какво да показва - показва го. За разлика от доста брадати и мустакати българки.Аз лично не виждам нищо лошо в това че се беше снимала :)

176

До неизвестния

преди 14 години

Прекалил си с порното брато. Ходи си търси жена.

175

коко

преди 14 години

Има хубав ***,показва го.Като сте по-хубави събуйте си гащите да видим какво ще покажете?Ще уплашите хората.По-добре ли ще е за страната ако е хубавица тип Татяна Дончева или Велислава Дърева?Проблем ще е ако се покаже разголена в работно време.А от интервюто се вижда,че е умна жена.

174

Анонимен

преди 14 години

Колко много завист,омраза и лицемерие има в коментарите за Лили.Ако коментарите са на възрасни хора мога да ги възприема ,но ако са на млади хора мога да кажа ,че сте големи задрастеняци.

173

ot UK

преди 14 години

Mnogo hubavo momi4e i dobre govori. Bravo. A za tezi, za koito grozdeto e kiselo neka da hodqt za 4ere6i :)