10

преди 15 години

Мъжът ти е случил на жена :) радвам се за вас.

9

преди 15 години

zashtoto jenite se naduvat mnogo kato im se napravi kompliment !

8

vesko

преди 15 години

и това не заслужават половината жени....погледнете се първо вие какво давате и тогава искайте...аман от мрънкала

7

преди 15 години

Аз,пък считам,че на мъжът трябва да се прави комплимент-аз всяка сутрин си го цункам моя ,а вечер си му направя една салатка с топличко ядене,седнем си направя си му комплиментчето,че е мъжкар и не си го заменям за нищо и да видите вечерта ,като си легнем какви комплименти ми прави в леглото,това ми е достатъчно,нито злато ,нито дрешки не могат да заменят това чуство на желание ,което изпитвам от мъжат до мен....жени правете на мъжете си комплименти,а не да чакате ,да ви казват с полвин уста ,че сте красиви /та нима нямате огледала да се видите,/само в леглото се разбира ,колко сте красиви,желани и добри-повярвай те ми...

6

преди 15 години

Абе като те чета ми се струва, че и жена ти не е изтеглила голямата печалба с тебе.

5

Elena

преди 15 години

Мъжете просто не могат да надскочат себе си, признавайки, че до тях има едно нежно същество, което се нуждае от хубава дума и силно рамо.Че има някой, който може би ги превъзхожда физически от страх да не загубят лидерската си позиция. А те дори не подозират, че с един такъв толкова кавалерски жест, който не им коства нищо, могат да спечелят една умна и интелигентна жена, оценявайки жеста им..За съжаление обаче, само на нашите географски ширин се среща такъв мачизъм..който обикновено е без пълно покритие..Да са ни живи и здрави!! Вероятно такива мъже заслужаваме!

4

преди 15 години

"Колко хубавата дума е важна". Няма място за словореди в нашич език

3

преди 15 години

20%искат да чуят.20%чуват.няма лошо

2

преди 15 години

пък мойта *** се дразни катой казвам че е хубава, било детинщини и не й харесвало не било мъжко държание. и аз следователно нищо не й казвам ей така си мълчим чат пат нещо важно ако има. ква куха *** ми се падна не е истина. ама сме вече на години за кога да я натирвам. живеем си така.

1

Edna

преди 15 години

е в десетката :)))))