180

Анонимен

преди 6 часа

Щом е сръбско издание, ясно, тея се гушкат отдавна с рашките.

179

Анонимен

преди 6 часа

никъв мир, доде и поледната укра не е при бандера, а Еврогатлантиците намазали отвора с грес и молят путлериста да им го намъкне поне до калбетата.

178

Анонимен

преди 6 часа

А кво става с контранаступа, върнаха ли вече Крим? А с Курск какво става превзеха ли го вече? А има ли завърнали се от командировката към Курск? А с плана за победа какво става, победиха ли вече? хахахахаха.

177

Анонимен

преди 6 часа

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

176

Анонимен

преди 6 часа

До Хм... Пийте ги ....

175

Анонимен

преди 6 часа

И какво поражение - за 3 дни в Киев.

174

Гого

преди 6 часа

Какъвто и да е изхода на войната, видяхме една унижена Русия. Както обикновено. Да водиш война 2022 година с пособи от средновековието е белег на дълбок традиционализъм.

173

Анонимен

преди 6 часа

До STEPAN BANDERA Бандера е гну***сен изве***рг, идеолог на човеконенавистна идеология оправдаваща клането на над 100 000 поляци през ВСВ. Много лош избор на име, или опит за пропагандиране на геноцид!

172

STEPAN BANDERA

преди 7 часа

СРАМ, СРАМ, СРАМ. Поредната излагация. Кремълски агенти до сръбската преса или опряхте. Помнете си смешните приказки, когато войната приключи с победа на славната украйнска армия.

171

graucho

преди 7 часа

Кочинясалия хуйййло вече загуби войната още когато не успя да влезе за три дни в Киев. Днес бе поставен рекорд - 1,700 *** в чували. Тръгва и нов транш оръжия и муниции от 400 млн. долара. Не виждам как тия чудовища-фашисти ще спечелят войната .

170

Анонимен

преди 7 часа

Попитали радио Ереван:-Кой уби Мъртво море? Отговор-Путин!

169

Анонимен

преди 7 часа

До IQ 3.14 Ей, добре че си ти - ЕКСПЕРТЪТ да ни осветлиш, че без теб ще си останем невежи.

168

Домбил Бомбасов

преди 7 часа

До Хм...страх с главни букви е некой като подвикне "ей, ши3ко!" в магазина и докато се окаже че двама скенари викат на кучето си, живота ти мине пред очите като на филм.

167

Анонимен

преди 7 часа

Много тъжни дни за либерално-сентажийският плааанктон, но какво да се прави, трябва лека-полека да ги подготвят за неизбежното.

166

IQ 3.14

преди 7 часа

поредната пропагандна боза с косми в която ИИ е извадил по едно изречение от контекста на сто различни материала от двеста източника, понеже инж. балкански чете заглавие и подзаглавие. даже в руския печат подобни материали са за петък вечер, а не за понеделник по икиндия. читалищна работа

165

Хм...

преди 7 часа

До Анонимен Пийте ги тия хапчета ..... Хапчетата са за теб. за подсилване на паметта , щото явно не помниш повече от 2 минути. Не само че американчетата се блъскаха да се качат първи на самолетите докато талибаните обграждаха летищата им ами и ОТ СТРАХ застреляха цяло семейство възрастни, и деца от афганистанските си служители , които бяха определени да отидат в САЩ заедно с бягащите си господари. Велика армия, разбииш ли.....

164

Анонимен

преди 7 часа

НАТО трябва да изчака поне още една година с приемането на Украйна. Тогава ще е с 30% по-малка от сега. След още някоя годинка, може и с 50-60% да намалее. По-малко територия - по-малко проблеми. Той черноземът е вече на Блекрок. А ценните метали са в Донбас, където са в безопасност от крадливите ръце на запада.

163

Линч

преди 7 часа

Краят на един убийствен еврейски зеленясал комикс.

162

Анонимен

преди 7 часа

Украинците ще се бият докато не падне самата им столица. Чак после може да поискат мир. Европа ще трябва да им осигури тази възможност!

161

Анонимен

преди 7 часа

А защо Тагаренко,Киро-Простото,Ококорения и цялата им фашистка банда не са още на фронта?