98

до 113

преди 1 седмица

Лекувай си болния русофилски мозък,синко.Навлязъл си в последен стадий на маниакална шизофрения!

97

Анонимен

преди 1 седмица

Ти да си чувал някой някога да е побеждавал Русия при пооложение, че войната е тръгнала от руска територия? Монголците им взеха от земята и сега са... Знаеш какво. Французите стъпиха в Москва и Петър Първи ползва жената на Наполеон като фронтова съпруга. Хитлер почти превзе Ленинград и после се самоуби в бункера си. Заедно с жена с и, че иначе сталин щеше да я ползва за... В историяески план няма по - големи загубеняци от русофобите. Не че и руснаците не страдат и търпят загуби.

96

Анонимен

преди 1 седмица

Драги русофоби, не знам какво ще правите, когато Украйна капитулира и сключи мир при силно унизителни условия, с територия която е част от някогашната и с население, 3 пъти по - малко от преди 3 години. Бъдете реалисти, не нагаждачи. Защото иначе дори да се нагаждате много ще боли. Вътре ли е, боли. А той ще е вътре много на дълбоко. Украинците са късметлии, че са руснаци. Иначе вече нямаше да ги има. И вместо да ги потдържате щяхте да ги съжалявате.

95

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя пич на снимката ми напомня на Ленин.

94

РусофилТурцията

преди 1 седмица

ПУТИН умишлено изгони РУСИЯ от ЕВРОПА поне до 2074 година още при нахлуването в Украйна чрез публичните съпътстващи коментари на Дмитрий Медведев и може би ПУТИН ще бъде запомнен като МИРЪТ в сравнение с наследника си в Кремъл!АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННА е военната групировка НАТО заради ТУРЦИЯ защото ГЕРБА на НАТО е ПАТЕНТ на АСИРИЯ а Кемал Ататюрк ИЗБИВА над МИЛИОН асирийци по това време РИМОКАТОЛИЦИ и ако ПУТИН нанесе ЯДРЕНА бомбардировка над Турция останалите членки на НАТО имат право БЕЗДЕЙСТВИЕ

93

Слядуртът Мурза

преди 1 седмица

тозКелеш е полезен за Москофците. Товакопеле директно завлича западните бюджети с яка пара и харчуляти де що види. Злобно е защото сле Немцов се надяваше той да оглави опозицитя а не Дневалнъй, а сега следкрадеца Волков е на ред да оглави позицията Генерален Секретар на Опозиционната Тълпа, дефакто пакКурФъГъза на Мурза Ханъм Баклава.

92

Анонимен

преди 1 седмица

Щом има жлъч и злоба в копейките, всичко е наред.

91

Буквар Нума-Рома

преди 1 седмица

Предтечата на Римокатолическата църква е основателят на град РОМА:Цар НУМА вероятен ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ГРАДСКИ ОБЕДИНИТЕЛ от ЕТРУСКИ етнос роден на 21 април или 21 февруари когато е основан град РОМА и ШЕФ на тамошният фенклуб на ГРЪКЪТ ОМИР и под негово влияние измисля Ру(о)мул и Рем...........ЕТРУСКИТЕ СИ НЯМАЛИ буквата "О"и НУМА ПОМПИЛИЙ я подарил на град РОМА чрез измишльотини за Троя и вълчицата

90

МЕРИ ШЕЛИ +НАПОЛЕОН

преди 1 седмица

Мислите че Аз съм Наполеон Бонапарт обаче Аз съм Римските ПАПИ и Ватикана!Факт!.......Сега щеше да е 235 година по комунистическият КАЛЕНДАР ако го нямаше НАПОЛЕОН БОНАПАРТ разхождал се самичък без охрана в Италия!....... ЗАВРЪЩАНЕТО на Римокатолическата църква във Франция е ПОДАРЪКА с гаранция НАПОЛЕОН БОНАПАРТ.........Чудо голямо че Римските ПАПИ са ИЗБИЛИ десетки милиони западноевропейци защото хуманистичната им ЦЕЛТА която са преследвали Папите ОПРАВДАВА И СРЕДСТВАТА ИМ

89

мурат

преди 1 седмица

Трамп е от куглуз клан фамилия

88

РАмзан Кадиров

преди 1 седмица

Кара Мурза ще го правим булка в Чечня!

87

Grr

преди 1 седмица

До Анонимен 78Не само за изввергът путин, но и за болните му фенове. Да погребват деца и внуци!!!Пожелавам ти да не си жив да го видиш

86

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Тръмп спира войната.....При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. ------////------- Глупости. Тръмп е просто един иддийод. Просията ще воюва и на гладен стомах. Те са корави и го могат. Единственият начин е да бъдат победени във войната и да ги разоръжат насила. Там психологията е друга.

85

Анонимен

преди 1 седмица

Този каква издължена глава има, май е от истинските извънземни.

84

Анонимен

преди 1 седмица

Петролното производство на сащ е с 50 процента над това на саудитска арабия какъв картел. Скоро довиждане. Добивайте петрол и газ и в българия.

83

дрилър

преди 1 седмица

Опек+ ще приключи наистина, както и 10-15 държавни бюджета. Вашето мнение е редно да не се вземе предвид.

82

Анонимен

преди 1 седмица

От Русия ще станат 50 независими и демократични държави. Запада ще помогне с концесии на народите на Русия, както е помагал винаги в Китай и Индия.

81

Анонимен

преди 1 седмица

опек+ ще приключи наистина и това е нормално. американският добив на петрол се очаква да расте още години, и това също е нормално. и в българия е редно да се добиват петрол и газ.

80

Анонимен

преди 1 седмица

И този е театрален наивник като навални, без да коментираме разните руски аналози на алекс джоунс, които западните медии настойчиво пробутваха като опозиционери и интелигенция. В русия има нужда от по-широко осъзнаване на проблема и задължително мирна, но сериозна алтернатива.

79

Тръмп спира войната

преди 1 седмица

Тръмп обеща 24 неща ако бъде избран: 9. Спира войната в Украйна. При 100 долара за барел петрол Русия воюва. При 40 долара за барел Русия не може. САЩ имат петрол и ще задължат ОПЕК чрез контрола си върху МеждуБанковия Разплащателен SWIFT код, както блокираха банковата търговия на Русия. 14. САЩ не участва във войни. 18. Ще разследва училища втълпяващи на деца расови, транссексуални и политически теории. Тръмп разследва администрацията на Джо Байдън за подтикване на Русия да нападне Украйна.