46

Анонимен

преди 2 седмици

Старите дървета са опасни, съвсем нормално е през определен период от време в градска среда те да се отстраняват и на тяхно място да се засаждат нови дървета.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Продължаваме Промяната!.....докато овцете пасат....

44

Анонимен

преди 2 седмици

Къде точно ще засядят дърветата, като след разширението, от пътното платно до сградите остава 1.5 м. тротоар. Ако посадиш там дърво, къде ще минават хората? А и короната на това дърво на 1 м. от сградата няма ли да влиза в прозорците на горните етажи?

43

Аре бегай

преди 2 седмици

До 44. Какъв шум намалявали дърветата бре?! Я ела да видиш в нашия 15 метров кипарис пред прозореца колко птици има и какъв шум вдигат и как се.ра.т...

42

Анонимен

преди 2 седмици

Тия къде плачат за дървета, сигурно плачат и за мигранти и са готови групово да ги изнасилват и да износват тъмнидеца. Поколение, което по-добре да не се беше раждало.

41

Аман вече!

преди 2 седмици

Да не говорим пък за живите Коледни елхи, колко десетки хиляди дървета се отсичат преди Коледа, за да ви мирише на свежа елха вкъщи? Та опряхге да ревете за десетина дръвчета, които ще бъдат подновени с нови?!

40

Анонимен

преди 2 седмици

Кой ви каза, че промяната ще е към по-добро? Промяната към по-лошо продължава.

39

и те така

преди 2 седмици

тая с очилата много драматизъм вкарва бе , да не би под тея дървета да са я направили жена :) айде малко по сериозно да приемем нещата , щом пречат трябва да се махнат . не защитавам кмета и действията му !!! и още нещо , ако някой клон падне върху пешеходец или счупи прозорец на кооперация същите тези възмущаващи се ше са първите дето ше пищят че общината не си е свършила работата.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Две сектантки с ментални отклонения протестирали и заради което трябвало да се спре ремонта на булеварда? Защо днес.бг смята, че всички жители на София трябва да са заложници на група сектанти и политици жадни за власт? Аз съм напълно съгласен да се отрежат колкото е необходимо дървета, за да има тази булевард съвременен вид, смятам че мнозинството софианци също са съгласни с това.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Дърветата поне закриваха, грозните и олюпени хрушчовки от комунизма. Където и да розровиш в България все комунизъм изскача. Грозна картинка. Дружна да благодарим на другаря Ленин, Сталин, Димитров и Червенков.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Да ни е честита поредната лента за коли! Интересно като свършат дърветата, тротоарите какво ще правим? Може би ще бутаме блоковете, за да може да влязат колите?

35

Голяма работа

преди 2 седмици

Грозни соц дървета. В Испания по улиците палми, средиземноморски борове и прочие, красиви дървета не предизвикващи алергии!! Тия се хванали тук заедно с оня Хекимянката да ми реват за лепите.

34

Парадокс Бг

преди 2 седмици

В горите се изсичат хиляди дървета, някакви клоуни правят дроми за само 10 дървета, които ще бъдат подновени с нови и здрави!!!

33

ГЕРБ- БСП МАФИЯ

преди 2 седмици

Много добре ще е да се разширят няколко ключови булеварди около центъра , по които да минава тежкия трафик на града. Така се прави. Първо изграждаш инфраструктура, по която да минава основният трафик и после затваряш половината център за автомобили. Тогава ще видите хубави пешеходни зони, но нищо не става от ден до пладне. За 20 години грабене на Герб и леля Данче Бокова добре ви беше. Сега слушайте Хекимиян. А този Белев да се скрие и той

32

Реалист

преди 2 седмици

Има дървета силно повредени поради суша и вече не са стабилни. Заради натиска на вятъра има сериозна опасност дърветата да паднат. Поради емисиите от дърветата на растителни остатъци, се получава изключително замърсяване: отводнителните шахти редовно се запушват; те и тротоарите трябва да бъдат почистени със значителни усилия. Ходете в парка, там има дървета!

31

Плачещите са

преди 2 седмици

Зелените Избиратели на ППДБ, Избрали си сами - Маслото! ами - Плачете!!

30

Анонимен

преди 2 седмици

вижте на stree view тротоарите в района. как се разминават двама души на някои места. Никога не съм харесвал и гласувал за спаси софия или терзиев. Но драмата е чисто политически създадена.

29

Да Отсечеш

преди 2 седмици

МногоГодишно Дърво - трябва да е Равно на Убийство и да се наказва със Смъртна Присъда!

28

Алекс

преди 2 седмици

Интересно как да се разшири булевардът без да се отрежат дърветата.Нали всички искаме да се придвижваме без задръствания.Отрязаните дървета ще бъдат заменени с други.А Тома Белев го дръжте далече.Заради него Витоша тъне в разруха и лифтовете не работят.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Да започна с баналния въпрос.Защо решиха, че точно тези 10 дървета са голяма ценност, не тези които дървената мафия ежедневно сече ( и са на повече години)и не засажда нови. Защото в гората ще ги пребият, а тук ще ги дават по телевизията