602

Анонимен

преди 3 седмици

Откога сеенето на разврат се превърна в просветителна дейност?

601

ДО 613

преди 3 седмици

ЗАЩО СИ ТОЛКОВА СТРОГ С ТЕЗИ ПЛАТЕНИ РАЗВРАТНИЦИ > ДА ПРЕКОПАВАТ ГРАДИНКИ

600

Анонимен

преди 3 седмици

Тези не са учители. Тези са за трудово-изправителен лагер със строг режим.

599

джо деменцията

преди 3 седмици

Тези престъпни сга..нове като чума се разпространяват по целият свят извращават човешките ценности като- семейство , традиции, култура , история ,националните и етническите черти и тези традиции ги заменят с паради като паради" Парад гордости "Гей паради "Трансгени "това са им новите съвременни Западни прогресивни ценности които ги считат за модерни а класическите морални остарели и ненужни.

598

IVo_1

преди 3 седмици

ЗАпочват мракобесни врмена за българският учител. Инквизицията от 15-ти век се завръща, вещиците ( учителите) скоро ще бъдат изгаряни на кладата, само защото са по-умни от представителите на Иззраждане.Този закон може да бъде прилаган както му скефне на обвинителя и съдията. Съжалявам колеги учители ... Българското образование беше на командно дишане, вече определено Умря

597

Края на дните

преди 3 седмици

Ви интернета има всичко, по телевизията също. От 3 годишни са с таблет в ръката. Кво се карате. Свта е в рацете на секта дето вярва ,че трябва да има войни,пандемии и замърсена природа и храна, хората да са с високо его и бога да им е парите- за да дойдел месията. Това са хора с абсолютна власт и вярват в това....

596

Сорос

преди 3 седмици

Тези хора работят за мен. Плащам им за да съсипват децата ви. В същото време ги оставям да се чувстват "умни" и "просветени".

595

Анонимен

преди 3 седмици

В списъка са Сашо Кьосев, Георги Каприев, Мишо Неделчев и Николчона. Част от тях са сбъркани и са се подписали от солидарност. Други в качеството на полезни ***. Когато се смени строят, ще пищят ама защо ки репресирате. Ами защото вие сега ни репресирате, не само нас, но и децата ни.

594

Анонимен

преди 3 седмици

Те са си платени от Нпо. Внушението, че само Костадинов го твърди е подвеждащо. Тези хора работят срещу държавните интереси и най-нагло се изживяват като жертви докато всъщност те са агресивни и фанатизирани.

593

Анонимен

преди 3 седмици

Тези спонсорирани и маскирали се като учители що ни занимават с техните си дупетии. Омирисаха и опърдеха целиот нет. Я ги водете на къра да копат царевицата по пладне с най-голямия номер Ямболска мотика. Гиди фили недни педофили.

592

Склонен да вярвам

преди 3 седмици

Не харесвам много мишоци във Възраждане, но в случая Костадинов е прав. НПО-тата трябва да бъдат контролирани и облагани с данъци. Трябва да е ясно и прозрачна дейността им. Които не са съгласни да бъдат изгонени от България. Трябва да има пълен контрол на НПО с финансиране от чужбина, както е закона за чуждите агенти в САЩ. Никой не дава пари даром.

591

Анонимен

преди 3 седмици

Костя Копейкин е Поредният Болен Сайдеров.ПроЦтият булгарише народец си ги търси такива.

590

Анонимен

преди 3 седмици

Не вярвам да има Български корени!

589

Анонимен

преди 3 седмици

Костадинов да си докаже Българския произход!

588

Анонимен

преди 3 седмици

Или поне прилича на такъв!

587

Анонимен

преди 3 седмици

Костадинноф е ром!

586

Този

преди 3 седмици

Дребен мошеник живее от болшевишка Путин пропаганда.ще го чувате и за цветнокожи, евреи и тези от близкия изток. Само Путин руснаците са цвете. Горкия човек, роден и израснал като руски роб в руската Колоня България! Той е единствения водещ омаяните да са роби на Путин българи. Е докато забогатее от вашето невежество.

585

ТЕЗИ ДЕТО ВЗИМАТ

преди 3 седмици

ПАРИ ОТ НПО ВЕДНАГА УВОЛНЕНИЕ > ДА ПРЕКОПАВАТ КВАРТАЛНИТЕ ГРАДИНКИ

584

Анонимен

преди 3 седмици

В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО ПРОДАЖНИ ДУШИЧКИ.ДА СЕ ПУБЛИКУВА ЗА КОЛКО СЕ ПРОДАВАТ ТЕЗИ НИЩОЖНИ ХОРИЦА.НЯМА НЕПЛАТЕН ОБЯД,ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА ДА СЕ ПОДПИСВАТ ПОД НЯКОЙ СПИСЪК. ДРУГИ ЩЕ ОБИКАЛЯТ ПО ВСИЧКИ ПРОДАДЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА НИ УБЕЖДАВАТ КОЛКО ПУТИН НИ Е ОБЪРКАЛ , А НЕ КАЗВАТ КОЛКО ВЗИМАТ ДА РАЗПОСТРАНЯВАТ ОПОРКИТЕ

583

Анонимен

преди 3 седмици

Цветнокожият нацист е спонсориран от джуджето фюрер.