52

:)

преди 3 седмици

До Прав е Стоян 48 Не е необходима гражданска война. Трябва да се съставят истински партии и да се гласува. Може да стане мирно. Равнодушието е най-големият проблем. Крадците не са нито много, нито чак толкова силни. Просто са дейни и добре организирани.

51

Анонимен

преди 3 седмици

А сега Главчев да вземе и Вътрешното министерство ,не само Външното.Човека правителство , много му се работи услади му се службата.

50

Изнервен

преди 3 седмици

До 47. А тези всичките неща, които си изплюл, как ги доказваш?

49

Анонимен

преди 3 седмици

Радев за пореден път гази Конституцията. Първия път назначи лице с двойно гражданство за министър в служебния му кабинет. Втория път рекетира кандидат за служебен премиер относно състава на служебния кабинет. Сега назначаи за служебен премиер г-н Главчев, който е служебен премиер в оставка, и като такъв не е в "менюто" според бойкикевата Конституция. Но, г-н Главчев, пак според бойкикевата Конституция, не може да се върне на предишната си длъжност, т.е. пак не е в "менюто"????? Оксиморон.

48

Прав е Стоян

преди 3 седмици

Обаче проблема е че за гражданска война трябват граждани а в БеГето всички са селяни.

47

:)

преди 3 седмици

До Хахаххахаххаха 42 При положение, че статуквото разполага и с главен прокурор, и с калинката на МВР, и с подкупна правосъдна система, защо не ги осъди за предполагаемото "цоцане", а само трoловете пишете за него :) Не беше ли първото нещо, което каза Петков, като премиер, че ББР е източена от 8 души и не се ли вихри сега този скандал, но само за единия :)

46

Анонимен

преди 3 седмици

Браво Христо Иванов, ти назначи Главчев за втрои път

45

Геле

преди 3 седмици

Като партиен секретар е на предизборна среща

44

Янко от Ябълково

преди 3 седмици

Има йерархия на ценностите, върховна ценност е възможността на суверена да изрази волята си на избори, излъчването на правителство по начина, предвиден в нескопосаната вече конституция, е конституционе въпрос от по-нисък ранг. Първа грижа на президента са изборите, в тяхно име може да не се изпълни конституционната процедура за служебен кабинет, правителство има, така или иначе

43

Анонимен

преди 3 седмици

До Стоян, тръгвай! Ние ще ти пляскаме :)

42

Хахаххахаххаха

преди 3 седмици

До :), нищо и няма да им дадем. Само не фелници вярват на тези пропадняци! От ден 1ви си личи, че имат за цел да цоцат колкото другите. Приключи хятната политическа кариера преди да е минала и седмица дори. Нефе лниците това заслужават!

41

Стоян

преди 3 седмици

Време е за гражданска война! Стига пасивност. Нещата няма да се оправят без да се пролее кръв. Много млади хора вече го осъзнават.

40

Анонимен

преди 3 седмици

Сега новия стар министър Калинката на Тиквата и Сви нята, ще изкара пак милицонерите с БМВ-тата, но не да вият със сирените, а да арестуват Рундьо.

39

Румениге

преди 3 седмици

Агония,след агония.Ако Русия спечели срещу НАТО и Хохлите ще има промени в БГ.Ще има и разчистване на сметки.Иначе агонията може да продължи още 100 години.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Очарован съм от гн Главчев!Главмев президент,шалалалааа....

37

До 28

преди 3 седмици

След малко си приготви багаж и слез на улицата. Ще мине бяла линейка да те прибере.

36

Парадокс Бг

преди 3 седмици

И Главчев е Позор! Пълен мамул, послушко на ГЕРБ-ДПС! Толкова гафове направи този некадърник! Заради него и Калинчо купуването на гласове процъфтя на последните избори! По последни данни са купени около 200 000 - 300 000 гласа при 2 000 000 гласували, това са 15% от изборния резултат е купен! На ПП-ДБ се "изпариха" или подмениха 300 000 гласа в полза на ДПС-ГЕРБ! Най-важното нещо е в МВР начело да е човек, който да спре купуването на гласове, както само веднъж успя да направи Бойко Рашков! Но после от ДПС го тормозеха на изслушванията на министри всеки петък!!!!!!

35

:)

преди 3 седмици

До Хахаххахаххаха 30 Нищо не сте видели, защото така и не им дадохме властта. Оставихме ги зависими от чалгаря и баце, което завърши, както искаше баце. Не може да се правят промени, без мнозинство на променящите.

34

Анонимен

преди 3 седмици

До 31, за това ще гледаме цирк :) Само си го представи :) фуражки без умения и знания, срещу полицаи с наднормено тегло и без акъл. Дано, дано, дано!

33

Анонимен

преди 3 седмици

Д-р Костадинов не го търсете за такива работи.Той вече е доброволец в Курска област,където се радва яко и се поти на първите три букви..