70

Веднага да връщат ма

преди 1 месец

Т. Йорданов, да връща мандата и да не губи "ценно парламентарно време"!

69

Анонимен

преди 1 месец

Чалга парти интернешенъл

68

Анонимен

преди 1 месец

Тошковците се командват от Сараите и Зайчарника. Всеки нормален човек в България го знае.

67

Анонимен

преди 1 месец

Направете Шиши министър на мръвките !

66

Пропусна

преди 1 месец

До ЯдосанПропусна да споменеш ХрВарДските тарикати и съпунчо... сщо Пинокио и Гнома... :0

65

ийухб

преди 1 месец

До Г557дт На тебе да не ти е изваден мозъка бре??? Точно ПП и ДБ са най простите лъжци и негодници дето само лъжат. От 10 г лъжат българите че ще правят съдебна реформа, и видя как всичките им промени се оказаха *** лук. Съда им отмени всичко. Всеки да прецени какви некадърни юристи са в ГЕРБ, ПП и ДБ и ДПС дето са гласували промените в коституцията. Доказани неграмотни некадърници дето само лъгаха простите софиянци. Как за доказани некадърници от ПП и ДБ правиш реклама???

64

Парадокс Бг

преди 1 месец

Като гледам ямболския късокрак субект, в главата ми се набива приказката "Педя човек, лакът уста". Че ръстът му е педя е безспорно, но цял лакът не е брадата му, а политическата злоба! Пред пРезидентина пелтечеше, че нямали големи различия с ПП-ДБ, като услужливо забрави, че с години изобилно бълваше срещу тях с дъждовалната си машина, добре заредена с органични отпадъци... Колко жлъч и лошотия, изобщо негативна енергия може да се кумулира в туй невзрачно грозно същество!?

63

Не си разбрал ...

преди 1 месец

До 60. Всъщност ПП/ДБ бяха едни наивни идеалисти, които си мислеха, че ще могат да изиграят мафията зад ДПС-ГЕРБ и да ги използват, за да прокарат антикорупционните закони, но стана обратното - мафията зад ДПС-ГЕРБ изигра ПП/ДБ, гасуваха уж законите и после ги отмениха с помощта на завладяния от тях КС, в резултат, почти всички закони бяха отменени.

62

Анонимен

преди 1 месец

Имаше Правителство, при това редовно избрано. Само че тези го бутнаха, защото в това правителство не присъстваха господарите им от ГЕРБ-ДПС. А и Промяната не им даде едни 4 милиарда да ги занесат в Зайчарника.

61

Възмутен

преди 1 месец

Чалгарите изнасят просташкото си Шоу в Парламента по сценарий, а нисщоингелигентния електорат търпи простащината им!08:43 30.07.2024

60

до52

преди 1 месец

Истинската ти коалиция ПП-ДБ управляваше до вчера с ДПС и герб, изпра ги простря ги и ги върна на власт.

59

Парадокс Бг

преди 1 месец

Тези отпадъци мафията ги прати да саботират ангикорупционните реформи на ПП-ДБ! Защото Мафията не може да вирее без Корупция!

58

Само питам

преди 1 месец

Малкото ДПС на Доган или на Пеевски е?

57

Ядосан

преди 1 месец

Какво правителство с тези жалки карикатури на политици - спящ с пачки и кюлчета, г-н магнитсщи санкциониран за корупция и пране на пари, вулгарни чалгари с простошко шоу и фашагата Копейкин...

56

Тошко жабата

преди 1 месец

Този недорасляк с жабешка уста Тошко е жалък комплексар и съм ужасен от такива необразовани човечета да цапат политическия живот в България! На китарата Тошко Жабата, Той ще свири, драги гости само за вас,На китарата Тошко Жабата,Той ще свири, драги гости само за вас..

55

Хакермакер

преди 1 месец

Тошко-тъъъпото, от вас ИТН освен борба и клевети срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Борисов и Пеевски не сме виждали.

54

ИТН саботьори

преди 1 месец

ИТН са най-долни предатели на родината и народа! Позорни клоуни и ***.

53

Хап

преди 1 месец

Тошкооо, Шиши ще те качи и теб на Парапетчето и ние ще пеем:" Уморен е бати Тошко от лъжите си прости, клекна в поза партер да се натътрузи на корен мазен..."

52

Лемънс

преди 1 месец

ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане торпилират цялата политическа система в България и изливат помия по единствената Реформаторска и истинска Коалиция Продължаваме Промяната - Демократична България!!!!

51

Г557дт

преди 1 месец

Всички видяха, че освен ПП-ДБ, всички други партии в това НС са ЗА корупцията! ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане- БСП не искат Антикорупционен Закон, НЕ искат реформи!!!!