49

Анонимен

преди 1 месец

В крайна сметка, ЕС малко или много е съюз! Що за съюзник си, като постоянно плюеш по твоите? Добре им беше на унгарците, когато в началото на 90 те всички инвестиции на Европа се изсипаха при тях и в Чехия и Полша. С тоя характер на източноевропейците, постоянно някой да им дава и да им е длъжен, нищо чудно скоро Източна Европа пак да стане боклучивия буфер с Русия.

48

Христо Христов

преди 1 месец

Къртицата Полша трябва да бъде изхвърлена от ЕС!

47

Анонимен

преди 1 месец

Поляците защо се обаждат нали е демокрация и ЕС не е СССР ,а НАТО не е Варшавския договор

46

Анонимен

преди 1 месец

Шляxтuтe ca uзkлючuтeлнo nogлu u нarлu, зaтoвa nak шe яgaт xypkaтa... Шe uм xapтuca нe caмo Жeчnocnoлuтa, aмu u Изтoчнa Пpycuя, Cuлeзuя, Бaлтuйckoтo kpaйбpeжue, чe u Бeлoвeжkaтa ropa...

45

Анонимен

преди 1 месец

Унгария трябва да напусне ЕС и НАТО

44

То и аз

преди 1 месец

СЕ ЧУДЯ ЩО УНГАРИЯ Е В ЕС ???? ДА ИЗЧЕЗВАТ В АЗИЯ И ДА СПРАТ ДА ЛАПАТ ЕВРОФОНДОВЕ

43

Анонимен

преди 1 месец

Само гледайте филм за този и разследвания на журналисти. Абсолютен продажник и популист. Унгария е забележете СЛЕД България в класацията за корупция. Абсолютен негодник който сам си прави пропаганда, колко е успешен. Като реториката му се свежда до 2-3 основни неща , които държат съзнанието на населението му будно. Това е олицетворение на диктатор в напреднал стадии.

42

Анонимен

преди 1 месец

Марш от Европа.....кремълска подлог@

41

Един там

преди 1 месец

България пък трябва да изхвърли крадците от Запад! Защо в магазините тук е по-скъпо от магазините е западна Европа? Толкова ли сме богати да плащаме безумно скъпи цени? Иначе заплатите са си Български... Но цените по-скъпи! Вън крадци и мошеници долни!

40

Анонимен

преди 1 месец

Холери полски!

39

Анонимен

преди 1 месец

Заместник-министърът повдигна въпроса и за това, че Будапеща в момента блокира 2 млрд. злоти (509 млн. долара), дължими на Полша от ЕС за възстановяване на разходите за военното оборудване, което Варшава е предоставила на Украйна. Това означава, че другите страни си търсят парите за Украйна от ЕС, но не и ние. Даряваме на Украйна напълно безплатно, като балъци

38

Един там

преди 1 месец

Полша, леката жена на Америка за Европа... Жалко за нормалните поляци които не понасят политиците им.

37

Анонимен

преди 1 месец

Затова хората го обичат и гласуват за Орбан нашата мутра може само да му лиже краката

36

Анонимен

преди 1 месец

А ние си мислехме че Борисов е дърводелец. Погледнете го този. Бойко е като някой интелигентен манекен пред този унгарец.

35

Анонимен

преди 1 месец

Като не ти харесва супата защо я сърбаш още има Брикс

34

Дон Кикот

преди 1 месец

Трябва копейката Орбан да бъде въвлечена във война с Русия и тогава ще стане смешно.

33

Анонимен

преди 1 месец

На мен Орбан ми прилича на пoмak. Смисъл уж здрав и набит като щангист ама не точно. Някви неправилни черти има. Уж здрави юмруци ама слаби предмишници и слаби рамене. Абе криви черти. Пoмak.

32

Анонимен

преди 1 месец

Axa! 3нaчu вcuчko, koeтo нe oтъpвa нa мepaцuтe нa Пoлшa зa Жeчnocnoлuтa бuлo cpeщy EC u HATO, тaka лu?

31

Анонимен

преди 1 месец

Чакай сега, нали е демокрация. Как беше в онзи смешен клип "правото да избираш"... за каква демокрация говорим, когато не се зачита чуждата позиция? В крайна сметка Орбан за разлика от всички европейски лидери мисли преди всичко за страната си, което е правилната позиция. А не като наш Денков който беше казал "Не е важно българската икономика дали страда, важното е да навредим на Русия". Преведено - българи, ***, важното е на Путин да му е зле... Ето това са евроатлантическите ценности!

30

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Орбан е на руска хранилка и скоро ходи до Кремъл за да си предоговори надницата и да му дадат нови инструкции...