325

До гледна точка

преди 1 месец

Всички емигранти са се втурнали към Европа а не към Русия понеже в Европа е анархия и правят каквото си искат ,хранят ги крадат изнасилват и убиват.В Русия могат да ядат единствено бой и пак бой ,затова ги няма там отворко.

324

путеноидите

преди 1 месец

хем не харесват ЕС хем се чудят как да се задържат там и да не ги изгонят в Азия.Ето такива като Волгин що не се откажат от европейските заплати и да си живеят само с рублите?

323

Анонимен

преди 1 месец

Тоз едно време правеше някакви програми за увеличаване на раждаемостта и тука нашите копейки го хвалеха яко. Даваха го за пример. В момента обаче са с най-ниската раждаемост в Европа май. И даже да не е най-ниската е под средното, което е супер зле.

322

Славянофил

преди 1 месец

Благодаря на Орбан. Благодарение на него България вече не е страната с най-нисък стандарт на живот в ЕС.

321

Анонимен

преди 1 месец

И тоя най-скоростно върви към Азия. Направи Унгария страна наблюдателка на "Организацията на тюркските народи", кани монголски гвардейци на традиционни празници на Унгария и се вживява, че някакъв пенсионер с ботокс е все едно новия Чингиз Хан.

320

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Понеже ще има нов световен ред, трябва да сложим ПВО отбранителни системи около новата детска болница в София, да се пазим от руските ценности на руския мир.

319

Европеец

преди 1 месец

Най-великия европейски политик в наше време! Всичко останало е смрад. Като церемонията на олимпийските игри..

318

Анонимен

преди 1 месец

Кой му слуша брътвежите на тоя кукуригу.Изхвэрлете го от ЕС и НАТО тоя никаквец,та да се наслади на руЗкий мир и на Евразия.

317

Анонимен

преди 1 месец

Платените прошляци във форума им изчезва и последната мозъчна клетка когато чуят как говори един истински неподкупен народен лидер !

316

Анонимен

преди 1 месец

Давай Орбане в Евразийский мир- там ви е мястото- ще намерите бързо начини да пестите от всичко- например като се возите по покриви, врати и прозорци като в Индия и Китай,...

315

Анонимен

преди 1 месец

Скоро Орбан ще го изритат от ЕС- те тогава да видим като остане без Евросубсидии какво ще правят- дунава ще донесе много отпадъци а върху тях ще си стоят иновативни къщи като в Индия- Орбане мястото ви е в Евразия- давайте!

314

Гледна точка

преди 1 месец

И защо тогава всички мигранти от Африка и Азия са се юрнали към Европа, а не към "новия световен ред" в Азия? Защо бе, трътлест путинист?

313

Dimitar Yordanov

преди 1 месец

Купен с бандитските руски пари. Не му харесва Европа? Да ходи в Азия.

312

емо

преди 1 месец

качество на великите политици, какъвто е безспорно Орбан и каквито в европа просто липсват, е без заобикаляне и политически сметки да казват истината - и за европа, и за америка, и за войната в украйна, за разлика на част от нашите политици от управляващата ни евро-атлантическа сбирщина.

311

Анонимен

преди 1 месец

Тук коментарите са като на футболни запалянковци. Логиката обаче е, че силата е там, където е парата. А парата реално е там, където се създава добавена стойност. Или има нещо ценно под земята. Със сигурност силата не е там, където идеите на комунизма или демокрацията са най-голямото богатство. И там трябват ресурси и производство. Ало, ЕС?

310

До 358

преди 1 месец

Май ти бъркаш Урколадия с ЕС

309

анонимен

преди 1 месец

Най на сметка се превзема държава, като и купиш лидерите . Унгарците ще страдат.

308

82 ОМБр

преди 1 месец

Бъркаш ЕС с Кремъл.

307

До 365

преди 1 месец

Аз пък питам украинските копейки,как решиха ,че са в ЕС и ЕС е някаква диктатура и никой няма право на думата освен Урсула и компания.Е не е и всяка държава си има право на мнение

306

До 361

преди 1 месец

Казва истината истината и някой,които още лятят в облаците е време да се приземят ,защото цялото производство на, каквото и да било идва от Азия,а с тия санкции дето сам си ги налага ЕС ще става още по-зависим от Азия