91

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 91, ами редно е да прочетеш какво се произвежда СЕГА в България, какъв е БВП, какви компании има..... разгледай и отраслите, брой компании, брой заети..... Компютри сме били произвеждали..... разбрал си ти от компютри Хахахахахахахахаха

90

Мда

преди 1 месец

Важно е , че вече и най вьзторжените гласоподаватели на герб видяха каква тиня са забьркали и се отдръпнаха , на новите избори ако се гласува масово отичат заедно с -пп тата

89

Анонимен

преди 1 месец

Предизборната кампания вече започна. Лошото е, че този Добрев е политически труп. За Василев още не е ясно.... редно е да си знае този мястото и да седне и да мълчи засрамено!

88

Анонимен

преди 1 месец

Според мен както сега така и през комунизма е имало дълг.Въпросът е че през комунизма сме произвеждали даже компютри, а сега ако не е исторически парк няма с какво да се похвалим.

87

Someone

преди 1 месец

До ПЕРНИКАбе винкел ***, на числата глупости ще казваш, ти основно образование имаш ли поне? Човекът ти дава година по година разбивка обосновано и аргументирано, но трябват 2 грама мозък да схванеш.Другият въпрос е, че малоумния Асен се хвали с нещо постигнато от други преди него. Тоя и финансите на публичен клозет не може да управлява, камо ли на цяла държава. Да го омитат към затвора, там ще му се радват много, пък и на него ще му е кеф.

86

Истината!!!

преди 1 месец

При дълг към 29 януари 2017 г. към 09.10 ч. от 26 652 752 676 лева (26,6 млрд. лв. ) и население на България в този момент от 7 070 499 души: за всеки българин се падат средно по 3345 лева дълг! С тези милиарди ни заробиха нашите политици и най-вече Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ. Той повече НЕ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА И ТОВА ПОКАЗВАТ ЦИФРИТЕ, НЕ САМО МОРАЛЪТ.

85

Реалист

преди 1 месец

20 март 2015 г. Борисов & Co. изтеглиха 3,1 млрд. евро (6,06 млрд. лева ) облигационен заем от международните пазари. Това е рекордна сума, изтеглена някога от страната ни.През март 2016 г. Борисов & Co. теглят още 2 млрд. евро нов дълг ( 3,911 млрд. лева)13 юни 2016 г. правителството на Борисов тегли нов заем от 1 милиард и 200 милиона лева. А се хвалеше и плюеше другите, но

84

Мда

преди 1 месец

Оставете човека да си приказваНали след изборите ако се гласува масово повече няма да ни го натрапват медиите Сега му е паднало

83

Фактите не лъжат!

преди 1 месец

Всеки от нас дължи 3345 лв. заради Бойко Борисов и некадърната му крадлива шайка! Лидерът на ГЕРБ си тръгна от властта, оставяйки 26 млрд. външен дълг! Този човек не трябва да управлява никога повече България!

82

Анонимен

преди 1 месец

Този сравнява ябълки с портокали

81

до Добрев

преди 1 месец

всичко което се ремонтира се разпадна и се ремонтира всяка година на ремонта ремонтите ремонтите ремонтите става пермаментен ремонт 60% отчисления е много нормалните за ЕС са 10%

80

ПЕРНИК

преди 1 месец

Добрев вместо да е в Курило плещи глупости . Този човек страда от вербална диария - има такава Болест и се нарича Логорея - лекува се Затвор или Психиатрична Болница .

79

Борисов е опасен!

преди 1 месец

Борисов е взел 30 милиарда заеми! Трагедията е, че тези заеми се раздаваха предизборно с джипката, а резултат за българската икономика нямаше! Бойко Борисов е опасен за България и никога не трябва да се допуска до властта този неук простоват човек!

78

Каква държава е това

преди 1 месец

Австрийска телевизия направи разкрития че фирми на мутри прибират пари по българските граници а тези които направиха пожарите Зърнарите сега държавата щяла да ги обезщетява с пари за загубите на хората един умрял фургон без климатик и да го ду х ат бедните.България е *** б а н ПОЗОР!

77

И Станишев е

преди 1 месец

Същия пед Ал като Бохо саво че от БКП

76

ГЕРБ затрива Българи

преди 1 месец

През 2015 г. ГЕРБ тегли неизгоден за България ЗАЕМ от 16 000 000 000 лв., а максималния срок за връщане на заема е 30 години, лихвата е до 10% !!!!!!!

75

Хаха ха

преди 1 месец

Малко хумор не е излишен от добрев - даже при станишев се живееше в пьти по добре отколкото при - герб - над -30 милярда теглени от твх даже не се коментират + парите от еврофондовете които постъпваха

74

Whitemann Von SS

преди 1 месец

След управлението на ГЕРБ липсват над 800 милярда евро от България.

73

Анонимен

преди 1 месец

След като всички българи се квалифицираха като газови експерти, експерти по оръжие и военни стратегии, пожари безопасност, право и международна политика - сега ще им се наложи да се специализират, и по финанси..

72

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ бяха в сглобката и сега продължават да управляват. Таковаха конституцията, за да се получи така. Какво да ги коментираме?