46

Фитока

преди 1 месец

А дали Байдън не е получил думата и че ще помилва синът му,ако бъде осъден след като му е станало ясно,че няма шансове и я е посочил за претендент,а Тръмп въпреки,че не е с български ген като мен едва ли няма постоянно да внушава това,така че тя е дори по-удобен съперник за него от който и да е друг.А тя и без български ген ще атакува,че е осъден за лъжа,но неговото не е федерално престъпление и не може да се само помилва.Престъпление с ниска степен на обществена опасност.

45

Анонимен

преди 1 месец

Пак сте се объркали яко , проблемът изобщо не е Тръмп и обърканата му тактика , проблемът е , че част от човечеството , онази която е съхранила все още нормалността на психиката си търси решение на проблема , че определени хора , или имитация на такива със сериозни психични отклонение съсипват обществената среда и правят експерименти за промяна на човешката същност .

44

аз

преди 1 месец

Кой сега е сенилният старец?

43

Аха,БлюнгбършитЪ...

преди 1 месец

И кой нормален би прочел цялата тази словесна п00мия,СалмонЕЛченце?!? Това тук не струва и 20 гривни,все едно е написано от душевно болен юроатланшит,пропуснал да си изпие медикаментите... Т'ва ми$$ирките,особено "независимите" сте тотал щета откъм мисловна дейност, няма спасение за вас.Как успяват да си вържете обувките без инструкции от $0р0$, е деветото чудо на планетата Земя :) :) :)

42

пияница мистик

преди 1 месец

Едноухото тръмпанзе ще загуби на 100%. Сега е ред на Камала да го бъзика, че е толкова дрЪт, че ако стане Президент ще умре по време на мандата от старост :))) И езика му е толкова просташки, че наистина само най-пропадналите реднеци ще гласуват за него. Той на Камала на образованието не може на малкия пръст да и стъпи

41

Гръм

преди 1 месец

И 59 години не са малко и то за жена. А за тези на около 80 години е направо абсурд. Каквито и да са били, възрастта променя силите и способностите на човек. По всичко личи, президентите са някакви поставени лица, а други управляват. Дори, колкото е по-неспособен, толко по-добре. Америка е вече превзета.

40

Анонимен

преди 1 месец

Тръмпутин ще загуби срещу Камала. Повечето жени ще гласуват против него. И почти всички независими.

39

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да им се иска на нашите тръмписти и русофили, тоя КЛОУН няма да стане президент.

38

До 35

преди 1 месец

Такова нещо като "американските издания", може да живее само в главата на някой толкова прецакан от диктаторска пропаганда, че дори и не може да асимилира, че в Америка и свободния свят, всеки може да си направи "издание". Дори самият пудинг може да си регистрира и списва медия в САЩ, а дори и човекът с прецаканото от диктаторската пропаганда съзнание. Това не ти е Русия, където всички издания са под контрола на Кремъл, и щат нещат са Руски.

37

Хи хииии хи

преди 1 месец

На най голем зор са турнати нащи въртеливи газяги Направо им се разказва игратаЩото посланиците ги гледат и си записват

36

ххаха

преди 1 месец

Вервайте си че Тръмп е притеснен, сега даже още по лесно ще спечели.... жена президент няма да допуснат да е лице на нацията точно никога

35

Отговарям

преди 1 месец

Повече залпове на Аврора нема да има Щото синовете и дъщерите на командващите в Мацква са на Запад и парите им са там

34

Никола Стефанов

преди 1 месец

Не знам откъде днесаджиите преписват тези глупости, но оттеглянето на Байдън едва ли е кой знае какъв проблем за Тръмп - Камала Харис е по-слаб кандидат дори от Байдън. Килърито Клинтън има по-голям шанс, а тя вече загуби веднъж от Тръмп.

33

Анонимен

преди 1 месец

Май наистина никой не чете американски издания, иначе щеше да е наясно колко подигравателно се отнасят американците към недоразумението Харис... Единственото положително за либералите е това, че е жена и цветнокожа. Всичко останало е една потресаваща некомпетентност (пак според американски издания).

32

Анонимен

преди 1 месец

До До 26 А бихте ли ми отговорили, щатът Тексас ( знаем колко е силен икономически и независим), защо искаше да се отдели от САЩ? Аз знам отговора, Вие помислете малко.Освен това, външната политика на Байдъновата администрация беше особено агресивна и безпощадна.Има и още много неща за размисъл по темата за последното ам.управление.

31

Хахаха

преди 1 месец

Тъпите копейки като озлобеят и нямат какво да кажат и се хващат за граматиката ... жалка картинка . Безпомощност

30

Очаквайте

преди 1 месец

Грандиозна победа на демократите

29

госпожа Емилия

преди 1 месец

До До 18Малоумник! Липсват ти първите седем години възпитание и ограмотяване, а може би и последните седем. "Обикновени" се пише с едно Н.

28

Боза

преди 1 месец

И Дончо е стар, щом лично той не е видял стрелеца срещу него или не е очаквал. Там президентите въобще не разбират от отбрана, просто са една машина за използване на пари.

27

X

преди 1 месец

Всеки ден статия молебен анти Тръмп. Русия не успяхте да съборите с подобни статии, сега се заехте с Тръмп! Приемете го, с или без вас света се променя. Крайно време е с тази жълта журналистика да останете и вие на улицата