251

Колева

преди 1 месец

Излиза, че Русия може да закупува и ползва оръжие от С,Корея и Китай, а молдовците и други държави не могат да купуват и получават от където и от когото искат ?! Някак си много едностранчиво и властно говори тая другарка ?! Руснаците открай време си го ворят че е застрашена тяхната национална сигурност,а от както се и фашизираха те не престават да боравят с тая фикс идея ?!През годините РУСИЯ няма съседна страна,която да не е нападнала и да не е заграбила територии от нея !

250

Сата НАТО

преди 1 месец

Къси а им ръцете на рузките фъшизди... Една Украйна без флот изгони корабите им от Крим. Черно море не е толкова лесно да се преджапа.

249

Руя

преди 1 месец

Май на всички ви се ходи на война.Като ви подкара мобилизацията друга ще я запеете.

248

Анонимен

преди 1 месец

Щом Русия се е притеснила от Молдова, смятайте докъде са я докарали. Все едно България да се притеснява от някакво румънско село с 200 човека, които имат общо 3 пушки.

247

Анонимен

преди 1 месец

Посланието на Захарова да се чете "Аз предлагам всички държави в света, освен Русия да нямат право да имат каквито и да е оръжия." хахаха И какво сега, Русия се притесняват от огромната молдовска военна мощ или по-скоро подготвят гъбите, че ще нападат и Молдова, но видиш ли Русия няма да е виновна?

246

Руя

преди 1 месец

Молдовците ако са слепи и *** и се оставят на някакви ненормалници да ги управляват ще го закъсат.Ние българите сме същите .Как ще ни набутат във война с Русия.Тежко ни.

245

Няма смисъл

преди 1 месец

Тъй, тъй, тоест Молдова са заплашени от денацификация, която се проявява чрез покупката на оръжие? А, не, всъщност в Молдова живеят много подтиснати бедни руснаци, които трябва да бъдат "освободени"?Вредното влияние на чистия спирт върху следващите поколения не е било изследвано достатъчно през 60те години на миналия век, затова сега Пясъчко, Захароска и Шутин се вихрят.

244

Маруся

преди 1 месец

Разперилата ръце дама показва,колко още страни трябва да се подчинят на руския диктат и тя като грамофонна плоча повтаря едно - всички, които не искат да бъдат под руски ботуш, а се самоопределят и търсят помощ от свестни партниращи,а не от агре сори, узурпа тори и грабители ще бъдат подложени на сеч и огън ?! А тази и по-високо стоящите от нея изобщо не се интересуват съответните народи защо ИЗБЯГАХА от тях ното " другаруване "И НЕ ИСКАТ ДА БЪДАТ С ТЯХ ?!

243

Анонимен

преди 1 месец

258- Спри белото, водката- спешно се нуждаеш от добър психиатър!

242

Анонимен

преди 1 месец

САЩ упорито водят света към Трета световна война. Засега Русия и Китай спират САЩ, но докога ще е така?

241

Копейкин

преди 1 месец

Ами не ви обича света, бе Маша. Мразят ви за всичко, което сте им сторили. Мачкахме свободата в страните ни, а сега сте сърдит. Така ще е докато ви има. Пийте си самогон и оставете хората да решават сами. Стига с тия бомби, че ще се окаже, че и те, както всичко останало при вас е лъжа

240

Анонимен

преди 1 месец

А ние платените копейки не сме платени. Че то 4000лв пари ли са?

239

Скучно мурзилче

преди 1 месец

Айде стига червеноармейски изтъркани клишета копейче.

238

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е подготовка за трета световна. Едни инсталират в близост до другия ракети, а другите торпеда. Въпросът е не дали ще има трета световна, а кога. Дано не е в близките десетина години, че да поживеем. На 30 съм, затова:)

237

Никога срещу Русия

преди 1 месец

СЛАВА НА РУСИЯ И руската непобедима армия .Да живее Русия.Да бъде и пребъде делото на Путин.Запомни написаното ОТ:

236

анонимен келеш

преди 1 месец

Някой скоро да е чувал нещо за тиктокъра Рамазан Кадиров?Къде се покри този велик православен воин борещ се за ценностите на християнското семейство?:):):):)

235

Неутралитет?

преди 1 месец

Неутралитет означава под влияние на Москава ...по рускии.Питайте Възраждане.

234

пияница мистик

преди 1 месец

В Украйна търсеха някакви невидими нацисти, в Молдова вероятно ще търсят фашисти, за да ги освободят :))) Я молдовците да видят как хубаво освобождават 0pkитe украинците от нацистите. Никаква инфраструктура не им остана :)))

233

руски империализъм

преди 1 месец

Голяма уста сте отворили, да не запъне някое кокалче в ненаситното гърло?

232

Анонимен

преди 1 месец

Аха.... следващите са молдовците. След месец ще почнат да ги наричат "фашисти" ! Следва Румъния и после България. Наясно сме, че искат Проливите!