32

Айляк

преди 2 месеца

Значи много хубави хора т'ва ковбоите. Когато и да ги...ашладисаш, все късно ще е, все малко ще им е, нямат наяждане, нямат наплюскване, половината им сбирщайн нация е от носорози и слоници...Има един филм на бай Клинт "Непростимо", в който героят на Ричард Харис, стрелец-англичанин, много добре засяга тази луда краварска тематика, превърната в традиция и много тъжна статистика...

31

Василев

преди 2 месеца

Криза на лидерство има и в САЩ, не сме единствената страна в света!И това става факт защото е един задкулисен процес на дълбоката държава за една селективна селекция на лидери без визия,без реални политики, без социални послания, защото това единствено облагодетелства местните олигарси васали и мултинационалните корпорации и банки!Отстреляй ***.та за да спасиш стадото от болест!Единственият спасителен вариант на американците е да взаимстват българския опит и да не гласуват!Агент Лио Харпър!ЦР

30

Анонимен

преди 2 месеца

Ех,Мелания не можа да извади късмет.

29

Анонимен

преди 2 месеца

От 360 милиона души да избереш двама-хвани единия,удари другия си е чиста шизофрения.Да бъдем по-снизходителни към нашите избраници,все пак са избрани само от 2 милиона души.

28

до 23

преди 2 месеца

Че трябва ли да си фен на деменцията, за да мразиш мошеник като тръмп? Всеки нормален човек с развита ценностна система би трябвало да се отвращава от такива като тръмп, путин, орбан, т.н.

27

Анонимен

преди 2 месеца

И сега като е прострелян в ухото,дали не е оглушал?И ако да,какъв президент ще бъде,като няма да може да чува ни свои,ни чужди?

26

Хейт

преди 2 месеца

до Анонимен 18: Абе като сме по-наясно от теб, очевидно ще се изказваме. За някоя друга дума в скобки имаш ли още забележки?

25

Анонимен

преди 2 месеца

Добре де,защо един 20 годишен младеж ще жертва живота си в името на другия кандидат,който е жив труп?Е това не го разбирам.

24

до 24

преди 2 месеца

Мда САЩ три гони хвърлят бомби в Украйна и Тръмп не е сред хората ами се крие в бункера

23

Ужас

преди 2 месеца

И тази страна терорист, казват на света как да живеят, бъркат се в живота на хората, убиват, и само войни правят.

22

Краварска демокрация

преди 2 месеца

Дийп Стейт-а не харесва непослушни и миролюбиви президенти,факт...Интересна е обаче медийната тишина в колония БългЕрия относно атентата срещу Тръмп! Ми$$ирките мълчат като к00мY3ти на разпит!Само секунди след цирк "Буча" политподло3и и аналли33ачи бяха активирани на амбразурата да бранят зельоньй др0гар с напудрения нос.Същото се случи и когато Пригожин "тръгна срещу Путин",на втората минута ми$$ирките злорадстваха,без да знаят за какво иде реч...А сега си представете атентат срещу Бай Дрън :)

21

Историк Фактолог

преди 2 месеца

Снимката на Тръмп с Кръв по Лицето, но Вдигнал Умрух и ИзКрещял 3 пъти "Fight" - ще Остане ЗаВинаги в Историята на Човечеството! ЗаВинаги!! не като нашето жалко умруче, а ако беше Байдън - не ми се мисли, той нямаше и да разбере какво се случва...

20

Анонимен

преди 2 месеца

И защо това да е нещо лошо? На политическият елит периодично трябва да му се напомня, че не е недосегаем. Убиването на политици е полезно. Америка затова е най-великата държава на света.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Бързо, скрийте Боко и Пеевски в свинефермата сред прасетата! Убийците никога няма да ги намерят измежду всичките прасета!

18

Трол

преди 2 месеца

Обработили са го за президент. Въпреки възраст е прекалено добре с главата, за да оставят така.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Хейт, aбе като не сте наясно, поне не пишете глупости! Убиеца на Кенеди - Лий Харви Освалд, НЕ Е гръмнат веднага, а е арестуван! Загива 48 часа по-късно, на път за съда, където е убит от поддръжник на Кенеди

16

Путинь

преди 2 месеца

Скъпи Доналде,скъпи приятелю...КУРАЖ ТОВАРИЩЬ!! Наесен печелиш изборите и войната с Зеленски спира...Украйна става част от Марушка Россия...Кураж Тръмпе!!

15

Игра на полове

преди 2 месеца

Военнопромишленият комплекс утре Кенеди, защото искаше да спре войната във Виетнам и така да им спре далаверата с оръжията. Сега Тръмп иска край на войната в Украйна = на ново прецакване на далаверата. Те, военните знаят, че Украйна е загубена, но колкото повече месеци или години война там, толкова повече нови поръчки за оръжия и далаверата върви. Събуди се американофило български.

14

Бог да Пази

преди 2 месеца

Нашите Брюкселски Лидери - САЩ е Далеко!

13

Чичо Гошо

преди 2 месеца

Износ на демокрация по всички земни кълбета, ура другари, пардон, новоизлюпени Господа евроатлантици, по старо му активни борци!