80

Анонимен

преди 2 месеца

"Според Джагфаръ тарих" прародители на съвременните Българи били племената Имен и Синд. Преди 35 000 години именците обитавали Голям /Двуречието/ и Малък /Балканите. Рум, както и о-в Крит. Синдийците живеели около ряка Идел, Волга" Какво знаят юдеите за предюдейското време? Какво знаят те за нашата Небесна Вяра?

79

Анонимен

преди 2 месеца

То и предишното беше Пълна Илюзия, Ами добре че ГЕРБ ви подкрепиха, а сега си приписване заслуги само на себе си! То е Гнууууссссно поведение, нечестно, двулично и никак не ме привлича! Ходете при Доган!

78

Анонимен

преди 2 месеца

Другите хора винаги се оказват тотални наивници.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Ами направете нестабилно правителство тогава....

76

Анонимен

преди 2 месеца

В дългосрочен план ще оцелеят само олевяващите либерасти, другото е еволюционно мъртвило.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Партии които имат вътрешни проблеми, не може да искат властта. ГЕРБ е най-стабилната партия в държавата. Факт.

74

Анонимен

преди 2 месеца

АА гнома и КиропростоКокорчо,Лена от парапета, извадиха метлата да преметат от прахоляка, зад ГЕРБ, каквото е останало, нежели стигнат отново до властта.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Скитащия неграмотен пастир Авраам напуска Месопотамия преди някакви си 3 700 години, а те - Хазарите ще ми говорят за Древност! Какво могат да знаят те за Древността? Какво знаят за времето преди 40 000 години, когато нашите Български родове живееха в пещери? Какво знаят за първите ни уроци по писменост преди 8 000 години? Какво знаят за Книгите, писани преди тях да ги е имало?

72

Анонимен

преди 2 месеца

ПП,ДБ...като слепи се хванаха за ръце и тръгнаха към нови дълбини.

71

Анонимен

преди 2 месеца

ПП,ДБ клошари. Утре ще ги видим на петото място.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Като видим Лена от парапета Бориславова, та ни се повръща.

69

Анонимен

преди 2 месеца

ПП,ДБ като едни клошари, започнаха да ровят в кофата за ***, нежели там, открият глупацикоито да ги подкрепят за кабинет, та да си продължат корупционтите схеми, които въртяха до не отдавна.

68

Анонимен

преди 2 месеца

"И в цялата Земя, казва Господ, две части от жителите й ще се изтребят и ще изчезнат. А третата част ще остави в нея. И тази трета част, Аз ще прекарам през Огън, пречиствайки ги, както се чисти и среброто, и изпитвайки ги, както се изпитва златото" -/Захарий 13:8-9/ Вразумявам вярващите в чужди книги Българи: чуждите от нас са преписвали, но не всичко точно. Техният комплекс за непълноценност ги тласка постепенно към омраза и разрушение, а нашата Цел е Щастие. "Злoто - Парaзитa разрушава Света"

67

Кръчматъ

преди 2 месеца

За пръв път М::::екицатъ ДекоФ да каже нещо разумно.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Направляваните от цадиха лъжемисиани са събрали късове злато и си мислят, че посредством него вечно ще властват над света и над човеците. Те не знаят, че Само с първенство на Духа се владее материята! Те не разбират, че ако е достатъчно силно, достатъчно чисто и достатъчно искрено, твоето желание става намерение на Тангра.

65

Анонимен

преди 2 месеца

До ХоризонтиПоне да не гласуват за тоя под тебе виж всичко е относително.

64

Хоризонти

преди 2 месеца

На следващите избори народеца ще гласува на инат за Възраждане. Ще вземат и гласовете и на величие и има вероятност да са първа сила. Излизаме от ЕС и НАТО, затваряме границите и си живеем като през 1997г със заплати от 20 $ и двустайни по 4000$. Ще караме китайски коли и ще пием нова кола местно производство. Веднага след изборите 2 милиона ще избягат като за последно и ще останем 4 милиона в Бг и ще си живеем на широко, докато не дойдат руснаците,индийците и китайците да запълнят вакума.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Ние различаваме временните от вечните истини. - Без полза е вашето знание! - ни подиграват неуките. - Не е без полза. Ние сме единствените, запомнили какво е било. Научили сме и какво предстои. Ще обявим предстоящото скоро. Ние помним Миналото и управляваме Бъдещето. В ръцете на пapaзититe е само изтичащия днешен ден.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Това фентъзи дето го пише тук другият луд е малко странно, дори ме е срам да го чета.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Герб какво му се случвало вярно ли и там.