311

Банкеръ

преди 2 месеца

Да видим барем ще излетят ли или ще ги избомбят в гаража.Любопитен съм колко навътре в Руска територия ще навлязат преди Варшава или Букурещ да бъде изравнен със грунта.Член пети ли беше ще важи ли ако Нато нападне Русия.Предполагам Руска пехота няма да ходи в Париж или Лондон просто ще никнат ядрени гъби.Това е абсолютно неприемливо даже за демократите на Байдън.

310

Анонимен

преди 2 месеца

Лоша работа! Рашките да му мислят. Впрочем, те не могат да мислят.Все забравям.

309

Анонимен

преди 2 месеца

Ужас! Горките руснаци! Жал ми е за тях.

308

Анонимен

преди 2 месеца

Въпроса какво става с контранастъплението е преднамерена провокация с цел изкарване на лесни мангизи и може и други цели да има но е жалко за този който дава лесни пари. При такива читатели.

307

До 328

преди 2 месеца

Ами така са украинските копейки и не разбират ,ще техният украински ,е като македонският и за това няма да прокопсат . Колкото украинския е украински толкова и македонския е македонски,а пък и за двете държави никой не е чувал преди 1991г

306

Анонимен

преди 2 месеца

Копейките не могат да четат, тръгнали света да оправят. Затова няма да прокопсат. И големи преводачи. Превеждат монетните единици на държавите на руски)))) Интересно лев като льевь ли ще го преведат? А франк вероятно в франьк? Малее, кви небивали простотии! Хубаво е да се завърши поне 8 клас. Неам думи!

305

Анонимен

преди 2 месеца

Пращат гумените Ф-16, а истинските ще излитат от Полша. Путин ще каже, че Полша напада Русия и НАТО напада Русия. Член пети отпада и шоуто ще се разрасне.

304

До 325

преди 2 месеца

То става и със СУ-35 и със СУ-30.Да не говорим ,че на линията на фронта има и ПВО,а за това ,какъв самолет е Ф-16 няма смисъл да говорим

303

абе

преди 2 месеца

тия амсалаци не можаха да разберат, че каквото и да дойде, братушките го правят на скрап...доказаха го като бойните хеликоптери алигатор унищожиха всички леопарди!....сега май на ход саСУ-57 пето поколение!

302

До 323

преди 2 месеца

И ти реши,че няма да е копейка защото така е в Русия и да е различно и да не е руско ще е копийка.А аз ти давам пример за диалекта по морето казват водата тиче ,а то си е тече ,те така си говорят.Така че за мен всичко е копейка.И аз да не стават такива спорове ти си стоиш и си пишеш в Украинските сайтове ,аз си стоя в България и си пиша в българските и всяка жаба да си знае гьола

301

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "Копейките те заслепяват. На монетите много ясно пише копийка. Пусни си изображения в нета." Копийка е копейка на руски, бе, Грантаджия!!!

300

Анонимен

преди 2 месеца

До 321Аз просто ти дадох пример за диалект и за мен лично не виждам разлика ,а в България валутата е български лев

299

Ф-ка кючек

преди 2 месеца

Ф-ките падат, падат от небето, Ф-ките падат, падат от небето, Ф-ка ми падна, на джооба!

298

Анонимен

преди 2 месеца

До 319 Е, незнанието не е грях, но е смях незнаещият да се напъва. Не си виждал явно украинска монета. Копейките те заслепяват. На монетите много ясно пише копийка. Пусни си изображения в нета. Те и руснаците на такива като тебе вменяват, че македонците са измислили азбуката, но само неграмотникът вярва на глупости.

297

До 318

преди 2 месеца

Добре, значи в София водата тече и слънцето пече,а Бургас вода тиче и слънцето пuче

296

Анонимен

преди 2 месеца

До 338 Заблуден, в Украйна няма копейки. Изхвърлени са зад борда. Там си говорят за за копИйки. )))) Ме се напъвай, не ти се получава дори ватманството на тролейбуси Повтарянето на едно и също не води до мозъчен прогрес. Отдалеч си личи, че си прросто момче без домашно възпитание. Речникът ти го доказва. Отсвирвам те.

295

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че нашите фки са на чертежи и няма какво да дадем, и не ни закачат.

294

44

преди 2 месеца

Да има какво да свалят руснаците! Русия не може да бъде победена!Това го знае НАТО-то.Но въоръжава Окройна и Европа за да лапат милиарди военните им заводи!Време е Путин да обяви по -решителна и масирана атака на Киев и цяла Украйна и въпроса е решен!

293

До 328

преди 2 месеца

Ами аз виждам тук само украински копейки

292

До 326

преди 2 месеца

И то докато украинците се пекат на плажа