46

Шефрет

преди 2 месеца

Укрия ще си отмъсти на ЕС ,че не и дават всичко къде проси. Ще пусне много вдовици да разнасят венерически болести по Европа.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Този едва ли би могъл да говори от името на Украйна. Освен това не е наясно с укрофашисткото мислене. А приказките, че Украйна не воюва с деца, са приказки за наивници. Не е ли чувал за алеята на ангелите? И ония деца са убити в периода 2014-02,2022.

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 38 - а още по хубаво - че, както и да завъпши фамозното "СВО" ти ще си останеш все същия жалък, злобен и беден хомяк!

43

Анонимен

преди 2 месеца

А,не,бе.Басма ще им цепят.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Иzповръщаните тук коментари са основно на жалки мъжленца с малки мишленца, които разбират руските военни престъпления като "свой" отговор към лошия Свят който ги е наврял в ъгъла. Загубили всякакъв човешки образ, тези индивиди са оскотяли от безсилие, маргиналност и най вече - нежелание сами да се изтеглят от ямата. Скотска история. На жертвите в болницата - Светла памет! На роднините - да дава Бог сили да преодолеят това. На леещите тук злоба- не забравяйте- Бог не обича убийците и феновете им.

41

gog

преди 2 месеца

Кой ве, оная оранжевата ли, или оня с билюрите

40

goerg

преди 2 месеца

В ООнето има представление - как 4-5-6 ПВО-та се забиват нейде там

39

joreto

преди 2 месеца

Мечо като се събуди, е мнооого гладен. Да му мислят еврогейовете

38

gogo

преди 2 месеца

Демек ойде ни културното наследство - и кво ша прай нашият индиана джоунсссс

37

Анонимен

преди 2 месеца

Най хубавото на СВО е че умират Украинци. Най пропадналата нация.

36

gogo

преди 2 месеца

МОГИЛИЗАЦИЯ - хубаво звучи. Ама ако я почнем в Бг, няма да останат тракийски могили

35

Реалист

преди 2 месеца

Тези бомби не са руски. Това са бомби на Украйна. Типичен американски сценарий както 9-11. Те взривиха собствените си кули, за да си създадат по измамен начин враг - талибаните. Сега Украйна прави абсолютно същото, точно преди срещата на НАТО за да привлече вниманието на медиите и да накарат хората да повярват, че Русия е агресивна страна. Не, Русия не е агресивна. Агресивни са САЩ и всичките им слуги от Европа.

34

Хюго Бос

преди 2 месеца

Егати как дотегнахте с тази украйна. Не се търпите вече. Като ви е толкова интересна, куфарите и марш на фронта. В България искам да чета за България, не за украйната ВИ.

33

joreto

преди 2 месеца

Не закачайте почетния председател,ако ще и да е хвърлил ракета по хамериканското управление у Софето

32

Анонимен

преди 2 месеца

Украинската МОГИЛИЗАЦИЯ върви много добре. БРАВО УКРАЙНА ха ха ха

31

Баба Меца

преди 2 месеца

Се събуди.Европлъховете да се оправят...

30

жорето

преди 2 месеца

Я да видимкво става в резиденцията на падишаха - не ме занимавайте с укротъпотии

29

Нема лабово

преди 2 месеца

Военни инструктори от Северна Корея на посещение в Русия, съобщиха днес севернокорейски медии, цитирани от Ройтерс. КНДР са комунисти!П

28

Алекс

преди 2 месеца

Руски терорист разбира само от здраво блъскане в празната и алкохолизирана кратуна.От Афганистан се изнесоха,когато местните фермери ги подпукаха стабилно.Украйна трябва да действа по същия начин.

27

Azz

преди 2 месеца

Как ще отвръщат....та те вече си го послаха,като убиха плажуващи!!!!!!Сега ще си търпят последиците...А всички *** в купом повтарат едни и същи глупости - има доказателства,че укрите с тяхната си ракета,опитвайки да свалят руска са си думнали болницата...Ама нали цял Холивуд работи - филма е ясен...