38

Анонимен

преди 6 дни

Русофобите по целия свят вият яко. Толкова пари профукаха, а Русия мачка укронацягите и натовските наемници на фронта. Русия не само денацифицира врага, но и фалира западните икономики бавно и стремително. Русофобчета, нацистчета (демократчета, седесарчета) вашият разгром е неизбежен!

37

Анонимен

преди 6 дни

Морето е в Сочи майка. Евтино, пълно с мацки и няма дезертирали укронацисти, които почиват за моя сметка

36

Иван

преди 6 дни

И на Албена плажа ли е в перфектно състояние?

35

До 29

преди 6 дни

Ти си червен умствен недостатъчник ! Само чалгар може да напише това което си написал ! Червей !

34

Анонимен

преди 6 дни

Времето е хубаво, а плажовете са празни, цял месец става за море. Ако наистина нашето черноморие си струваше то и при лошо време щеше да е пълно, а сега е празно и изумени чужденци които са се излъгали питат защо няма хора и един полуграмотен спасител на английски обяснява не бил почнал сезона...

33

В Гърция е

преди 6 дни

И по хубаво и по евтино и няма мутри

32

Слава на Русия

преди 6 дни

Русия моментално надушва ужасната воня, която се носи от натовските наемници и укронацистите от батальоните Азов, Айдар, Кракен, Десен сектор, Карпатска сеч и другите дришненца,,,,след което ги пържи по хотелите и полигоните, преди да са стигнали до фронта. Слава на Русия! Русия е мощ!

31

селянин

преди 6 дни

Ко се прайте на отворени в чата? Само след седмица пак ще ги напълните бг плажовете, щото сте *** и нямате 5 лв в джеба да отидете я на Гърция, я на Турция. А аз 5 месеца в годината живея на вилата си в Миконос и се забавлявам по мъжки :)

30

Анонимен

преди 6 дни

Западът не може да се развива без руските ресурси, дори съществуването му е под въпрос. Западът иска да докопа руските ресурси и да превърне руското население в р0би като нас. Това няма да стане, западът ще бъде разбит.

29

Анонимен

преди 6 дни

Русия ще защитава Корея и обратното. Нас ни защитават 3 испански самолета излитащи от италия муахахахаха. РеZил!!!

28

Жечка от Максуда

преди 6 дни

Каквито и плажове да построят буржоазните концесионери, партийни ортаци, морето си остава КАФЯВИЧКООО от изхвърлянето на фекални води. Ето защо отиваме на палатките в Туркие със щайги домати.

27

Анонимен

преди 6 дни

В заглавието има минимум две лъжи.

26

Анонимен

преди 6 дни

Вчера бях на плажа.... а там тук таме заето, но само от Чукчета и то собственици на имоти... Българи няма!

25

Анонимен

преди 6 дни

Някои твърдят, че не сме биле просташка нация ? А каква сме ? Пресен пример от тук веднага: - вижте коментарът на N 11 колко е просташки и колко одобрение има, сега вижте коментарът на N 14 който му прави забележка за простотията му и вижте реакцията от минуси и плюсове ! Изводът е, че наистина не сме умни !

24

Само да вмъкна

преди 6 дни

Заплатите на тези проверяващите се плащат от един който има връзка с друг отгоре. Този отгоре държи предприятия, заведения, хотели и други. Има една работа, че по погрешка не проверяват тези обекти на тоз големият. Един път са се объркали и актове мактове...и звъни телефона и им е казано истината в очите. И са приключили проверката. Така работи това чудо. И така е работело.

23

Анонимен

преди 6 дни

В Боливия, Чили и Аржентина има супер много литий. В тези страни се намира литиевия триъгълник. Руски и китайски фирми ще разработват литиевите залежи в тези страни. В БГ също има известни залежи от някои полезни и редки елементи, но най-ценния ресурс е дришнята на русофобите. Същите негодници умеят само да дрищат и нищо друго. Септичните ями са пълни с този ценен ресурс, който мирише та не се трае.

22

Анонимен

преди 6 дни

Перфектно - в сравнение с кое и къде..Мани мани - канализациите в морето- бъка от всякакви мръсотии .. обслужване..леле..а цените режат от кръста..

21

Анонимен

преди 6 дни

Южнокорейска медия съобщава, че Северна Корея ще изпрати няколко инженерни бригади в Русия в близост до фронта за възстановяване на разрушенията. Договорът между Русия и С. Корея вече действа и всички очакваме корейските боици да се включат в битките за да унищожат укро-натовския фашизъм и краварския империализъм.

20

Анонимен

преди 6 дни

Българско министерство на туризма обслужва Руските бизнесмени изкупили българското черноморие!

19

Анонимен

преди 6 дни

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така. Или вие ще оцапате бикините и ще избягате назапад, да станете прошляци. Вие русофобчета сте едни негодни пъзляци.