262

Хммм

преди 6 дни

До Анонимен 262 Ситуацията е напълно идентична, но по-важното е да се провери дали "подхода" който "предлага" руската пета колона начело с Радев наистина е реалистичен, или е скрито предложение Украйна да бъде подчинена. Та, на въпроса: СССР що не "преговаря" със Хитлер да не го напада или след като го нападна да спре войната?

261

Някой

преди 6 дни

Е ,успя да "блесне" нашият "натовски"генерал, с червена петолъчка на челото! С какви ли компромати и снимки го държат на къса каишка, че държи да блесне със своята сервилност, та целият свят да го разбере! Другият вариянт е , атрофирало сиво вещество, и огромна липса на мисловна дейност!

260

Анонимен

преди 6 дни

Като го задаваш тоя въпрос, мислиш ли? Нищо общо нямат ни ситуацията, ни времето.

259

Анонимен

преди 6 дни

Целия свят го нарича про-Руски орезидент! А ти твърдиш,че Радев е про-Български! Радеф, БСП, Възраждане, ИТН, ВМРО, ДПС и ГЕРБ са анти- Български партии. На тях ама грам не им дреме за България! Само лични и чужди интереси защитават, но не и Българските интереси!

258

Хммм

преди 6 дни

До Анонимен 261 "Това означава, че Украйна имаше възможност да не влиза във война, имаше възможност да преговаря" Абе СССР що не "преговаря" със Хитлер да не го напада или след като го нападна да спре войната?

257

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 257 - Това означава, че Украйна имаше възможност да не влиза във война, имаше възможност да преговаря. Е, като не разбира празноглавия и уж президент, няма аз да я мисля Украйна. Достатъчно разбутаха света.

256

Анонимен

преди 6 дни

Чистокрървен Руснак е Радев! Даже по-чистокървен и от Путин! Такива небивалици говори, че даже надминава и Бойко Борисов и Пеевски! Не сме случили на политици, едните мафиоти и продажници(ГЕРБ и ДПС) ,а другите Руснаци -Путинисти( БСП, Възраждане и Радев) УЖАС!!!

255

Анонимен

преди 6 дни

До Радев ".нито е про-руски" Целия свят го вижда и посочва, сал руските петколонници викат - не. И аз да съм убиец и да ме бвинят, че съм такъв, и аз ще отричам.

254

Анонимен

преди 6 дни

Радев си е точно български президент с пробългарска политика. Ама политкоректен мозък, пък и, ако е финансово подплатен, как да го схване или да го признае?

253

Анонимен

преди 6 дни

А президенто как предлага да спре войната?Да каже, защото Руснаците не атакуват с цветя и мляко! Атакуват с оръжия! Ако Украина не може да се защитава, това означава, че Украина няма да съществува! Това означава, че Путин няма да отговаря за военните престъпления! Споменте си каково се случи в първите дни на войната! Русия атакува цяла Украина и стигнаха до Киев! Но за ден-два бяха наритани здраво от Украинците! Няма как без да клекне на колене с Русия да се преговаря!

252

Радев

преди 6 дни

е 100 % български президент.................нито е про-руски, нито е про-западен.................един от малкото отговорни политици за бъдещето на България!!!

251

прав е

преди 6 дни

президента.................100 %.................пожар не се гаси с бензин, а войната няма да се угаси с изпращане на оръжия, а с дипломация и преговори!!!

250

Анонимен

преди 6 дни

Епа Руски е президенто, а не Български! Епа Вие го избрахте. Е те това е!

249

Мдаа

преди 6 дни

До ТУРЦИТЕ от ДПС Откъдето и да я подхванеш тая опорка, все бъди смях.

248

ТУРЦИТЕ от ДПС

преди 6 дни

ЗАЩО ТАКА ЯРОСТНО ИСКАТ ДА СИ ДАДЕМ ОРЪЖИЯТА НА УКРАЙНА > ЕЛЕМ. УОТСЪН >>>>> ПО ТОЗИ НАЧИН ОСТАВАМЕ ПО БЕЛИ *** ПРЕД МОЩНАТА ТУРСКА АРМИЯ

247

Анонимен

преди 6 дни

До Бг Заедно с руски Рундьо.

246

Бг

преди 6 дни

Време е вече да направи партия ще спечели над 50 % тиквата и дебелия отиват в блатото

245

Българин

преди 6 дни

До КуКлус "Демек Радев казва че с бензин не се гаси огън" Радев е военен, но обяснява как армия се спира с преговори? Муахахаха. Това дори и 8 годишно дете ще го подуши отдалече какъв БС е. Впрочем, знаеш ли как се гаси ГИГАНТСКИ горски пожар?

244

Анонимен

преди 6 дни

Браво Радев! За мъжеството!

243

Анонимен

преди 6 дни

Радев показа на света характер!