30

Мухахахахахаха

преди 6 дни

Какво означава че Балканите ще изправят Европа пред балканизация?!Бойко ли ти пише речите?!!!

29

Българин

преди 6 дни

Представете си ако вместо тая руска наколенка бяхме избрали за президент Ректора на СУ. Сега нямаше да берем срам пред целия цивилизова свят и да ни причисляват към негласните поддръжници на руския фашистки режим. Ето как ИЗБОРА ви ИМА ЗНАЧЕНИЕ и то СЪВСЕМ РЕАЛНО. А всички докзателства, че тоя работи за Кремъл бяха НАЛИЧНИ. Хората просто се водеха по ПРИКАЗКИ, а не по ФАКТИ.

28

Рундьо Бате

преди 6 дни

Тъ п си като всичките български президенти до сега събрани в един

27

Зозо

преди 6 дни

Рундев на какъв се прави? Да не управлява той? Ся ще гледа как ще се гласува в парламента нова помощ за Украйна. И то с голямо мнозинство.

26

Анонимен

преди 6 дни

Никой не го бръсне за слива вече.

25

Анонимен

преди 6 дни

НАТО и ЕС отказват да сложат санции на РСМ и Гадев требва да си прави изводи.

24

България гори

преди 6 дни

Той Македония щел да оправя

23

ВеликотоМакСлънце

преди 6 дни

Рундьо Фашист!

22

Щот

преди 6 дни

Къщата ти кът е наред, гледаш ко става у комшиите

21

Анонимен

преди 6 дни

Да се преприемат действия приемането на Албания в ЕС да не е свързано с приемането на РСМ в ЕС. нека това ясно да се заяви в европейските институции. След това Мицкович да се обяснява, защо Албания ще влезе в ЕС, а РСМ няма да бъде приета.

20

Люупчо

преди 6 дни

Македоните ще признаят всичко, но първо Бугария трябва да направи БУЛЕКЗИТ, да скъса с ЕС, едва тогава ще може да се присъедини към Македония. Тогава бугарците ще станат същите като македоните.

19

България е

преди 6 дни

Създадена от Македония

18

Анонимен

преди 6 дни

Най-големия страх на Радев е да изрече думите руснак и руско, затова и не си признава за кого работи.

17

Пя на мен

преди 6 дни

Най-горемия проблем ми е северозападна македонска област

16

Слави Дрога

преди 6 дни

Ше пратиме Македонски космонавт на Луната с българската совалка

15

Анонимен

преди 6 дни

Значи според руския пешкир от Дондуков, на украинската армия и липсвала мотивация!? Вероятно поради този факт руската, в продължение на трета година, неспирно наторява с войниците си чернозема на Украйна, и общо взето не е мръднала от покрайнините на Донецк. Руския вой за мир ще става все по-оглушителен, но отърване за руснята няма да има - разпад и репарации. А в Пекин търпеливо чакат и се усмихват.

14

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 11 Радев е участник в една много стара руска игра на Балканите, която я играеше основно ВМРО у нас: руските наколенки от двете странни (тогава двете ВМРОта - това в България, и това в РСМ, играят една много елементарна игра: постоянно правят националистически провокации в родината си, и след това "съседското" ВМРО ги използва, за да настройва България и РСМ една срещу друга). Радев сега прави същото - съска се на другите но без да прави нищо, само им "подава топката" да лаят

13

Анонимен

преди 6 дни

А бря ПП се хвалеха с големите пенсии и заплати ,с знаете ли че.македония имат по големи от България пенсии и заплати ,по големи са и в Албания и Сърбия ,ПП мушеници ,крадци ,кога че стигнем македонците Василев ??

12

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 10 Ти явно не виждаш причини народите да воюват и загиват за своя суверенитет. Следователно не си българин, българите също са воювали и загивали за своя суверенитет и независимост.

11

Анонимен

преди 6 дни

Ми закрий Македонския културен институт или само ще дърдориш.