21

Public enemies

преди 6 дни

Едва ли е свързано с политика, тоя наркобос се предава в ареста да не го думнат, и нашия премиер е замесен в нарко пазара, има някакво преразпределяне.

20

Анонимен

преди 6 дни

Преди малко пред журналисти ББ намекна, че Путин го е поръчал, заради подкрепата за Украйна. Все пак Борисов е лидер на най-голямата проукраинска партия в страната. Никой друг няма интерес от убийството му, освен Кремъл. Крайно време е всички рашистки агенти да бъдат изхвърлени от страната.

19

Анонимен

преди 6 дни

Ясно е, че 40 години трафикант, заради Борисов са разпитвани Меркел и Ердоган. Няма как да не го ликвидират и да не ограбят неговите хора. Отивай при Брендо, до като Трифонов не те е изпреварил

18

Анонимен

преди 6 дни

Атанасов, Бойко Б. е най -големия политик на ТБД.Прилича на Иван Асен втори и е нормално да бъде охраняван.Предстои пак да оздрави държавата след вашевто татарско нахлуване.Обрахте народа, костовиста орда злобари!!!

17

баба мара

преди 6 дни

а защо има кола пред дома на този псевдогенерал

16

Анонимен

преди 6 дни

А защо изобщо трябва да бъде охранявана тая мутра. Какъв е тоя ?!?! С какво е толкова ценен ?!??

15

Анонимен

преди 6 дни

Българският народ ще благодари от сърце на всеки, който премахне Пеевски и Борисов след като няма служби да ги арестува. Избирателите на ГЕРБ ДПС са роми, нехранимайковци и държавна администрация. България ще влезе в еврозоната и в Шенген, когато Барисаф и Пеевски бъдат арестувани от българските власти, а не от филснкишията. Има килия за двамата в Румъния, ЦРУ ще си ги поемат, само ги арестувайте с кокаиновия агент на масква - Станислав Трифонов

14

Анонимен

преди 6 дни

И около домът на Атанасов има жандарми, но затова не говори.

13

МЛАДЕЖ

преди 6 дни

Абе Атанасов,стига си вдигал акциите на ББ.И какво като го охраняват снайперисти?Това каква полза носи на редовите граждани?Вместо да изисквате по-скоро ГЕРБ да предложат правителство и какво ще прави то,ти се заниваш с неща,които работещите не ги интересуват.Да оставим на страна,че службите са лични на определени хора,а не на държавата.

12

крокодила гена

преди 6 дни

щото не е гном! те за тва!

11

Анонимен

преди 6 дни

Абе, защо, то и около дома на Атанасов има охрана, ама се изтрепа да пита що за Борисов имало повече охрана. Ами, щот Атанасов си минигенерал, а Борисов е макси генерал, повече охрана му трябва.

10

Анонимен

преди 6 дни

Мутрата е пазена от народната любов. Винаги е било така .

9

Тъй и тъй сме

преди 6 дни

тръгнали да гледаме кой, колко охрана има, я да видим вие с каква охрана се движите и къде живеете! :D

8

Анонимен

преди 6 дни

Знае доста и ще го махат като Трактора.

7

Анонимен

преди 6 дни

Защото явно ЦРУ ще гръмва руския паток както го направи в северно море

6

Анонимен

преди 6 дни

Стар демагог - нови въпроси

5

Анонимен

преди 6 дни

Явно Борисов е мишена на мафията.

4

Анонимен

преди 6 дни

Предишният мандат се съюзиха с Борисов и Пеевски, но в този парламент са принципни и няма да се съюзяват с Борисов и Пеевски. Изобщо не става дума за мерене на политически мускили между няколко балкански субекта за сметка на населението.

3

Радеф

преди 6 дни

А за неговата охрана дали може вече да се пита?

2

Анонимен

преди 6 дни

ей, тоя генерал-шарлатанин, сичко иска да знае.