116

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 118 Нещо си се объркал. Могат да си охраняват каквото си щат. Преди десетина години охраняваха чужди кораби от пирати в Аденския залив. Спокойно могат да си ги охраняват, без значение че по документи не са техни. Просто ще заявят, че охраняват свободата на корабоплаването. А могат и да ги охраняват инкогнито. Плуват си някакви кораби, а под тях подводница. Който досажда - потъва. Това са го правили стотици пъти в предишни години, примерно в трафика на оръжия за Мароко.

115

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 120 Корабите официално не са техни :))) Нищо не могат да "си охраняват".

114

Анонимен

преди 1 седмица

Флотът в сянка на руснаците щял да стане "неизползваем" ама друг път! Първо, това са международни води и спирането на руски кораби в тях е повод за война. Второ, НАТО си въобразява, че чрез териториите на васалите на САЩ наоколо ще блокират движението на руските кораби. Обаче в такъв случай руснаците чрез своите ракети ще блокират движението на всички кораби там и това ще съсипе подлузурките на САЩ - тибалтийските "тигри" и Финландия. А могат и да си охраняват корабите с военни кораби.

113

Анонимен

преди 1 седмица

До Петър Явно нямаш представа какво представляват въпросните кораби. Хаха.

112

Не съм

преди 1 седмица

сведущ. Как две страни по търговска сделка ще се разберат, а друг ще им каже, че не тази цена. Как Англия ще спира кораб в Балтийско море и то по подозрения. Вярно не ми е ясно. А иначе какво ще стане - ами кораба ще се приближи до някоя "вражеска" държава и ще си потъне кротко. С огромен разлив. Просто са го държали много на едно място и те стана беля. Пишат, че собствеността му не е ясна. Кой да съдят. Все едно за оня газопровод някои си призна за екологичните щети.

111

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 117 Както изглежда при теб горивото става ПО-ЕВТИНО. Къде живееш?

110

Петър

преди 1 седмица

Пререгистрират санкционирания кораб и продължават буахаха

109

Анонимен

преди 1 седмица

Пляскайте им за това, че ви спират евтиното гориво. Като ви пообеднее още заддика, ще се надигнете евентуално. След февруари 2022 където живея дизела отиде над 2 евро литъра. Вчера заредих на 1.299 евро за литър.

108

Анонимен

преди 1 седмица

Путин БЕШЕ мислещ човек.Разбрал е ,че РФ няма бъдеще и ще се разпадне! Просто с една война ,това ще стане по начин, който ще оправдае всичко с външни фактори натиск,санкции и народа ще го приеме безусловно. Ресурсите са разпределени,кръговете от олигарси са определени,а плебеите нека си получат независимостта! Така им се пада! Дагестан е първата "птичка"....

107

А бе

преди 1 седмица

Ще преминат на шишарки! Много са калорични..

106

Швейк

преди 1 седмица

4024г.Според някои исторически източници е съществувала за кратко някаква държава Русия, която била враг на целия свят.

105

До 95

преди 1 седмица

Айде няма нужда да си завършил икономика, за да можеш да сравниш, какво и колко си можел да си позволиш преди 30, 20, 10 години. Тя инфлацията от 50 години насам само на горе е вървяла.

104

До 111

преди 1 седмица

С Путин ги награждава!

103

Анонимен

преди 1 седмица

До да 112. Надай са Пено на пиян мъж

102

да пукнат дано

преди 1 седмица

руснаците

101

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки има право да се провали, Зеленски уволни командващия обединените въоръжени сили генерал юри содоля , заради пиянство

100

Анонимен

преди 1 седмица

Волгин ще блокира санкциите!

99

Анонимен

преди 1 седмица

До Оптимист 108. Глупотевината ти се развива още по-бързо.

98

Оптимист

преди 1 седмица

В днешно време технологиите се развиват бързо. Европа можеше и досега отдавна да премине на възобновяема енергия, но използваха лесното с руските доставки. Сега вече произвеждат и инвестират в нови технологии. Хората се оплакват, че излиза за сега по-скъпо, но той данъкоплатеца кога ли не мрънка. Москва как инвестира в бъдещото на народа си?

97

Анонимен

преди 1 седмица

На русофилите ще спаднат хонорарите! Волгин се уреди в Брюксел!