196

Национален въпрос!

преди 1 седмица

ПП отвориха канал за внос на индийци в България. В аутсорсинг сектора масово вече работят индийци ,заплатите паднаха от 2500 лв на 1100 лв на месец. Обиновенно индийците дават по 20 000$ на трафиканти за място в контейнер за нелегален канал до ЕС или САЩ . Сега идва със самолети в Бг. 10 милиона са желаещите да работят в Бг. на всякаква работа със заплата над 100$ на месец. В резултат за имот се конкурираме с милионери бандити дето перат краденото, а за работа с милиони индийци от нисшите касти!

195

Анонимен

преди 1 седмица

иска подарени гласове

194

анонимен

преди 1 седмица

Единственият доказан държавник е Борисов.Другото е аморфна шлакообразна маса.

193

до 195

преди 1 седмица

Гърция върна бонуса за депутатски неста, който през 2016 бяха премахнали.С новата избирателна система, ако първата политическа сила спечели поне 25 процента от валидните гласове, ще получи бонус от 20 депутатски места, а останалите 280 ще бъдат разпределени пропорционално на гласовете. За всеки 0,5 процентни пункта над 25 процента първата партия ще получава един допълнителен депутат. Максимален бонус от 50 места ще се получава за 40 и повече процента от гласовете

192

Пурко

преди 1 седмица

Е защо жълто-паветник е цензурирано.

191

анонимен

преди 1 седмица

Български предатели ще искат да провалят и това правителство. Не им стига ,че провалиха България , но имат желание за пълното и унищожение. Има ли още г-лу-паци да се връзват на захаросани приказки?

190

Анонимен

преди 1 седмица

При смяна на избирателната система като в Гърция ще се заздрави управлението на страната. Гърците когато изпаднаха в същото положение въведоха закон за получаване на 50 бонус депутатски места на партията спечелила изборите. Така се стабилизира управлението, като не се налага да се правят безмислени коалиции с компромиси, които са опасни за държавата. Но гърците премахнаха този бонус и сега новото е, че гласуват 17 годишните, заради ниска избирателна активност. Това ли иска Борисов? Не разбрах.

189

Анонимен

преди 1 седмица

Товаговедо кога ще поети софийския затвор, а не президентството. Разтури сглобката за да не отиде при бай Ставри, но каквото и да преви рано или късно ще отиде със свинеподобнито там където им е мястото.

188

Анонимен

преди 1 седмица

Възраждане никога няма да управлява! Спрете с тези избори!

187

123

преди 1 седмица

Все за нещо ще намери, да се начумери ту му млякото горещо, ту пък друго нещо.

186

Анонимен

преди 1 седмица

Признавам ти едно нещо Баце, оцеляваш винаги и си нагла мутра, много хора биха се притеснили на твое място :))

185

БОЛЕН ЧОВЕК

преди 1 седмица

Само болен човек като ББ може да ръси такива алогизми.Плюеше по ПП+ДБ,за да може да ги унищожи.Хората се хванаха на приказките му и не гласуваха за тях.Задачата на ББ беше изпълнена.Да,но не взе 80 депутати както му даваха социолозите и сега се обръща към тези,които е ругал 9 м.Затова никой не иска да се хваща с него,защото знае как ще бъде руган.Не може да смяташ,че ти е позволено да тъпчеш по най-долен начин противника и да искаш отново с него да работиш.Това е болен човек и му трябва лекар.

184

Анонимен

преди 1 седмица

197 СТИГА ЛЪГА БЕ, ГЛАВАНАКА НАЛИ Е НА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА ВЯРНА ХАНЪМА? ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА УПРАВЛЯВА ГРОБ И ДАЖЕ В НАЙ ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ИЗБОРИ С ИСТОРИЯТА НИ ПАК НЕ УСПЯ ДА СЪБЕРЕ И 10% ПОДКРЕПА. ЦЕЛИЯТ НАРОД ДРУЖНО НАПРАВИ ПУБЛИЧНА ЕКЗЕКУЦИЯ НА ПРОДАЖНАТА ЕРДОГАНОВА КАДЪНА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА, САМО ТЯ НЕ Е РАЗБРАЛА,ЧЕ Е ПУБЛИЧНО ИЗРИТАНА ОТ ВЛАСТТА.

183

Анонимен

преди 1 седмица

197 ПОСЛЕДНОТО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО БЕШЕ ИНТИМНА СГЛОБКА В КОЯТО УЧАСТВАШЕ И ГРОБ. ЗАЕДНО ГЛАСУВАХА, МИНИСТРИ ИМАХА. ВЪВ ВЛАСТТА БЕШЕ И КАКТО ВИЕ САМИТЕ КАЗВАТЕ, БЕЗ ГРОБ, ПеПетата, НЯМАШЕ НИЩО ДА НАПРАВЯТ. КАКВО ПАК ЛЪЖЕШ, ЧЕ ОТ 4 ГОДИНИ НЕ УПРАВЛЯВА, КАТО ШОСЛЕДНАТА ГОДИНА И НЕЩО НЕ Е ИЗЛИЗАЛ ОТ ВЛАСТТА? ЛЪЖЛИВА ГЕРБЕРОКАДЪНА?

182

Анонимен

преди 1 седмица

Баце толкова години управляваше с патерици малцинство, сега си търси нови изкупителни жертви :)))

181

Анонимен

преди 1 седмица

БОРИСОВ НЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТА ГОДИНА КОГАТО ЛЪЖЕТЕ ПОМНИТЕ ЛИ СЕ ДОТЕГНА МИ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ЛЪЖЦИ МИСЛЕЩИ СЕ ЗАНЯКАКВИ

180

Антон

преди 1 седмица

Е не му върви на човека... Пашата, Маргините и другите му шефове го нарекоха Тиквата, щото паркираше колите им накриво, когато си организираха купони... Варненци го нарекоха с гальовното Буци, а сега, след 5 пъти "бия ги наред", май се чува за Буци Неможача... Не дай Боже някой да се сети за Буци Ибр.икчията...

179

Анонимен

преди 1 седмица

ДА БОРИСОВ ДА УПРАВЛЯВА ТОВА Е ОЧЕРНЯЩИТЕ ТОВА Е ШАРЛАТАНИТЕ РАЗРУШИХА БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ДРАСКАЧИ ПРОДЪЛЖАВАТЕ АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПРАВЯ ОПРЕДЕЛЕНИ БОГАТИ НАПРИМЕР ХАЗАРТА ВОЛГИН ИЦО ЛОДКАРЯТ КИРО НА МИРО НА ЛЕНА 30 % ИНФЛАЦИЯ ПЛАЩАМ АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО ОБЕЗЦЕНИХА СЕ ПАРИТЕ А ШАРЛАТАНИТЕ СИ НАПЪЛНИХА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ С МИЛИОНИ А АЗ

178

Анонимен

преди 1 седмица

До 167 И Борисов и Раята му поклонници гласуваща за него Не стават!!!Най доброто е ГЕРБ да се Саморазпусне!!

177

Радослав

преди 1 седмица

До 185: ти на какви наркотици си? 92% от народа се изхрачи мазно в сурата на тиквата ти за пореден път! 92% са твърдо против гроб и тиквите и калинките им! Даже от твърдото ядро на зависими и купени гробари почти 150 хиляди казаха НЕ на тиквата ти!